A nyari transzferek foci tekintetében meghatározóak

A nyari transzferek foci tekintetében meghatározóak

the opening of the transfer window in 2022A labdarúgás világában az egyik holtszezonnak klubfronton a nyári időszak számít, ilyenkor kevesebb a labdarúgás élőben a nagy topligákban, a nemzetközi kupaporondon még csak a selejtezők első meccsei zajlanak és így tovább. Viszont ekkor nyílik meg a transfermarket, azaz az átigazolási piac is, ami természetesen a labdarúgás eredmények vonatkozásában nagyon komoly befolyásoló tényező lehet. Gondoljunk csak arra, amikor Neymar vagy Messi igazolt másik klubhoz, vagy amikor Ronaldo elment Olaszországba a Realtól. Általánosságban országonként vannak változások, de úgy június 10-én kezdődik a nemzetközi átigazolási szezon minden évben és szeptemberig tart nyitva, bár vannak országok, ahol tovább.

A transzferek jelentése nagyon fontos minden szurkoló, klubtisztviselő és játékos számára, úgyhogy érdemes mindig nyomon követni az eseményeket, hiszen ez jelentősen meghatározza majd a következő időszak fogadási esélyeit. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy átigazolások várhatóak a szezonban? Érdemes követni az LV BET sportfogadási blogját, ahol megmutatjuk a legnagyobb átigazolási híreket és pletykákat, de tanácsokat is adunk a legjobb fogadások megkötéséhez!

A következőkben tehát megmutatjuk:

  • A legfrissebb, megerősített igazolásokat
  • Biztosabbnak tűnő mozgásokat
  • És milyen szempontból van ez hatással az LV BET fogadásainkraxxx

A nyari transzferek foci kategóriájának bemutatása

Bár még van pár nap a 2022-es átigazolási szezon kezdetéig, azért van jó pár olyan mozgás már, amelyeket már megerősítettek és biztosan nyélbe is ütnek. Vannak köztük nagyon komoly hírek már, kezdve például azzal, hogy Antonio Rüdiger elhagyja a Chelsea csapatát és nyáron a Real Madridhoz teszi át a székhelyét. És ami ebben a királyi gárdának kifejezetten jó, az a tény, hogy mindezt ingyen fogja megtenni. Aki ismerős az átigazolások világában, az tudja, hogy a fiatal játékosok között is érdemes mindig nézelődnie a csapatoknak, így van ez Pedro Porro kapcsán is.

Nagy tehetségről van szó, de hát a Manchester City csapatába nem igazán fért be az idei szezonban sem, így már a második szezont húzta le a portugál Sportingnál kifejezetten jó teljesítménnyel. Így 8,5 millió euróért a portugálok végül úgy döntöttek, hogy meg is vásárolják. Hasonló ehhez például a Leipzigtől kölcsönben a Wolverhamptonnál játszó Hee-Chan Hwang helyzete is, aki annyira jó teljesítményt nyújtott a Wolvesnál idén, hogy meg is fogják vásárolni. De megerősített az átigazolása Franck Kessie-nek, Matt Turnernek és Andreas Christensennek is.De hogy még milyen pletykák vannak? Nézzünk meg néhányat ezek közül!

Meg nem erősített mozgások a nyari transzferek foci kategóriájában

Aki követi a labdarúgás világának híreit, az nagyjából minden egyes nap belefuthat egy újabb pletykába a legnagyobb labdarúgó sztárokról. Folyamatosan szó van arról, hogy Mbappé átteszi székhelyét a PSG-től a Real Madridhoz, de ez még egyáltalán nincs megerősítve. Aztán szó van arról is, hogy a Juventus a kissé kisiklott pályára került Pogbát visszaszerezné és bár ez tényleg pletyka szinten van, az már jóval biztosabbnak tűnik, hogy Di María is Torinóba megy, ráadásul ingyen!

És lehet még dobálni a nagyobbnál nagyobb neveket, hiszen Raphinha Barcelonába igazolása is nagyjából tényként kezelendő már. De a transfermarket már csak ilyen, minden nap hatalmas pletykák kapnak szárnyra, így például az, hogy Messi Amerikába igazol majd 2023-ban, vagy éppen az, hogy a Manchester United megszerzi a Tottenhamtól Harry Kane-t és így tovább. Ezek a pletykák és a megerősített igazolások azonban biztosan komoly hatással vannak a labdarúgás eredmények alakulásra!

LV BET fogadásaink a nagy nyari transzferek foci kategóriájának tükrében

Az LV BET az egyik legnépszerűbb és legismertebb online sportfogadási oldal, ennek megfelelően bőven kínálnak fogadási eseményeket labdarúgás vonatkozásában is. És nem csak egyes meccsek vagy tornák győztesére fogadhatunk itt, előfordulnak a speciális piacok között olyanok is, amikor egy-egy nagy átigazolásra tippelhetünk – bár ez csak a legnagyobb játékosok esetén van így. Viszont érdemes folyamatosan figyelni az LV BET sportfogadási oldalát és blogját, hiszen az egyes megerősített átigazolások már a topligák első fordulóiban komoly hatással lehetnek a tippjeinkre.

Mert azért egy Mbappé-mozgás jelentős erősítés egy Real Madrid számára, miközben nagy gyengülés egy PSG-nek. Ha pedig szeretnénk még további hasonló érdekes transzfer híreket olvasni, akkor maradjunk az LV BET sportfogadási blogján, ahol számtalan fogadási tipp is vár minket minden egyes nap.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *