Irán – USA | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Irán – USA | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Iran - USA Group BA 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportja a dohai Al Thumama Stadionban az Irán – USA mérkőzéssel zárul, ahol mindkét csapat kétségbeesetten szeretne továbbjutni a kieséses szakaszba. A B csoport előző két mérkőzése már meghatározta az alapokat, de Dohában minden eldőlhet. Az Irán – USA mérkőzésre az LV Bet Sportfogadáson fogadhat, ahol a világbajnokság fogadási piacainak és oddsainak széles választékát találja.

Lássuk, mi mindent kell tudnia az Irán – USA mérkőzésről, beleértve a következőket

  • Irán eddigi formája
  • Mit várhatunk az USA-tól
  • Fogadási tippek az Irán – USA mérkőzésre való fogadáshoz
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjának fogadási lehetőségei.

Mit várhatunk Irántól   

Irán sorozatban harmadszor kvalifikálta magát a világbajnokságra, de a 22. katari tornán a korábbi szereplésüknél jobb eredményt akarnak elérni. Az előző öt világbajnoki szereplésük során nem jutottak tovább a csoportkörből, mindössze két győzelmet könyvelhettek el.

Irán 2019-ben az Ázsia-kupa elődöntőjéig jutott, ami a fejlődés jele volt, mielőtt kikapott volna Japántól. Dragan Skocic rendkívül meggyőző volt a selejtezők során, az A csoport élén végzett, megelőzve Dél-Koreát. Az iráni futballszurkolók körében optimizmusra adhat okot, hogy csapatuk képes lesz felvenni a versenyt az USA-val. 

Irán legjobb góllövői FIFA-világbajnokság selejtezőjében:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Sardar Azmoun Csatár 14 10
Mehdi Taremi Csatár 13 8
Alireza Jahanbakhsh Csatár 12 5
Ali Gholizadeh Középpályás 14 3

Irán tehetséges játékosokkal rendelkezik, élükön Azmounnal, aki a selejtezők során lenyűgöző góllövési rekorddal büszkélkedhetett. A csatáron múlik majd, hogy a támadás élére álljon az USA és Irán többi, a FIFA-világbajnokság B csoportjában szereplő ellenfele ellen.

Taremi szintén erős a hátvédek között, míg a veszélyes Jahanbakhsh a szélen fog támadni. Iránnak elég támadótehetsége van ahhoz, hogy gondot okozzon, bár a problémák hátul jelentkezhetnek, ahol hiányzik a tapasztalat és a lehetőségek mélysége.

Skocic menedzser 2020-ban vette át az irányítást, és könnyedén átvezette csapatát a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőin. Az 53 éves menedzser szeretne az első edző lenni, aki Iránt a 2022-es katari világbajnokság második fordulójába vezette.

Hogyan fog teljesíteni az USA?

Az Egyesült Államoknak végig kellett küzdenie a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőit. Az amerikai válogatott Mexikó és Kanada mögött a harmadik helyen végzett, és ezzel biztosította helyét a 2022-es katari tornán.

Ez meglepetés volt, figyelembe véve a más tornákon mutatott formájukat, a CONCACAF Nemzetek Ligája és az Arany Kupa megnyerésével, Mexikó legyőzésével. Ennek eredményeképpen az Usa magabiztosan juthat tovább a B csoportból, ha a lehetőségeihez mérten játszik.

Az USA legjobb góllövői FIFA-világbajnokság selejtezőjében:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Christian Pulisic Középpályás 10 5
Ricardo Pepi Csatár 10 3
Brendan Aaronson Középpályás 11 2
Weston McKennie Középpályás 7 2

Az USA-nak rengeteg tehetséges játékos áll rendelkezésére. Pulisic lesz az Irán – USA mérkőzés kulcsembere, aki a tempóját és a képességeit használja majd az utolsó harmadban. Gregg Berhalter menedzser a Chelsea emberétől várja, hogy átvegye a meccs irányítását, és ő legyen a sztárjuk a 2022-es katari tornán.

Azonban Brenden Aaronson, Yunus Musah, Giovanni Reyna és Ricardo Pepi is izgalmakat fog okozni a támadásban. A középpálya erős motorral rendelkezik Weston McKennie-vel és Tyler Adamsszel, akik fontos védőpajzsot jelentenek majd a hátsó alakzat előtt. A védelem valószínűleg az Usa gyenge pontja lesz a bajnokságon, kevés kiemelkedő játékosra számíthatnak a csapatban.

Berhalter menedzser lenyűgöző mérleggel rendelkezik, mióta 2018-ban átvette a posztját. Neki és játékosainak azonban hibátlanul kell teljesíteniük ahhoz, hogy elérjék a kieséses szakaszt, és győzelemmel kerüljenek ki az Irán – USA mérkőzésből Dohában.

Fogadási tippek és oddsok az Irán – USA mérkőzésre a FIFA Világbajnokság B csoportjában

Izgalmasnak ígérkezik a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában az Irán – USA mérkőzés. Könnyen lehet, hogy mindkét fél második körös reményei a B csoport utolsó mérkőzésének eredményén múlnak. Ezért izgalmas mérkőzésre van kilátás. Az USA-nak az elől mutatott tűzerőjüknek köszönhetően a tapasztalatlan iráni védelemmel szemben győzelmet kellene aratnia ezen a mérkőzésen.

Iránnak megvannak a játékosai ahhoz, hogy Azmoun és Taremi között legalább egy gólt szerezzen elől. Azonban többek között Pulisic, Reyna és Aaronson révén az USA-nak 2-1-es győzelmet kellene aratnia. Azmoun egy biztos opció lehet gólszerzőnek, tekintve a selejtezők során a kapu előtt elért eredményeit.

Az amerikai nézők az Egyesült Államokban a Fox Sports csatornán követhetik a mérkőzést.

Irán vs USA az LV BET-nél

A 2022-es katari világbajnokságra számos Irán vs. USA fogadási piac áll rendelkezésre az LV Bet Sportfogadáson, mi most a legjobbakat emeljük ki:

Végeredmény – Ez egy fogadás arra, hogy Ön szerint melyik csapat fogja megnyerni a mérkőzést. Alternatívaként fogadhat arra is, hogy a mérkőzés döntetlen lesz.

Fölött/Alatt – Többféle fölött/alattfogadás létezik. A legjelentősebbek a gólok, a szögletek, a foglalások, a szabadrúgások és a támadások. A fogadás elhelyezésekor egyszerűen kiválasztja az fölött/alattértéket.

Hendikep – A két félhez az LV Bet egy értéket rendel, és Önnek arra kell fogadnia, hogy a gólarány alapján sikerül-e megverni a hendikepet.

Játékos – Ezeken a piacokon többek között arra fogadhat, hogy a játékosok elérnek bizonyos dolgokat, például gólt szereznek, kiállítást kapnak, vagy kapura lőnek.

Fogadásszerkesztők – Egy fogadásszerkesztő segítségével több ilyen Irán – USA fogadási lehetőséget kombinálhat egyetlen fogadásba, növelve ezzel a fogadás esélyeit, bár ez nagyobb kockázattal jár.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *