Katar – Szenegál | FIFA Világbajnokság Qatar 2022

Katar – Szenegál | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Qatar - Senegal Group AMivel mindketten esélytelenek az első forduló mérkőzésein, a november 25-én Dohában megrendezésre kerülő Katar – Szenegál összecsapás valószínűleg még nagyobb jelentőséget kap.

Az 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában első fordulóban győztes, ha nyer akkor nekik sikerülhet a továbbjutás, a vesztes számára viszont – természetesen az első mérkőzésen elért eredménytől függően – a torna végét jelentheti.

Ne feledje, hogy a Katar – Szenegál mérkőzésre – és minden egyes Katar 2022-es meccsre vonatkozó oddsot itt az LV Bet-nél megnézhet.

  • Vajon Katar a lehető legjobban kihasználja majd a hazai előnyt?
  • Afrika királyai… és a világ királyai?
  • Katar – Szenegál fogadási tippek
  • Hol lehet fogadni a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjára?

A házigazdák szeretnék, ha folytatódna a menetelésük

A 2022-es katari világbajnokság teljesen új terep a házigazdák számára, akik életükben először vesznek részt az eseményen – és egyben első alkalommal rendeznek nagyszabású labdarúgó-tornát.

Ez magával hozza a sok szurkoló támogatását a mérkőzéseken, de a siker érdekében a nyomást is – érdekes lesz látni, hogy Katar hogyan birkózik meg ezzel az elvárással.

Felix Sanchez vezetőedző figyelemre méltó futballt játszatott velük, ami többek között azt jelenti, hogy 2019-ben megnyerték az Ázsia-kupát, 2021-ben pedig a legjobb négy közé jutottak a CONCACAF Arany-kupán, ahová külön meghívást kaptak.

Az Arany-kupa-program kiemelkedő játékosa Almoez Ali volt, a csatár, aki a góllövőlistájuk élén állt:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Almoez Ali Csatár 5 4
Abdulaziz Hatim Csatár 5 3
Akram Afif Csatár 5 2

Afrika királyai trónfosztottak a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában?

Szenegálnak 50 évbe telt, mire megnyert egy nagy tornát.

Ez tényleg elképesztő, tekintve a játékosok minőségét, akiket az ország rutinszerűen kitermel, de az ember elgondolkodik azon, hogy vajon az Afrikai Nemzetek Kupájának győzelme ugródeszkaként szolgálhat-e Aliou Cisse csapata számára a nagyszínpadon?

A 2002-es világbajnokságon a negyeddöntőig jutottak, és tekintve a csapat jelenlegi erejét – Sadio Mane, Edouard Mendy és Kalidou Koulibaly mind az “elit” kategóriába sorolhatóak -, semmi okuk nincs arra, hogy 2022-ben ne érjék el legalább ezt a teljesítményt.

Az Oroszlánoknak természetesen előbb tovább kell jutniuk a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjából, és ehhez gyaníthatóan három pontot kell szerezniük a Katar elleni mérkőzésen – a házigazdák mind a fogadási oddsok, mind a világranglista alapján teljesen esélytelenek.

Cisse számára a sok pozitívum egyike, hogy rengeteg góllövő áll a rendelkezésére. Az alábbi táblázatban szereplő trió a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőin a Szenegál gólkirálya volt, de a beszélgetésbe még Keita Balde, Boulaye Dia és Bamba Dieng is bekerülhet – ez aztán a támadótehetségek tárháza.

Név Pozíció Meccsek Gólok
Famara Diedhiou Csatár 8 4
Ismaila Sarr Csatár 8 3
Sadio Mane Csatár 8 3

Ha ezt az erőt a pálya utolsó harmadában egy világklasszis kapussal (Mendy) és egy merev védelemmel és középpályával társítjuk, akkor a szenegáli szurkolók joggal várhatják, hogy csapatuk továbbjut az A csoportból.

Fogadási tippek és oddsok a Katar – Szenegál mérkőzésre a 2022-es FIFA Világbajnokság A csoportjában

Rengeteg ismeretlen van Katarral, a világranglista 49. helyén álló csapattal kapcsolatban, amely hazai pályán debütál a nagy tornán.

A legutóbbi sikereikre pillantva látszik, hogy fejlődtek, de a Szenegálhoz hasonló csapatok ellen általában küszködtek – a Portugália, Szerbia (kétszer), az Ír Köztársaság és az USA elleni súlyos vereségek az elmúlt egy évben jól mutatják, hogy a jobb ellenfelek ellen nehezen boldogulnak.

Szenegál, Afrika bajnoka, a Mo Salah által inspirált Egyiptomot győzte le, és ezzel elnyerte az AFCON-trófeát, valamint továbbjutott a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében. Az elmúlt naptári évben mindössze két mérkőzést veszítettek el, és már önmagában a múltjuk is elég ahhoz, hogy a Katar legyőzésére kínált 21/20-as oddsuk kiemelkedő értéket képviseljen.

Fogadások a Katar – Szenegál mérkőzésre az LV Bet-nél

Nem sok olyan bukméker lesz, aki olyan átfogó fogadási piacokat kínál a Katar – Szenegál mérkőzésre, mint az LV Bet.

Több mint 300 opció áll rendelkezésre, a mérkőzés győztesétől és az ázsiai hendikepektől kezdve az fölött/alatt gólokig, mindkét csapat gólja, a helyes gól és még sok más egyéb opcióig. Még arra is fogadhat, hogy Ön szerint mi fog történni a mérkőzés egyes félideiben!

Tehát akár úgy gondolja, hogy Katar felboríthatja az esélyeket, és megnyerheti ezt a világbajnoki mérkőzést, akár úgy véli, hogy Szenegál méltó lesz az afrikai bajnoki címhez, győződjön meg róla, hogy az LV Betnél készen áll a számlája.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *