A nyari transzferek foci fogadására gyakorolt hatása

A nyari transzferek foci fogadására gyakorolt hatása

Summary of the summer transfer window in footballA labdarúgás világában hatalmas szerepe van annak, hogy melyik csapat hogyan tud erősíteni egyik szezonról a másikra, hiszen a labdarúgás eredmények egyértelműen azon csapatok felé alakulnak jobban, aki erősíteni tudott az adott szezon előtt. A labdarúgás élőben zajlik a szemünk előtt a sok hírnek és közösségi portálnak köszönhetően, így együtt élhetjük meg minden átigazolási tárgyalás izgalmait. A transzferek jelentése nem kérdéses egy-egy bajnoki szezon előtt, gondoljunk csak például arra, hogy a PSG csapata milyen gyorsan egyeduralkodóvá vált, amikor bevásárolt pár évvel ezelőtt. Az átigazolások nyomon követésére a transfermarket oldala mellett kifejezetten jó az LV BET sportfogadási blogja is, ahol bőségesen olvasható információ a legutolsó hírekről.

A 2022-es nyári átigazolási időszakról lehetett tudni, hogy a 2021-es időszakot nem lesz képes felülmúlni, hiszen tavaly megélhettük Messi és Ronaldo igazolását többek között, viszont az idei nyari transzferek foci mozgásai is felcsillanthatják a szemünket. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy kik mozogtak és merre? Folytassuk az LV BET sportfogadási blogjának olvasását, hiszen az átigazolási hírek mellett megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket!

A következőkben lesz még szó:

  • A legnagyobb igazolásokról a 2022-es szezonban
  • További fontos mozgásról és pletykákról
  • Megnézzük, hogy az LV BET oldalán milyen hatással van ez a szorzók alakulására

A nyari transzferek foci 2022-es időszakában

Talán keveseknek szúrt szemet a sok hír között, de hihetetlenül rossz döntés volt, hogy az Aston Villa csapata nem volt képes meghosszabbítani sztárjának, Carney Chukwuemekának a szerződését. Így a fiatal csillag 15 millió fontért távozott a Chelsea gárdájához. A fiatal focistában hihetetlen lehetőségek vannak és amennyire látható, a Chelsea most a jövő csapatát igyekszik építeni. Ahogy Chukwuemekáról, úgy Charles de Ketelaeréről is sokat fogunk még hallani, aki 35 millió euróért teszi át székhelyét Belgiumból az AC Milan gárdájához. A Kakához hasonló képességekkel bíró labdarúgó nagyon sokat fog hozzátenni még az olasz bajnok teljesítményéhez.

Valamiért egyébként az idei transzferek között nagyon sok fiatal tehetség tűnt fel, így például Gabriel Slonina, aki 17 éves korában lett az amerikai Chicago Fire kezdőkapusa. Most 8 millió fontért teszi át székhelyét a fentebb már említett Chelsea gárdájához. A Barcelona csapata is készül már a következő szezonra, 55 millió euróért megszerezték a Sevillától Jules Koundét, akinek értékét egyébként 80 millió euróra becsülték.

További fontos mozgások és pletykák a nyári átigazolási szezonban

Az Ajax csapatában volt egy kifejezetten furcsa mozgás ezen a nyáron. Ugye a holland csapat elég régóta ismert volt arról, hogy hihetetlen tehetségeket bocsátott ki akadémiájáról. Most viszont azon a Lisandro Martizenen adtak túl 57 millió euróért a Manchester Unitednak, akit 21 évesen Argentínából igazoltak le ők maguk is. Többféle pozícióban is játszani képes játékosról van szó, aki sokat segíthet a Unitednek felkészülni a Ronaldo nélküli életre.

Kiscsapatoknak egy jó eladás nagyon sokat jelenthet, így van ezzel a Sassuolóból a West Hamhez költöző Gianluca Scamacca esetén is. A West Ham komoly hiányt szenved csatárokban, úgyhogy nagyon bíznak benne, hogy Scamacca átlendítheti őket a holtponton. Ráadásul nagyon erős fizikumú játékosról van szó, aki bírni fogja a Premier League tempóját is.

További átigazolások és ezek hatása a fogadásra az LV BET-nél

A fogadások szempontjából kifejezetten érdemes figyelni az átigazolásokat, hiszen például egy jövőbeni fogadás esetén nagyon meghatározó lehet az, hogy milyen erősítései vannak egy csapatnak. A Bayern München például nagyon esélyesnek tűnik a német bajnoki cím megszerzésére, de ha ehhez még hozzávesszük, hogy olyan igazolásaik voltak, mint a 17 éves Mathys Tel megszerzése a Rennes csapatától, akkor be kell látnunk, hogy igyekeznek még erősíteni is a jövőre nézve. Nagyon komolyan befolyásolhatja például a Juventus bajnoki esélyeit az, hogy ingyen elengedték Dybalát a Roma csapatához.

Bár Dybala maradni akart volna, nem tudtak megegyezni a paraméterekről, így a riválishoz teszi át székhelyét. Viszont még rengeteg igazolást lehetne bemutatni, mi ezt nem tesszük most meg, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát és böngéssze át az aktuális hírek között a legújabb átigazolási pletykákat és híreket. Mert ezek a hírek tényleg hatással lehetnek a fogadásainkra és arra, hogy kinek milyen esélyei lehetnek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *