A legjobb US Open Grand Slam fogadási lehetőségek

A legjobb US Open Grand Slam fogadási lehetőségek

US Open 2022 Tennis - Flushing MeadowsA US Open egy keményborításos tenisz torna, egyike a legnagyobb ATP és WTA bajnokságoknak. A US Open eredmények követése minden teniszrajongó számára szinte kötelező, hiszen itt adnak egymásnak randevút a tenisz szezon végéhez közeledve a legnagyobb játékosok, például az ATP ranking szerint legerősebb férfi teniszezők. A 2022-es US open teniszbajnokság 2022. augusztus 29-én kezdődik majd és 2022. szeptember 11-én fejeződik majd be. A tavalyi torna is nagyon komoly versenyt hozott, Daniil Medvedev nyerte a US Open 2021 tennis tornáját a férfiaknál, míg a nőknél a US Open 2021 győztese a nőknél Emma Raducanu lett.

A tenisz hírek világában is sokszor feltűnik ez a verseny, hiszen az egész teniszvilág egyik legnagyobb megmérettetéséről van szó, ahol számtalan nagyszerű meccset lehetett a múltban már látni. De kíváncsiak vagyunk arra, hogy idén mire számíthatunk és kikre érdemes fogadni? Akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol a számtalan érdekesség mellett nagyszerű fogadási tippeket is kínálunk! A következőkben lesz még szó:

  • A 2022 US Open Grand Slam tenisztornáról
  • A legjobb fogadási tippekről és szorzókról
  • Valamint a 2022 US Open Grand Slam fogadási tippjeiről az LV BET-nél

A US Open Grand Slam tornájának bemutatása

2022 augusztus 29-én kezdődik és 2022. szeptember 11-én fejeződik be a 2022-es US Open, amelyet a szokásoknak megfelelően New York városában tartanak az Egyesült Államokban. 1881-ben alapították a versenyt, azóta már 141 US Open zajlott le. A helyszín 1978 óta a USTA Billie Jean King National Tennis Center és azóta tartják keményborításon a meccseket. Korábban érdekes módon salakon és füvön is tartottak itt versenyeket. A US Open 2021 versenye 57,5 millió dolláros összdíjazású volt, a 2022-es kiadás még ennél is többet ígér. A férfiaknál és a nőknél is egyébként 128 versenyző kerül fel a főtáblára, köztük az ATP ranking szerinti legerősebb férfi teniszezők és a WTA szerinti legjobb teniszezők is. De kik lesznek az idei US Open nagy esélyesei?

Fogadási tippek és szorzók a 2022-es US Open Grand Slam tornájára

A tenisz az egyik legkönnyebben fogadható sportág a fogadás világában, már csak annál az egyszerű oknál fogva is, hogy itt csak két kimenetelt kell figyelembe venni, hiszen nincs döntetlen eredmény. A fogadóirodáknál az esetek többségében egyébként a legtöbb piac a győztesekre vonatkozik, egy adott meccs vagy egy torna győztesére. De lehet szettek arányára is fogadni, sőt még arra is, hogy hány ász lesz a meccsen vagy éppen hányszor nyeri el egy teniszező egy másik adogatását. A 2022-es US Open vonatkozásában a férfiaknál nem lenne meglepetés, ha megint Daniil Medvedev tudna nyerni, hiszen az orosz vezeti a világranglistát.

A mögötte a világranglistán második és harmadik Zverev és Djokovic az, akik még komoly esélyesként indulnak, de azért azt vegyük figyelembe, hogy a US Open versenyein elég sokszor szokott meglepetés születni. A nőknél sokkal nehezebb megtippelni a végső győztest, de azért Swiatek Iga vagy éppen Kontaveit Anett sikere sem lenne akkora meglepetés. Mindenképpen javasoljuk egyébként az élő fogadási lehetőségeket is, ez tenisz esetén komoly opció arra, hogy maximalizáljuk a nyereményünket.

Fogadások a 2022-es US Open Grand Slam tenisztornára az LV BET-nél

A US Open a tenisz egyik legnépszerűbb és legismertebb bajnoksága, a tenisz pedig alapvetően is egy nagyon népszerű sportág. Így nem meglepő, hogy az egyik legnagyobb és legismertebb fogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál a 2022-es US Open versenyére. Értelemszerűen a legtöbb piac egy-egy meccs győztesére és eredményére vonatkozik, de fogadhatunk arra is, hogy ki nyer a legvégén. Nem meglepő módon jelenleg Medvedev sikerének a legjobb a szorzója a férfiaknál Djokoviccsal együtt, a nőknél pedig Swiatek Iga győzelmére van nagy esély.

De hogy kire és mire érdemes még fogadni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy böngéssze az LV BET sportfogadási oldalát a teljes kínálatért és az egyes versenyzők győzelmére adott szorzóért. Emellett pedig az LV BET sportfogadási blogja nagyszerű tanácsokkal, tippekkel és érdekességekkel is segíti a fogadókat abban, hogy a 2022-es US Open versenyére még jobban fogadhassanak!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *