A legjobb Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk fogadási lehetőségek

A legjobb Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk fogadási lehetőségek

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk 2 fight dateMinden évben akad az ökölvívás világában egy-két olyan mérkőzés, ami a teljes bokszvilágot és a fogadókat is lázba hozza. 2021-ben ez volt a Joshua vs Usyk mérkőzés, amelyen a WBA, az IBF, a WBO és IBO nehézsúlyú bajnoka, Anthony Joshua csapott össze a cirkálósúly egykori királyával, Oleksandr Usykkal. A tavaly szeptemberi mérkőzésen végül egyértelmű döntéssel Usyk nyert, akinek jóval több ütése és jóval több testet érő ütése is volt ellenfelénél. A meccs után Joshua és csapata azonnal élesítette azt a szerződéses passzust, amely szerint 2022-ben visszavágóra kerül sor.

Ez lesz az Anthony Joshua vs Usyk II, azaz a nagy visszavágó, amely ökölvívás súlycsoportok közötti küzdelemnek is betudható, hiszen Usyk alapvetően egy cirkálósúlyú bokszoló. A Joshua Usyk II meccsre majd Szaúd-Arábiában kerül sor 2022. augusztus 20-án Jeddah városában. Az ökölvívás eredmények közül valószínűleg ez lesz egyik legérdekesebb az idei évben, sok millió fogadásra is számítanak a meccs vonatkozásában. De ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy ki az esélyes és mire érdemes fogadni, annak azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan jótanács mellett megtaláljuk a legjobb Joshua vs Usyk tippeket is. A következőkben lesz még szó:

  • A Joshua vs Usyk II találkozó bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről és szorzókról
  •  Valamint a Joshua vs Usyk II fogadási tippjeiről az LV BET-nél

Az Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk mérkőzés bemutatása

Az Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk mérkőzés II. felvonására 2022. augusztus 20-án kerül majd sor a szaúd-arábiai Jeddah városában a Jeddah Super Dome-ban. Ez egy kötelező visszavágó, amelyet szerződés alapján élesített be Anthony Joshua, aki tavaly egyértelmű döntéssel maradt alul Usykkal szemben egy világbajnoki címmérkőzésen és így elveszítette a WBO, WBA, IBO és IBF világbajnoki öveit is.A mérlegük eléggé acélos, Usyk 19 meccséből eddig megnyert 19-et, mondjuk többségét cirkálósúlyban, ahol nem volt nagyon ellenfele.

Anthony Joshua belefutott már 26 meccse során két váratlan vereségbe, de az első veresége után a kötelező visszavágót már hozni tudta, úgyhogy a statisztika szerint ezt a meccset is hoznia kellene majd. 24 győzelméből egyébként 22 KO volt, szóval komoly fogadási lehetőséget jelent ez a visszavágó. Meg is mutatjuk, hogy pontosan milyeneket!

Fogadási tippek és szorzók az Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk II mérkőzésére

A boksz egy kifejezetten egyszerű sportág a fogadásra, hiszen itt többnyire csak két eredmény elképzelhető. De értelemszerűen fogadhatunk a győztes mellett arra is, hogy hogyan fejeződik majd be egy mérkőzés vagy éppen arra, hogy az egyes meneteket ki nyeri meg. Az Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk visszavágó mérkőzésen az első meccs eredménye és az ott látott teljesítmény alapján egyértelműen Usyk az esélyes. A legnagyobb esélye az Usyk győzelem mellett annak van, hogy döntéssel fog majd végetérni a találkozó.

Ezt annak ellenére lehet valószínűsíteni, hogy egyébként mindkét bokszoló pályafutásában túlnyomó többségben vannak az olyan meccsek, amelyeket KO-val tudott lezárni. És ahogy fentebb már volt róla szó, Usyk általában lassan kezdi a meccseket, így ha menetekre akarunk fogadni, akkor Joshua valószínűleg az első két menetet képes lesz majd hozni.

Fogadások a Joshua vs Usyk meccsre az LV BET oldalán

2022-ben az egyik legjobb várt bokszmérkőzés egyértelműen az Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk találkozó, ennek megfelelően az egyik legismertebb és legnagyobb online sportfogadási oldal, az LV BET is teljeskörű lefedettséget biztosít a meccs fogadásához. Az LV BET Usyk sikerére 1,45-ös szorzót kínál mindössze, ha Joshua nyerne, akkor 2,55-ös szorzót kaphatunk. És ahogy azt valószínűsítettük is, a meccs befejeződésének legnagyobb esélye a pontozásos győzelem, Usky döntéses sikere mindössze 2,4-es szorzóval jár, ami azért kifejezetten jó ajánlat.

De nem is akarjuk most felsorolni az összes fogadási piacot, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát és bátran böngéssze át a teljes kínálatot. Ha pedig egy kis tanácsra van szükség, akkor érdemes az LV BET sportfogadási blogját felkeresni, ahol érdekességek mellett fogadási tippek is elérhetőek!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *