Szaúd-Arábia – Mexikó | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Szaúd-Arábia – Mexikó | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Saudi Arabia - Mexico Group CSzaúd-Arábia és Mexikó csap össze a 2022-es labdarúgó-világbajnokság C-csoportjának utolsó fordulójában, ami mindkét fél számára kulcsfontosságú lehet a kieséses szakaszba jutás reményében. Az LV BET-nél fogadási piacok széles választékával és versenyképes oddsokkal rendelkezünk a Katar 2022-es fogadásokhoz. Itt az útmutatónkban a következőket részletezzük:

  • Szaúd-Arábia felrázza a hajót?
  • Van-e elég Mexikónak ahhoz, hogy életben tartsa a sorozatát?
  • Top Szaúd-Arábia – Mexikó fogadási tippek
  • Melyek a legjobb fogadási piacok a 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjában?

Mit érhet el Szaúd-Arábia a világbajnokságon?

Szaúd-Arábia a csoportkörben kiesett a legutóbbi világbajnokságon, de a 2022-es katari tornán még mélyebbre akar jutni. A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőiben lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, hiszen az AFC-ben csoportelsőként végeztek, megelőzve Japánt és Ausztráliát.

Szaúd-Arábiának ebből némi önbizalmat kell merítenie, de a 2022-es katari időpontokat tekintve rengeteg kihívás vár rájuk a C csoportban. 1994 óta először a döntő mérkőzésen csatát vívhatnak, ahol a kieséses szakaszba való bejutás lesz a céljuk.

Saudi Arabia Top Scorers FIFA World Cup 2022 Qualification

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Saleh Al-Shehri Csatár 13 7
Salem Al-Dawsari Középpályás 13 7
Salman Al-Faraj Középpályás 14 4
Fahad Al Muwallad Középpályás 13 4

Sajnos Szaúd-Arábia csapata nem az élvonalbeli labdarúgás játékosaiból áll. A teljes keretük hozzászokott ahhoz, hogy hazai pályán játsszon. Azonban olyan játékosok, mint Saleh Al-Shehri és Salem Al-Dawsari bizonyították kvalitásukat a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során. Az utolsó harmadban nem fogják lerohanni ellenfeleiket, és a csapatmunkára lesz szükségük ahhoz, hogy a 16 közé jussanak.

Herve Renard menedzser kulcsfontosságú lesz csapata reményei szempontjából. Ezt már a selejtezők során is bizonyította, valamint a világbajnokságon Marokkóval szerzett tapasztalataival, illetve azzal, hogy Zambiát és Elefántcsontpartot az Afrikai Nemzetek Kupáján dicsőségre vezette.

Mi lesz az öregedő Mexikóval?

Mexikó a második helyen végzett Kanada mögött a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében, de így is lenyűgöző 28 pontot gyűjtött 14 mérkőzéséből. A CONCACAF-csoportban való dominanciájukat megingatták az Egyesült Államok elleni vereségek a Nemzetek Ligája és az Arany Kupa döntőjében, ami talán rávilágít a tehetségek minőségével és mélységével kapcsolatos problémákra.

Az El Tri egy öregedő csapat, amelynek soraiban kevés kiemelkedő tehetség van az olyan régi, hűséges játékosokon kívül, mint Andres Guardado, Raul Jimenez és Hector Moreno. Lehet, hogy ez lesz az utolsó világversenyen való szereplésük, és a hangsúlyt arra helyezik, hogy legalább a 2022-es katari világbajnokság csoportköréből továbbjussanak.

Mexikó legjobb gólszerzői FIFA 2022-es világbajnokság selejtezője

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Raul Jimenez Csatár 9 3
Henry Martin Csatár 7 2
Alexis Vega Csatár 9 2
Hector Herrera Középpályás 11 1

Jimenezen és Hirving Lozanón kívül nincs túl sok támadótehetség, akivel dolgozni lehetne. Mexikó az átmenet időszakát éli, és várja a tehetségek következő generációjának érkezését.

Gerardo Martino bízik benne, hogy csapata elég lesz ahhoz, hogy a 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjában olyan csapatokat utasítson maga mögé, mint Szaúd-Arábia és Lengyelország, és sorozatban nyolcadik alkalommal is továbbjusson a kieséses szakaszba, de nem lehet eltitkolni, hogy milyen kihívás vár az El Trira.

Fogadási tippek és oddsok Szaúd-Arábia – Mexikó mérkőzésre a 2022-es FIFA World Cup C csoportjában

A Szaúd-Arábia-Mexikó mérkőzés szoros mérkőzésnek ígérkezik a 2022-es labdarúgó-világbajnokság C csoportjában, mivel egyik fél sem rendelkezik ütőképes csapattal. Mexikó rendelkezik a világbajnokságon szerzett tapasztalattal és bizonyítottan jó képességekkel ahhoz, hogy eredményesen szerepeljen és eredményes legyen. Ez a mérkőzés is az El Tri pozitív eredményre törekvő munkája lesz.

A mi ajánlásunk az lenne, hogy a teljes időeredményre és az 1-0-s eredményre fogadjunk a helyes gólok piacán. Lozano 2018-ban megnyerte Mexikónak a Németország elleni mérkőzést, így érdekes játékos lehet az első gólszerzői piacon. Ami a játékosok könyvelését illeti, Abdulellah Al-Malki négyszer kapott lapot a szaúd-arábiai selejtező során, így az ő sárga lapjára is érdemes figyelni az oddsokat..

Szaúd-Arábia – Mexikó az LV BET-en

Itt az LV BET-nél számos fogadási piac van, amelyet figyelembe kell venni a 2022-es katari világbajnokság Szaúd-Arábia és Mexikó közötti összecsapáson. Az alábbiakat érdemes fontolóra venni:

Teljes munkaidős eredmény: Ez a piac a mérkőzés győztesére vagy arra tippel, hogy Ön szerint döntetlennel végződik-e a mérkőzés.

Over/Under: Ez a fogadás többek között olyan mérkőzéseseményekre összpontosít, mint a gólok, szögletek, szabadrúgások vagy bedobások. Az LV BET meghatároz egy értéket, hogy az esemény hányszor fog bekövetkezni, és Önnek arra kell fogadnia, hogy ez az érték alatt vagy felett lesz.

Intervallumfogadás: Itt arra fogadhat a mérkőzés egy bizonyos időtartamára, hogy egy esemény, például gól, szöglet, beívelés vagy más esemény bekövetkezik-e a kijelölt intervallumban.

Játékos piacok: Itt fogadhat az időnkénti gólszerzőkre, az első gólszerzőkre, a foglalásokra, a célba lövésekre és sok más, kifejezetten a játékosokra vonatkozó piacra.

Fogadásépítők: A fogadásépítőben a Szaúd-Arábia – Mexikó mérkőzés összes piacát felveheti, és egyetlen fogadássá állíthatja össze őket, hogy növelje az esélyeit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *