A legjobb Vuelta a Espana fogadási lehetőségek

A legjobb Vuelta a Espana fogadási lehetőségek

Vuelta a Espana 2022: Route and stagesA La Vuelta a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb országúti kerékpáros körversenye együtt a Giro D’Italiával és a Tour de France versenyével. A 2022-es Vuelta idén augusztus 19-én kezdődik majd és szeptember 11-én fejeződik be. Ez lesz a Vuelta a Espana 77. kiadása már, amely ezúttal sem Spanyolországban kezdődik, hanem a hollandiai Utrecht városában. A befutóra majd Madridban kerül sor. A Cycling Vuelta Espana idei futama során 21 szakaszon keresztül versenyeznek egymással a végső összetett sikerért és a többi trikóért a kerékpárosok, ez összességében közel 3300 kilométeres távolságot jelent majd.

A Vuelta a Espana 2021 versenyét az idei verseny megnyerésére is esélyes Primoz Roglic nyerte meg Szlovéniából, a Vuelta 2021 legjobb hegyi menője pedig Michael Storer lett. De az idei verseny tartogat számos komoly érdekességet, úgyhogy tele leszünk izgalmas fogadási lehetőségekkel. De hogy mire lehet és érdemes fogadni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekes fogadási tanács mellett fogadási tippeket is találunk majd. A következőkben lesz még szó:

  • A Vuelta a Espana 2022 bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről és szorzókról
  • Valamint a Vuelta a Espana 2022 fogadási tippjeiről az LV BET-nél

A Vuelta a Espana 2022 versenyének bemutatása

2022 augusztus 19-én kezdődik majd a hollandiai Utrecht városában az idei Vuelta, az utolsó szakaszra pedig majd szeptember 11-én kerül sor Madridban, Spanyolország fővárosában. 21 szakaszon és közel 3300 kilométeren keresztül versengenek majd egymással a kerékpárosok, amely szakaszok között lesz majd csapatidőfutam és egyéni időfutam is. A leghosszabb szakasz a 12. szakasz lesz, amikor 195 kilométernél is többet kell letekerniük a versenyzőknek. Lesz egy-két igen kemény hegyi futam is, ezek fogják majd eldönteni azt igazán, hogy ki nyerhet a végén.

Tavaly a nagy esélyes Primoz Roglic nyert, és a szlovén sikerre az idei versenyen is van esély. 23 résztvevő csapata van a La Vueltán, a 18 UCI WorldTeams profi csapatnak kötelező a részvétel, a ProTeams kategóriából pedig öt csapatot hívtak meg még a versenyre. De nézzük is, hogy kik lesznek ott és kikre érdemes fogadni!

Fogadási tippek és szorzók a Vuelta a Espana 2022 versenyére

Az országúti kerékpározás kifejezetten népszerű a sportszeretők és a fogadók körében is. Két nagyon népszerű fogadási piaca van, egyrészt sokan fogadnak egy-egy körverseny, így például a La Vuelta végső győztesére, másrészt pedig nagyon sokan fogadnak az adott szakaszokra. Így tudvalevő, hogy vannak időfutam menők, rájuk érdemes az időfutamok alkalmával fogadni példának okáért.

Ha azt szeretnék meghatározni, hogy kik lehetnek igazán esélyesek arra, hogy a végén befussanak illetve a legnehezebb szakaszon nyerjenek, akkor a két szlovén versenyzőre kell figyelnünk. Egyaránt Primoz Roglic és Tadej Pogacar is esélyes arra, hogy megnyerjék a végén a Vuelta 2022-es körversenyét, ráadásul mindkettejüktől kitelik az is, hogy több szakaszt is behúznak a végén. Még érdemes megemlíteni fogadási szempontból Jai Hindley, Richard Carapaz és Remco Evenepoel nevét is, az ő szakaszgyőzelmeikre és jó eredményeikre is van komoly esély. De nézzük mit is gondol az LV BET sportfogadási oldala!

Fogadások a Vuelta a Espana 2022 versenyére az LV BET oldalán

Három kifejezetten népszerű országúti kerékpáros körverseny van a világon, ezek egyike a Vuelta a Espana. Ennek megfelelően nem annyira meglepő, hogy az LV BET sportfogadási oldala is kifejezetten komoly ajánlattal készül az egész versenyre és az egyes futamokra is. Nem nagyon meglepő, hogy Primoz Roglic és Tadej Pogacar győzelme kínálja a legjobb szorzókat, de az időfutamok vonatkozásában érdemes odafigyelni egy-két másik kiváló időfutammenőre is. A csapatversenyben is van értelme nézelődni, a Team Jumbo-Visma biztosan be fog majd húzni néhány sikert a versenysorozat alatt.

De hogy mire lehet még fogadni és kik még esélyesek? Azt javasoljuk, hogy mindenki nézze meg maga a teljes kínálatot az LV BET sportfogadási oldalán, ha pedig tippekre van szüksége, akkor az LV BET sportfogadási blogja kínál tanácsokat, érdekességeket és fogadási tippeket is a Vuelta a Espana kapcsán.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *