Lengyelország – Argentína | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Lengyelország – Argentína | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Poland - Argentina Group CA Lengyelország-Argentína mérkőzés a 2022-es labdarúgó-világbajnokság C csoportjának egyik meghatározó mérkőzése lehet, hiszen Robert Lewandowski és Lionel Messi csap össze. Drámában nem lesz hiány. Szerencsére az LV BET Sportfogadás készen áll az akció kezdetére, és a versenyre vonatkozó fogadási szögeket is lefedik, a piacok és oddsok nagyszerű választékával. Ebben a fogadási útmutatóban a következőket részletezzük:

  • Lengyelország véget vethet a kieséses szakasznak?
  • Vajon Argentínára nehezedik a nyomás?
  • Fogadási tippjeink a Lengyelország – Argentína mérkőzésre
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportjának fogadási piacai

Lengyelország 1986 óta először jut tovább?

Lengyelország jól teljesített a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezői során, és 10 mérkőzésből hat győzelemmel a második helyen végzett Anglia mögött. Az első rájátszásban Oroszország ellen egy sétagaloppal jutottak tovább, majd Lewandowski és Piotr Zielinski góljainak köszönhetően 2-0-ra legyőzték Svédországot, és ezzel biztosították helyüket a 2022-es katari tornán.

A lengyeleknek most ezt a formát kell átmenteniük a világbajnokságra, ahol 1986 óta nem jutottak a kieséses szakaszba. Különleges erőfeszítésre lesz szükségük ahhoz, hogy felnőjenek a feladathoz Argentína ellen, de ez meghatározhatja a tornájukat, és valami különlegeset hozhat.

Poland Top Scorers FIFA World Cup Qualifying

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Robert Lewandowski Csatár 9 9
Adam Buksa Csatár 6 5
Karol Swiderski Csatár 9 5
Kamil Jozwiak Középpályás 8 2

Lewandowski a lengyel válogatott ásza a tornán. Kevés játékos van a világon, aki jobb a kapu előtt, mint a csatár, és a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során megmutatta ragadozó ösztöneit. Már nem a karrierje csúcsán van, de mivel ez lesz az utolsó világbajnoksága, elkerülhetetlen, hogy kétségbeesetten próbáljon hatást gyakorolni. Lengyelországnak vannak ugyan ígéretes játékosai, mint Buksa és Swiderski, de Lewandowskinak kell elvégeznie a nehezét, különösen Argentína ellen.

Czeslaw Michniewicz, Lengyelország menedzsere Paulo Sousa váratlan távozása után örökölte a gyeplőt, de a csapatot összeszedte, és a svédek fölé vezette őket. A 2022-es FIFA-világbajnokság C csoportja nem a legnehezebb, ami esélyt ad a lengyeleknek, de Michniewicznek és csapatának végig a legjobb formáját kell nyújtania..

Minden szem Messire és Argentínára szegeződik

Argentína nagy reményekkel vág neki egy újabb világbajnoki kampánynak. Az Albiceleste 2018-ban már a 16 között kiesett, hétgólos thrillerben, Franciaország ellen. Négy évvel korábban Argentína a döntőben Németországtól kapott ki. Joggal mondhatjuk, hogy a 2022-es katari világbajnokságon is van befejezetlen ügyük, miután a legutóbbi két világbajnokság két győztesétől kikaptak.

Az Albiceleste lenyűgözően szerepelt a selejtezők során, és Brazília mögött a második helyen végzett, így megszerezte a 2022-es katari dátumot. Miután a 2021-es győzelmükkel végre elhódították a Copa Américát, megvan bennük a hit, hogy képesek lehetnek a végsőkig eljutni.

Argentína Legjobb Gólszerzői FIFA 2022-es Világbajnokság Selejtezője

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Lionel Messi Csatár 15 7
Lautaro Matinez Csatár 14 7
Angel Di Maria Középpályás 13 3
Nicolas Gonzalez Középpályás 11 3

Messi a kulcs Argentína számára ezen a talán utolsó világbajnokságon. Az Albicelestével a Copa Américán aratott diadal után végre megnyert egy nagy nemzetközi versenyt, de ő és csapattársai mindenáron meg akarják nyerni a 2022-es katari világbajnokságot, hogy a nagy Diego Maradona teljesítményéhez mérhető legyen. Messi már nem működik ereje teljében, de az utolsó harmadban Martinez, Di Maria és Paulo Dybala támogatja őt.

Az argentinok kiegyensúlyozottsága a csapatukban előnyt jelenthet számukra a riválisokkal szemben. Lionel Scaloni menedzser már egy nagy koronára vezette csapatát, és egy újabb korona minden idők egyik legnagyobb argentin menedzsereként emelné ki. Sok örökség forog kockán.

Fogadási tippek és oddsok a Lengyelország – Argentína mérkőzésre a FIFA World Cup 2022 C csoportjában

A Lengyelország-Argentína összecsapásnak óriási következményei lehetnek a 2022-es labdarúgó-világbajnokság C csoportjában és a torna további részében. Ez a C csoport utolsó mérkőzése, és a 90 perc alatt mindkét csapat sorsát eldöntheti. Argentínának szüksége van Messi teljesítményére, míg Lengyelországnak Lewandowski legjobb formájára.

Mindketten bármikor betalálnak a mérkőzés során, de ez a meccs nem fog döntetlennel végződni. Argentína túlságosan erős, így a teljes időre szóló eredménypiacon és a 3-1-es győzelemre vonatkozó helyes eredményre fogadjunk rájuk. Tekintettel a gólok mennyiségére, a 2,5 gól feletti gólok piacán is érdemes fogadni erre a mérkőzésre..

Poland vs Argentina at LV BET

Több fogadási piac van, amely kiemelkedik a Lengyelország – Argentína fogadásoknál az LV BET Sportfogadásnál ebben a 2022-es FIFA Világbajnokság C csoportjának összecsapásában.

Full-Time Result – Ez egy olyan piac, ahol egyszerűen megjósolja a játék kimenetelét. Lengyelország vagy Argentína győzelme, vagy döntetlen, mindegy, hogy döntetlen lesz.

Mindkét félidő megnyerése – Ezen a piacon igennel vagy nemmel válaszol arra, hogy Argentína vagy Lengyelország megnyeri-e a mérkőzés mindkét félidejét. Ez egy trükkösebb fogadás lehet, mivel egy csapat megnyerheti a mérkőzést anélkül, hogy mindkét félidőt megnyerné.

Over/Unders – Az LV BET értékeket választ ki bizonyos mérkőzéseseményekre, mint például gólok, szögletek, szabadrúgások, lefújások és les miatt, sok más mellett. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, hogy a helyes érték over vagy under lesz.

Játékos piacok – Mivel Messi és Lewandowksi játszik, a játékos piacok nagyon népszerűek lesznek ezen a Lengyelország – Argentína mérkőzésen. Ezekkel a fogadásokkal olyan piacokat támogathatsz, mint a bármikor gólszerző, az első/utolsó gólszerző, a foglalások és a kapura lövések.

● Bet Builders – Ez a piac lehetővé teszi, hogy a Lengyelország – Argentína fogadási lehetőségek több piacát egyetlen mérkőzésre szóló acca-ban kombinálja, így javítva az oddsok értékét. A jutalom nagyobb lehet, bár ez kockázattal jár.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *