Forma 1 Hungarian Grand Prix fogadási tippek

Forma 1 Hungarian Grand Prix fogadási tippek

red f1 car on the trackA 2022-es Forma 1 versenynaptár 13. versenye lesz a 2022-es szezonban a magyar Grand Prix, amely a július 31-ei hétvégén kerül majd lebonyolításra. A mogyoródi pályán tartott magyar F1 versenye már 1986 óta része a száguldó cirkusz versenynaptárának, eddig 35 alkalommal tartották meg a versenyt. A pálya hossza 4,3 kilométer, ami alapvetően nem a leghosszabbak közé tartozik, ráadásul van néhány igazán hosszú egyenes is a körök során, ami lehetőséget ad az előzésekre is. A verseny 70 körből áll és 306 kilométeren keresztül zajlik.

A legtöbb győzelmet itt az elmúlt évtizedek legendás F1 versenyzője, Lewis Hamilton aratta, aki 8 alkalommal diadalmaskodott a magyar pályán. Az F1 2021 szezonjában a futamot óriási meglepetésre Esteban Ocon nyerte meg az Alpine-Renault színeiben, ami ez volt a 2013-as ausztrál Nagydíj óta az első győzelme a csapatnak, tehát az F1 hírek között igazán nagy durranás volt ez a futam. De ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen egyéb érdekességek vannak a Formula 1 Hungarian Grand Prix vonatkozásában és mire érdemes fogadni, akkor böngésszük az LV BET sportfogadási blogját, ahol sok jó tanács mellett számtalan fogadási tippet is kapni fogunk! A következőket fogjuk még megnézni:

  • Bemutatjuk a Magyar F1 nagydíjat
  • Megnézzük a fogadási lehetőségeket
  • Végigfutjuk az LV BET bukmékerének kínálatát a futam vonatkozásában

A Formula 1 Hungarian Grand Prix teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Hungarian Grand Prix 2022. július 29-én, pénteken kezdődik szabadedzésekkel, majd szombaton folytatódik újabb szabadedzésekkel és egy 1 órás időmérő körrel. Itt dől majd el, hogy ki milyen pozícióból fog majd indulni a július 31-én, vasárnap lebonyolításra kerülő futamon. A tavalyi versenyen óriási meglepetés született, de az idei évben hasonlóra nem kell valószínűleg számítanunk, legalábbis a szezon első versenyeinek figyelembevételével.

Az F1 2021-es szezonjában tehát Esteban Ocon nyert itt Lewis Hamilton és Carlos Sainz Jr. előtt, nagy meglepetésre Max Verstappen éppen csak pontszerző helyre tudott odaérni. Az időmérő alapján az első pozícióban Lewis Hamilton kezdte a futamot, a leggyorsabb kör pedig Pierre Gasly neve mellé került felírásra. Az idei versenyen is számtalan jó fogadási lehetőséget kínál a magyar nagydíj, mi pedig most megnézzük, hogy melyek a legjobb fogadási tippek!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Hungarian Grand Prix versenyére

A 2022-es Forma 1 szezon eddigi teljesítménye és az autóktól látott technikai képességek alapján ezen a versenyen már nem Lewis Hamilton a legesélyesebb, hiszen Charles Leclerc a Ferrari színeiben számtalan leggyorsabb kört produkált már a szezonban és igazából az egész világbajnokság megnyerésére a monacói versenyző a legesélyesebb. Persze nem írhatjuk le a nagy ászokat sem, de ha fogadni szeretnénk, akkor akkor járunk a legjobban, ha Leclerc leggyorsabb körére és végső győzelmére fogadunk majd.

Érdemes azért a leggyorsabb időmérő kör vonatkozásában mégis képben tartani Lewis Hamiltont, aki nem igazán úgy szerepel ebben a szezonban, mint várták tőle, de a magyar Grand Prix alapvetően egy gyors és egyenesebb pálya, ami azért az angol versenyzőnek kedvezni szokott. Szóval az ő pole pozíciója szintén egy esélyesebb fogadási tippnek tűnik előzetesen.

Fogadások a 2022 Formula 1 Hungarian Grand Prix versenyére az LV BET-nél

A Forma 1 messze a legnépszerűbb motorsport a sportfogadás világában, így nem meglepő módon számtalan fogadási lehetőséget kínál rá az egyik legnagyobb és legnépszerűbb fogadóiroda, az LV BET is. Fogadhatunk a futam végső győztesére, a legjobb időre, a leggyorsabb körre, de van arra is lehetőségünk, hogy olyan speciális piacokat próbáljunk ki, mint például annak megtippelése, hogy melyik pilóta állhat még majd a pódiumra a legvégén.

A végső futamgyőztes tekintetében az LV BET-nél is Charles Leclerc szorzója a legjobb és igazából nem is nagyon nyúlunk mellé, ha megtippeljük a monacói versenyző sikerét. A legjobb időmérő kör tekintetében pedig bár kockázatosnak tűnik, még mindig elég jó a szorzója Lewis Hamiltonnak is. Akit érdekel a Forma 1 és szeretne is fogadni a magyar Grand Prix versenyére, annak azt javasoljuk, hogy látogasson el az LV BET oldalára és személyesen győződjön meg a nagyszerű fogadási kínálatról!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *