Wales – Irán | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Wales – Irán | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Wales - Iran Group BMivel Anglia és az USA a FIFA 2022-es labdarúgó-világbajnokság B csoportjának két favoritja, magától értetődik, hogy a november 25-i Wales-Irán találkozó kulcsfontosságú az esélyek megdöntésének szempontjából.

A walesiek sok tekintetben máris megcáfolták a várakozásokat azzal, hogy kvalifikálták magukat a 2022-es katari világbajnokságra – 1958 óta ez lesz az első világbajnoki szereplésük. A szeszélyes Gareth Bale vezetésével kiváló nagy tornán szerzett tapasztalatokkal rendelkeznek, hiszen a legutóbbi két Európa-bajnokságon is bejutottak a kieséses szakaszba, és remélik, hogy ezt a bravúrt itt is megismételhetik.

Ami Iránt illeti, továbbra is az AFC régió egyik legerősebb csapata, és nem idegen számukra a világbajnokság sem, hiszen a legutóbbi hat kiírásból négyre is kvalifikálták magukat.

Ki szerezhet tehát három pontot a Wales-Irán mérkőzésen? Tegye meg fogadásait az LV BET sportfogadáson, ahol nagyszerű oddsok, alapos fogadási tippek és rengeteg világbajnoki tartalom várja Önt.

  • Gareth Bale új magasságokba repítheti Wales-t?
  • Irán hatalmas sokkot fog okozni a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában?
  • Lehet, hogy a Wales – Irán mérkőzésen rengeteg gólt láthatunk?
  • Áttekintés a 2022-es világbajnokság otthoni fogadásáról az LV BET sportfogadással.

Bale irányítása alatt a walesi válogatott

Ha megnézzük a walesi csapatot, nyilvánvaló, hogy Rob Page vezetőedző a lehető legkompaktabb és legfegyelmezettebb játékosokat akarja, ami Gareth Bale-nek biztosítja azt a szabadságot, amire szüksége van a győzelemhez.

Bár a Real Madridnál töltött ideje végül savanyúra sikeredett, Bale öt alkalommal nyert Bajnokok Ligáját a spanyol csapattal, és továbbra is rendkívül tehetséges játékos – messze ő lesz a legmeghatározóbb játékos ezen a mérkőzésen.

Ahogy az várható volt, a 33 éves játékos a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során a walesi csapat élére állt, Aaron Ramsey-vel és Daniel Jamesszel együtt egy tehetséges csatársort alkotva, amely végül a rájátszáson keresztül jutott ki Katarba:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Gareth Bale Csatár 7 5
Aaron Ramsey Középpályás 6 3
Daniel James Csatár 10 2

Mondani sem kell, hogy Bale felismeri, hogy a Wales-Irán mérkőzés mennyire fontos a csapata azon reményei szempontjából, hogy bejusson a világbajnokság kieséses szakaszába, ami több mint 60 év óta először sikerülne.

Irán történelmet írhat a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában?

Mint említettük, Irán számára a világbajnokságra való kvalifikáció már-már különlegességgé vált.

Előnyükre válik, hogy az AFC-régióban, ahol ázsiai és arab nemzetekkel kell megmérkőzniük, vitathatatlanul könnyebb az átjutás, és ismét könnyedén átjutottak a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőin – tíz lejátszott mérkőzésükből nyolcat megnyertek.

Ahogy az várható volt, Sardar Azmoun kulcsfigurája volt csapatának a selejtezőben:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Sardar Azmoun Csatár 14 10
Mehdi Taremi Csatár 13 8
Alireza Jahanbakhsh Csatár 12 5
Ali Gholizadeh Középpályás 14 3

Bár Irán 50 éve nem jutott be a kieséses szakaszba ezen a tornán, Dragan Skocic vezetőedző a történelem egyik legtehetségesebb iráni csapatát irányítja. Jahanbakhsh, Mehdi Taremi és Azmoun mindannyian Európában játszanak neves klubokban, és a 2022-es labdarúgó-világbajnokság B-csoportjában nagy eséllyel mindenki számára nehéz feladatnak bizonyulnak majd.

Fogadási tippek és oddsok a Wales – Irán mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság B csoportjában

Mindkét csapat rendelkezik tapasztalattal a nemzetközi tornákon: Wales a 2016-os Európabajnokság elődöntőjébe jutott, Irán pedig a 2019-es Ázsia-kupán jutott be ugyanebbe a szakaszba.

A világbajnoki siker azonban mindkettőjüket elkerüli, és bár a torna végéig való eljutás ismeretlen terület, úgy gondoljuk, hogy Wales és Irán is úgy érzi, hogy a B csoportban egymás és az USA ellen is győzni tudnak- talán történelmet írhatnak?

A fogadók azokat a 2022-es katari dátumokat keresik, amikor a támadó minőség felülmúlja a védekező szilárdságot, és ezen a téren a Wales-Irán mérkőzésnek eleget kell tennie – Bale, Ramsey, Jahanbakhsh, Taremi és társai a legjobb játékosok, akiket az Al Rayyan-i találkozón láthatunk.

Ebből kifolyólag valószínűleg több gólra is kell számítanunk, amikor november 25-én találkoznak, és ez remélhetőleg szórakoztató látványt nyújt majd a BBC One-on és az iPlayer-en nézhető szurkolóknak.

Fogadások a Wales – Irán mérkőzésre az LV BET-nél

A legjobb hely a 2022-es katari világbajnokságra szóló fogadásokhoz az LV BET, amely nagyot nyerhet a fogadási ajánlatokkal. A Wales – Irán összecsapásra több mint 300 lehetőség áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy olyan meccs kimenetelekre fogadhat, mint a végeredmény, a helyes eredmény és a hendikepek, mindemellett még a gól alapú opciók is biztosan érdekelni fogják – az fölött/alatt opciók, mindkét csapat gólja és az első félidő/második félidő góljai csak néhány a rendelkezésre álló lehetőségek közül.

Mire vár még? Soha nem volt még jobb alkalom, hogy regisztráljon az ingyenes LV BET számlára!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *