Az F1-es Holland Nagydíj

Az F1-es Holland Nagydíj

Az idei Forma-1 Holland Nagydíj szeptember 5-én, délben kerül megrendezésre, a zandvoorti pályán (Circuit Zandvoorton), az Északi-tenger partján, Hollandiában. Érdekesség, hogy bár 1952 és 1985 között harmincszor rendeztek itt Formula–1-es versenyt, ezután 36 évet kellett várnunk, hogy ismét ezen a különleges pályán versenyezzenek kedvenc versenyzőink és Formula-1-es autóink, a 2021-es évig. De a pálya nem ugyanaz, amelyre még egyesek emlékezhetnek a ‘80-as évek közepéről, hiszen azóta többször is átépítették, legutóbb tavaly. Így a pálya sok újdonsággal szolgál majd a pilótáknak: eddig a versenyzők közül még csak a holland Verstappen tesztelte a jelenlegi állapotában. Az új hármas kanyarban például van, akik szerint az előzés is lehetséges lesz, de ebben nem mindenki biztos… …a pálya sok izgalmat hoz majd a versenybe! Meg akar tudni többet a F1-es Holland Nagydíjról? Nézze meg a Forma-1 fogadas tippeket és esélyeket az LV BET Sport blogon, és tegye meg tétjeit!

Formula-1 kisokos

A Formula-1 (F1), magyarul korábban általában Forma-1-ként hívott sportág a nemzetközi autóversenyek legrangosabbja. Sokszor találkozhatunk a GP kifejezéssel ennek a technikai sportnak a kapcsán: ez a francia Grand Prix-ra, azaz nagydíjra utal, ez pedig egy-egy állomásra vonatkozik. Itthon (természetesen) legtöbbet a Magyar-nagydíjat emlegetjük, amelyet 1986-tól a Hungaroringen rendeznek meg. De a Formula-1 ennél is idősebb: 1906-ban rendezték az első nagydíjat, míg az első világbajnokságra 1950-ben került sor. Míg történelmileg elsősorban Európában rendezték meg a futamokat, ma már Azerbajdzsánban, Bahreinben, Szingapúrban és Kínában is lehet száguldó Forma-1-es pilótákkal és autókkal találkozni.

2020-ban, amikor a koronavírus világjárvány az F-1-et is igencsak megbolygatta, Lewis Hamilton aratott győzelmet, sorozatban negyedik, összesen hetedik világbajnoki címét szerezte meg tavaly (annak ellenére, hogy egy futamot ki kellett hagynia, mivel elkapta a COVID-19 vírust). Sőt, Hamilton tavaly megszerezte a 92. futamgyőzelmét, amellyel megdöntötte az F1-legenda, Michael Schumacher korábbi rekordját is.

Fogadási tippek és szorzók az F1-es Holland Nagydíjon

Ha a Formula-1 fogadások közül a győztesre fogadunk, a legalacsonyabb szorzót Max Verstappen-nél találjuk, ez jelenleg 1,72-es. A hazai pálya nagyon sokat számít, főleg, ha figyelembe vesszük a már említett pálya-átépítéseket.

A tavalyi világbajnok szorzója a győzelemre 2,85-ös. Utánuk azonban a szakértők igen kevés esélyt adnak a további versenyzőknek: Charles Leclerc és Valtteri Bottas 17-es szorzóval következik, Carlos Sainz 21-essel, Sergio Perez 26-ossal, Lando Norris 41-essel, utánuk pedig 100-as, 500-as, 1000-es és 2000-es szorzók következnek. Érdekesség, hogy Fernando Alonso szorzója 100-as, míg Kimi Raikkönené (aki a Formula-1 legtapasztaltabb versenyzője és az idei lesz az utolsó szezonja) és Mick Schumacheré 1000-es.

Ezeket a szorzókat az LV BET online sportfogadó oldalon találjuk.

Milyen fogadásokat köthet az LV BET oldalon?

A már említett 2021-es Holland Nagydíj győztesre fogadás mellett lehetőség fogadni az alábbiakra is:

 • Ki lesz a 3. szabadedzés győztese?
 • Hány másodperccel győz majd a szabadedzés győztese (>0,25; 0,1 – 0,25, <0,1)
 • Mi lesz a győztes nemzetisége?
 • Kié lesz a leggyorsabb kör? (Itt Verstappen szorzója 2,85, míg Hamiltoné 3,25, ez szoros lesz!)
 • Hányas rajtról indul majd a győztes?
 • Melyik pilóta esik majd ki először? (a szorzók 9 – 23 között változnak)
 • Ki lesz az időmérő, a futam és a leggyorsabb kör győztese és más kombinációk
 • Lehet fogadni autókra is (győztes autó: Red Bull 1,62-es szorzó, Haas 600-szoros)
 • De arra is, hogy lesz-e biztonsági autó vagy virtuális biztonsági autó a futam alatt,
 • Hány versenyző fejezi majd be a futamot,
 • Speciális fogadások is (pl. Verstappen győzni fog, de kevesebb mint 4 másodperccel: 5-ös szorzó) és még sok más is.

Szeretné felfedezni az összes lehetséges fogadást az F1 Holland Nagydíjjal kapcsolatban? Látogasson el az LV BET honlapjára, amely a legjobb online fogadóiroda a Formula-1-gyel kapcsolatban!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *