Formula 1 Azerbaijan Grand Prix fogadási lehetőségek

Formula 1 Azerbaijan Grand Prix fogadási lehetőségek

F1 Azerbaijan Grand Prix 2022A 2022-es Forma 1 versenynaptár 8. állomása az azeri Grand Prix verseny, amely egyébként a Forma 1 világának egyik legújabb versenye. 2017 óta rendezik meg az azeri fővárosban, Bakuban és ez egy utcai versenypálya, az ezzel együtt járó különleges fogadási- és versenylehetőségekkel. Az Azerbaijan Grand Prix 2021 versenyét az a monacói Charles Leclerc nyerte meg, aki idén a formula 1 világbajnoki cím megszerzésének nagy esélyese. A pálya egyébként valamivel több, mint 6 kilométer hosszú és 306 kilométert kell leautóznia rajta a versenyzőnek.

Mivel ez is egy utcai versenypálya, ezért speciálisabb képességek kellenek a pilótáktól is, ez pedig a fogadók számára is megnyitja az esélyt arra, hogy komolyabb pénzt szerezzenek F1 fogadásával. De hogy mire érdemes az idei azeri Grand Prix kapcsán fogadni és mit tanulhattunk az F1 2021 világbajnoki sorozatából? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol sok érdekesség és tanács mellett a legjobb azeri Grand Prix fogadási tippeket is megtalálhatja! A következőkben pedig bemutatjuk:

  •         Az azerbajdzsáni versenyt teljes egészében
  •         Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  •         Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az F1 azeri Grand Prix vonatkozásában

A Formula 1 Azerbaijan Grand Prix teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Azerbaijan Grand Prix versenye a 10. lesz az idei világbajnokságban, de az már most látható, hogy nagyszerű versenyre van kilátás. Az F1 hírek az idei évben csak arról szólnak, hogy mi történt a korábbi világbajnok Lewis Hamiltonnal és hogy mennyire izgalmas lett az idei versenysorozat. A bakui pályán már 2016-ban is rendeztek versenyt, ez akkor az európai nagydíj volt, 2017-től létezik itt önmagában is Azerbaijan Grand Prix a Forma 1 világbajnokság sorozatában. Tavaly Charles Leclerc nyerte meg az 51 körös versenyt Sergio Pérez és Sebastian Vettel előtt, tehát már ebből is látszik, hogy nagyon fel tud borulni itt a papírforma.

Eddig még nem volt pilóta, aki meg tudta volna nyerni kétszer is a bakui Grand Prix versenyét, bár a Mercedes és a Red Bull konstruktőre is nyert itt kétszer már. A nézők számára is nagyon izgalmas ez a futam, hiszen Baku városából is rengeteget lehet látni egy-egy verseny során. De hogy mire érdemes fogadni, azt most megmutatjuk az idei események tükrében!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Azerbaijan Grand Prix versenyére

A Formula 1 fogadási szempontból könnyűnek és nehéznek is nevezhető egyszerre, hiszen elég gyorsan fel lehet zárkózni az alapvető szabályokkal, a megfelelő F1 fogadási stratégia kialakításához úgyis tapasztalat és rutin kell. A legfontosabb fogadási piacok egy F1 verseny vonatkozásában a győztes megfogadása, de népszerű például az, hogy valaki a legjobb időre vagy éppen a pole pozícióra fogad. De előfordulhatnak speciálisabb fogadások is, fogadhatunk két versenyző egymás elleni küzdelmére vagy éppen a safety car megjelenésére is.

A 2022-es azeri Grand Prix legnagyobb esélyese egyértelműen a tavalyi győztes Charles Leclerc, aki az idei világbajnoki sorozatban a legnagyobb esélyesnek számít a végső győzelemre. Viszont aki merészet akar húzni, annak érdemes kockáztatnia azt, hogy Verstappen sikerére fogad, ugyanis a holland egyre jobb formát mutat a világbajnoki futamokon. Főleg, hogy az azeri verseny történetében övé a leggyorsabb kör itt, így például a pole pozíciós indulására is van értelme fogadnunk!

Fogadások a 2022 Formula 1 Azerbaijan Grand Prix versenyére az LV BET-nél

A Forma 1 egyértelműen nem csak a motorsportok, de a sportok világának is egyik legnépszerűbb sportja, így nem csoda, hogy a legnagyobb és legismertebb online bukmékerek közé tartozó LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál a világbajnokságokra és az egyes versenyekre is. Az azeri futam vonatkozásában is megtalálhatjuk itt a különféle ajánlatokat, úgy mint a győztes fogadása, amelynek tekintetében Leclerc és Verstappen fej-fej mellett áll, már ami a szorzók nagyságát illeti. De fogadhatunk még arra is, hogy kié lesz majd a leggyorsabb kör, és a konstruktőrök versenyét is megnézhetjük fogadási szempontból.

A teljes mezőny megjelenik mindig a fogadható lehetőségek között, így aki egy-egy pilótát szeret nagyon, az is nyugodtan böngéssze át az LV BET teljes kínálatát, hiszen bőségesen lesz itt opció fogadni a versenyzők teljesítményére!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *