Real Madrid vs Sevilla FC fogadási lehetőségek

Real Madrid vs Sevilla FC fogadási lehetőségek

Spanish La Liga Matchday 11 | Real Madrid CF - Sevilla FCA La Liga, azaz a spanyol bajnokság tabella állástól függetlenül egyik legnagyobb mérkőzése minden évben a Real Madrid vs Sevilla FC rangadó. Ez annak fényében is áll, hogy a Sevilla FC labdarúgócsapat szörnyen kezdte a 2022/2023-as LaLiga küzdelmeit, hiszen az első öt meccsükből mindössze egyetlen egyet tudtak megnyerni. A Sevilla FC eredmények az elmúlt évekből azonban azt mutatják, hogy ezt a csapatot nem igazán lehet leírni. Viszont az ellenfél a LaLiga tabella élén toronymagasan vezető Real Madrid csapata, amely a La Liga első öt meccsén öt győzelmet termelt úgy, hogy 15 gólt rúgtak és mindössze ötöt kaptak. A Real Madrid játékosok hihetetlenül jól teljesítenek minden fronton, úgyhogy az értékkel bíró fogadások felkutatásához azért oda kell figyelnünk.

A La Liga eredmények idén azt mutatják, hogy a Real folytatja a masszív gólgyártást a tavalyi szezon után, viszont a Sevilla FC játékosok mélyebb gödörbe kerültek és alig egy gólt termelnek meccsenként. A Real Madrid meccsek között ki kell emelni, hogy a Sevilla elleni utolsó meccseiken nem igazán veszítettek még pontot sem. De kíváncsiak vagyunk még La Liga tippekre és a legjobb hírekre? Akkor kövessük az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan hír és érdekesség mellett még fogadási tippek is elérhetőek. A következőkben tehát lesz még szó:

  • A két csapat közötti derbi bemutatásáról
  • A Real Madrid vs Sevilla FC fogadási tippek bemutatásáról
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET erre a mérkőzésre

A Real Madrid vs Sevilla FC mérkőzés bemutatása

2022 október 23-án Madridban kerül sor a Real Madrid – Sevilla FC mérkőzésre a penamadridista, azaz madridi szurkolók nagy örömére. A Real Madrid híreket böngészve eléggé egyértelműnek tűnik ez a találkozó, hiszen egy tökéletes szezont futó Real fogadja a Sevillát, amely alig tudott egyetlen sikert felmutatni eddig a szezonban. Hihetetlen, de jelenleg a La Liga 2 veszélye is ott van a Sevilla felett, szóval mindenképpen el kell kezdeniük jobb teljesítményt nyújtani.

A két csapat a La Liga meccsek tekintetében elég sokszor találkozott már egymással, a legutóbbi öt, egymás elleni meccsükből négyet megnyert a Real, egyszer pedig döntetlen született. De az utolsó húsz egymás elleni meccsüket nézve is az látható, hogy csak négy alkalommal tudott a Sevilla nyerni. A Real termeli a gólokat, a La Liga góllövőlista megnyerésére is ismét egy Real játékos az esélyes, az utolsó öt meccsüket figyelve mindegyiken 2,5 gólnál többet termeltek. Pont ebben kereshetünk jó fogadási lehetőségeket is!

Fogadási tippek és szorzók a Real Madrid vs Sevilla FC meccsre

A Real Madrid vs Sevilla FC mérkőzés vonatkozásában fő tipp szerint a La Liga menetrend eddig lejátszott találkozói alapján a Real egyértelműen esélyes a győzelemre. Viszont ez a fogadási tipp nem tartogat magában akkora értéket, ezért inkább a gólszámos fogadások körül keresgélnénk. A LaLiga meccsek eredményeit figyelve elmondható, hogy a Real szinte mindig 2,5 gólnál több termel, míg a Sevilla öt meccsén a szezon elején kapott átlagosan két gólt. Ezért a La Liga eredmények tükrében a legjobb fogadási tippnek a 2,5 gólnál több találat megtippelése tűnik.

Ha további piacok érdekelnek minket, akkor még érdemes megfontolni a félidős fogadásokat is, az eddigiek alapján az látható, hogy a Real már az első félidőben igyekszik döntésre vinni a dolgot és ezért az első félidőben is megfogadhatjuk a Real Madrid sikerét.

Fogadások a Real Madrid vs Sevilla FC meccsre az LV BET-nél

A La Liga a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó bajnoksága, ennek megfelelően az egyik legnagyobb és legnépszerűbb bukméker, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál minden egyes mérkőzésére. A Real Madrid vs Sevilla FC esetén sincs ez másként száznál is több piacra tippelhetünk, bár az esetek többségében a fogadók két – három piacot keresnek csak. A Real Madrid Sevilla elleni sikerét elég alacsony szorzóval kínálja a bukméker, ezért inkább érdemes összetett fogadásban fogadni.

Így például kifejezetten jól fizet, ha a Real Madrid sikerére tippelünk úgy, hogy közben azt is megfogadjuk, hogy 2,5 gólnál több lesz majd a meccsen. De nem is mutatjuk be az összes fogadási lehetőséget, mindenkinek azt javasoljuk, hogy a teljes kínálat megtekintéséhez keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *