Wales – Anglia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Wales – Anglia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Wales - England Group BA Wales – Anglia mérkőzés egy hazai derbit hoz Katarba, hiszen a régi ellenségek csapnak össze a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjának utolsó mérkőzésén. A torna következő fordulójába jutás tétjét tekintve izgalmasnak ígérkezik. Itt az LV BET Sportfogadásnál a legjobb és legversenyképesebb fogadási piacokat és oddsokat kínáljuk a Katar 2022-es fogadáshoz.

A következőkre számíthat az útmutatónk olvasásától:

  • Wales készen áll a kihívásra?
  • Anglia meg tudja tartani az idegeiket?
  • Wales – Anglia fogadási tippek
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjának fogadási lehetőségei

Wales okozhat izgalmat?

Wales 1958 óta először kvalifikálta magát a világbajnokságra, miután az UEFA rájátszásában Cardiffban legyőzte Ukrajnát. Andriy Yarmolenko öngólja elég volt ahhoz, hogy a Sárkányok továbbjussanak a tornára, ami hatalmas ünneplést váltott ki.

Wales óriási sikert aratott az Euro 2016-on, hiszen az elődöntőig jutott, és Chris Coleman irányításával jócskán felülmúlta a várakozásokat. Az Euro 2020-on nem sikerült ugyanezt a varázslatot megismételniük, de kevés csapat fog szívesen játszani Rob Page csapata ellen a 2022-es katari tornán.

Wales legjobb góllövői FIFA-világbajnokság selejtezőjén:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Gareth Bale Csatár 7 5
Aaron Ramsey Középpályás 6 3
Daniel James Csatár 10 2
Kieffer Moore Forward 6 2

Wales a 2022-es katari meccseken Bale formájára számíthat, hiszen gyakorlatilag ő vitte végig őket a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőin. A csatár nemzetközi szinten mindig emeli a mérlegét, és legjobb pillanataiban a világ labdarúgásának egyik legnagyobb tehetsége. A 2016-os formája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Wales továbbjutott az utolsó szakaszba, és ha reményt táplálnak egy újabb szép szereplésre, akkor a kezdetektől fogva formában kell lennie. Az olyan játékosok, mint Wilson és Moore is szerepet fognak játszani, de az egyértelmű, hogy a Sárkányoknak Bale-re a legjobb formájában van szükségük.

Rob Page megörökölte a menedzseri posztot Ryan Giggs-től, és 64 év után először juttatta tovább az országot világbajnokságra. Nincs sok tapasztalata, de a játékosai egyértelműen hisznek benne, és ez kulcsfontosságú lehet a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjából való továbbjutáshoz.

Anglia teljesíteni fogja az elvárást?

Anglia kiválóan szerepelt a legutóbbi két nagy tornán, de a döntőtől szűken elmaradt. A Három Oroszlán 1990 óta először jutott be a 2018-as világbajnokság elődöntőjébe, ahol azonban Horvátországtól kikaptak. Gareth Southgate legényei ezután az Euro 2020 döntőjében Olaszországtól szenvedtek vereséget büntetőkkel. Közel voltak, de nem elég közel, így a hangsúlyt arra helyezték, hogy 2022-ben, Katarban tovább jussanak.

Anglia góllövőlistája FIFA 2022-es világbajnokság selejtezőjén:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Harry Kane Csatár 8 12
Harry Maguire Hátvéd 6 4
Bukayo Saka Középpályás 5 3
Raheem Sterling Csatár 7 2

Anglia rendkívül meggyőzően teljesített a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében, 10 mérkőzéséből nyolcat megnyert. A csapat gerince az elmúlt négy évben Kane vezetésével állt össze, így sokan várják tőle, hogy Sterlinggel együtt az utolsó harmadban is meghatározó legyen.

Eközben Saka, Phil Foden és Jack Grealish izgalmas kombinációt alkotnak a középpálya közepén a csatársor támogatására. Anglia minden bizonnyal rengeteg tehetséggel van megáldva, de ezt ki kell használni. Southgate 2016-os kinevezése óta jelentős formajavulást sürgetett. Az egyetlen hiányzó elem a trófea, amelyet kétségbeesetten szeretne megnyerni a 2022-es katari világbajnokságon.

Fogadási tippek és oddsok a Wales – Anglia mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában

A 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában a Wales – Anglia összecsapás thrillernek ígérkezik. A két csapat már az Euro 2016-on is összecsapott egymással, ahol Anglia egy szoros 2-1-es győzelemmel jutott tovább. Ez egy újabb szoros mérkőzésnek ígérkezik, mivel Wales a Három Oroszlán ellen is fel fogja emelni a játékát.

Anglia nem volt csúcsformában, de elégnek kell lennie ahhoz, hogy egy újabb szoros győzelmet arasson, így a teljes időre szóló eredmények piacán őket fogadjuk. Fogadhat Maguire-re, aki bármikor gólt szerezhet egy szabadrúgásból, amire korrekt oddsot adunk. A helyes gólok piacán egy újabb 2-1-es angol győzelemmel lehet számolni, és Bale is bármikor gólt szerezhet.

Wales – Anglia az LV BET-nél

Az LV BET-nél számos fogadási lehetőséget kínál, érdemes figyelemmel kísérni a nagyszerű oddsokat, amikor a 2022-es Katar meccs Wales – Anglia mérkőzésére fogadunk. A kiemelkedő fogadási lehetőségek közé tartoznak:

Végeredmény – Ez egy fogadás arra, hogy Ön szerint melyik csapat fogja megnyerni a mérkőzést. Alternatívaként fogadhat arra is, hogy a mérkőzés döntetlen lesz.

Fölött/Alatt – Többféle fölött/alattfogadás létezik. A legjelentősebbek a gólok, a szögletek, a foglalások, a szabadrúgások és a támadások. A fogadás elhelyezésekor egyszerűen kiválasztja az fölött/alattértéket.

Hendikep – A két félhez az LV Bet egy értéket rendel, és Önnek arra kell fogadnia, hogy a gólarány alapján sikerül-e megverni a hendikepet.

Játékos – Ezeken a piacokon többek között arra fogadhat, hogy a játékosok elérnek bizonyos dolgokat, például gólt szereznek, kiállítást kapnak, vagy kapura lőnek.

Fogadásszerkesztők – Egy fogadásszerkesztő segítségével több ilyen Irán – USA fogadási lehetőséget kombinálhat egyetlen fogadásba, növelve ezzel a fogadás esélyeit, bár ez nagyobb kockázattal jár.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *