JASON MCATEER ALÁÍRT AZ LV BET-HEZ, MINT A BRAND EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBELI ÉS ÍRORSZÁGI NAGYKÖVETE

JASON MCATEER ALÁÍRT AZ LV BET-HEZ, MINT A BRAND EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBELI ÉS ÍRORSZÁGI NAGYKÖVETE

2021 június 7., London — Az LV BET üdvözli a korábbi Liverpool és ír válogatott futball sztárt, Jason McAteer-t, mind a brand nagykövetét az egyesült királyságbeli és írországi piacon.

McAteer, aki Írország csapatában részt vett az 1994-es és a 2002-es FIFA Világbajnokságon és összesen 52 győzelmet ünnepelhetett a nemzeti csapatban, most professzionális tapasztalatait adhatja át, valamint mérkőzés előrejelzéseket fog szolgáltatni az LV BET csatornákon keresztül, kezdve az UEFA Euro 2020-as eseménnyel, majd a 2021-22-es teljes szezonnal kapcsolatban.

“Ez egy biztosan izgalmas nyár lesz a futball világában és már nagyon várom a közös munkát az LV BET-tel az Európa-bajnokság alatt, ahol a véleményemet megoszthatom a legnagyszerűbb játékosokról, a legnagyobb mérkőzésekről, amit majd megcsodálhatunk. Ezek izgalmas idők, amikor a szurkolók visszatérnek a stadionokba és már nagyon izgatott vagyok, ha arra gondolok, hogy megoszthatom a gondolataimat erről a csodás játékról az Euro és a teljes 2021-2022-es szezon kapcsán.” — Jason McAteer

McAteer több mint 400 mérkőzést játszott karrierje során és 5 profi klubnál is szerepet vállalt:  Bolton Wanderers, Liverpool, Blackburn Rovers, Sunderland és Tranmere Rovers. Ő meg fogja osztani velünk az LV BET-nél tapasztalatait és legemlékezetesebb pillanatait több interjú alkalmával, amelyek a sportfogadó oldal blogján és a közösségi médiában fognak megjelenni.

A legemlékezetesebb mérföldköveket nézve, meg kell említsük a hollandoknak lőtt gólját, amely biztosította Írországnak a 2002-es világbajnoki részvételt, valamint a 96-os FA kupa döntős szereplését a Liverpoolban, olyan játékosokkal együtt, mint Robbie Fowler, Steve McManaman és John Barnes. A játékos 4 esztendőt töltött el a Liverpoolnál, a csapatnál, amelynek gyerekkora óta szurkol.

McAteer közös munkája az LV BET-tel, mint nagykövet, elsősorban a közösségi média csatornáin lesz észrevehető, a szponzorokkal együttműködve. A McAteer szurkolók és korábbi klubjainak támogatói érdekes tartalmakat várhatnak, de üdvözölhetik a visszavonult labdarúgó gondolatait is az Európa-bajnoksággal és az egész 2021-22-es szezonnal kapcsolatban.

Marcin Jablonski, az LV BET kereskedelmi igazgatója elmondta:

“Jason egy értékes tagja az LV BET csapatának, mint brand nagykövet, aki egy rendkívüli profizmust hoz nekünk, több mint 15 éves karrierjéből. A játékos ott volt két világbajnokságon és majdnem egy egész évtizedet eltöltött a Premier League-ben. Játékosaink nagy érdeklődéssel várhatják az ő véleményét és nézeteit az Európa-bajnoksággal és a következő futball szezonnal kapcsolatban.

Ügyfeleinknek hasznos lehet a Jasonnal való együttműködésünk, az ő mérkőzésekkel kapcsolatos előrejelzései és egyéb hozzászólásai miatt. Ráadásul, a közös munka Jasonnal növelni fogja a brand hitelességét és ismertségét az Egyesült Királyságban és Írországban — nagyon várjuk, hogy mit tartogat a jövő.” — Marcin Jablonski

Az LV BET egy izgalmas sportfogadó oldalt üzemeltet, rengeteg pre-match és élő piaccal a legjobb sportok, események, virtuális sportok és esport világából.

A brand a hivatalos sportfogadási partnere az angol Vanarama National League-nek, egy olyan kontraktusban, ami immáron második szezon óta tart. Az LV BET korábban szponzora volt a német nemzeti jégkorong válogatottnak és a Kölner Haie-nak, a német jégkorong ligában szereplő csapatnak. Lengyelországban a sportfogadó iroda a főszponzora a Wisla Krakow és Slask Wroclaw csapatoknak és korábban szponzora volt a Röplabda Európa-bajnokságnak, az EuroVolley Lengyelország 2017-nek.

Az LV BET sportfogadó irodáról

Az LV BET egy Máltán bejegyzett brand, az internetes játék (iGaming) területen. Szerte Európában több irodával rendelkezik. Egy új perspektívát kínál ebben az iparban a játékos-központú szemléletével. Mint egy vezető sportfogadási és online kaszinós operátor, az LV BET csapatát online fogadási szakértők alkotják, akiknél két dolog mindig közös: a sport szeretete és a késztetés, hogy egy nagyszerű fogadási élményt biztosítsanak az ügyfeleknek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *