Formula 1 Belga Nagydíj fogadási lehetőségek

Formula 1 Belga Nagydíj fogadási lehetőségek

Belgian Grand Prix 2022 - F1 RaceA 2022-es Forma 1 versenynaptár 14. állomása a belga Grand Prix verseny, amely közvetlenül a magyar nagydíj után következik a 2022-es F1 világbajnokság versenyeinek sorában. A Spa versenypályán megrendezésre kerülő Forma 1 verseny az egyik legnépszerűbb az egész sorozatban, már csak azért is, mert itt 1925 óta rendeznek autóversenyeket. Az F1 Belga Nagydíj futam egy kifejezetten hosszú futam, hiszen több mint 7 kilométeres egy kör és ezekből kell 44 darabot menni, így jön ki a közel 310 kilométeres végső versenytáv. Az F1 Belga Nagydíj 2021 futamát Max Verstappen nyerte meg a Red Bull volánja mögött, Russellt és Hamiltont utasítva maga mögé.

A legtöbb alkalommal a versenyen Michael Schumacher diadalmaskodott, ő 6 alkalommal tudta megnyerni az F1 Belga Nagydíj versenyét. Ha megnézzük a korábbi versenyeket, az F1 2021 futamát vagy a korábbiakat, akkor azt láthatjuk, hogy itt azért elég változatos volt a győztesek névsora, nem könnyű pályáról van szó. De hogy ki nyerhet a 2022-es Belga Nagydíjon és mik a legfrissebb F1 hírek a versenyről? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy olvassa tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan tipp és tanács mellett érdekességeket is lehet olvasni! AA következőkben lesz szó tehát még:

  • A Belga Nagydíj bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az F1 Belga Grand Prix vonatkozásában

A Formula 1 Belga Nagydíj teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Belga Grand Prix a világbajnokság 14. versenye lesz, közvetlenül a magyar Nagydíj után. Abból kiindulva, hogy a világbajnokság idei versenyei után eddig Max Verstappen uralja a világbajnokságot és tavaly is ő nyert az F1 Belga Nagydíj 2021 versenyén, valószínűsíthető, hogy egy gyors futamra lesz majd kilátás. A 2022-es Belga Nagydíj augusztus 28—án kerül majd megrendezésre, teljesen úgy, ahogy már megszokhattuk. Lesz majd egy pénteki szabadedzéses nap, szombaton lesz majd még szabadedzés és időmérő, aztán az így kialakult sorrend szerint kezdődik majd a verseny vasárnap.

A kezdetek úgy ismert ez a verseny Spa-ban, mint egy időjárási szempontból kiszámíthatatlan F1 futam. Volt egymás után 20 olyan év, amikor az itteni versenyeken folyamatosan esett. De emellett voltak olyan futamok is, ahol a pálya egyik részén sütött a nap, miközben egy másik részén esett az eső. Ez rendkívül kiszámíthatlanná teszi a versenyt, ugyanakkor komoly esélyt is jelent a foagdók számára. De nézzük is a legjobb fogadási tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Belga Nagydíj versenyére

A Formula 1 versenyeire fogadási szempontból nem kell nagyon felkészülni, hiszen az esetek többségében az adott versenyek győzteseire fogad mindenki. Persze emellett vannak még más lehetőségek is, hiszen fogadhatunk arra, hogy ki fog majd felállni a dobogóra, két pilóta egymás elleni teljesítményét is mérlegre tehetjük, de akár az időmérő eredményeire is fogadhatunk, hogy ki lesz az, aki majd megszerzi a pole pozíciót. Abból kiindulva, hogy az idei évben Lewis Hamilton mennyire szenved az autójával, az alapvető fogadási tipp a Belga Nagydíj futamára az, hogy Verstappen fog nyerni.

Egyrészt a holland nagyon jól teljesít az idei szezonban, ráadásul a legutóbbi versenyt is ő nyerte itt, egészen kitűnő köridőkkel. Még esetleg meg lehet fontolni azt, hogy az idei szezonban hihetetlenül sok pole pozíciót szerző Leclerc futja majd a legjobb időeredményt, de igazából ha nem Verstappen nyerne, az nagy meglepetés lenne.

Fogadások a 2022 Formula 1 Belga Nagydíj versenyére az LV BET-nél

A Forma 1 a motorsportok fogadási világának első számú szereplője. Minden versenyre sok millióan fogadnak és még többen nézik ezeket a futamokat. Így nem meglepő módon az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportfogadási iroda, az LV BET is számtalan fogadási piacot kínál az F1 versenyeire, köztük a 2022-es Belga Nagydíjra is. A legesélyesebb a futam megnyerésére Max Verstappen, de még Leclercnek ad nagyobb esélyt a bukméker.

Viszont ha szeretnénk még több piacot megnézni vagy éppen kíváncsiak vagyunk kedvenc versenyzőnk szorzójára, akkor keressük fel az LV BET sportfogadási oldalát és böngésszük át a teljes kínálatot. Közben pedig az LV BET sportfogadási blogján is olvashatunk nagyszerű tippeket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *