Premier League győztes fogadási tippek

Premier League győztes fogadási tippek

football player kicks the ball in the premier leagueA 2021-2022-es Premier League volt az angol elsőosztályú labdarúgó bajnokság 30. szezonja. A Premier League tabella az elmúlt években mindig komoly harcot mutatott a bajnoki címért, sőt, mondhatni azóta az egyik legizgalmasabb európai topliga, hogy 1992-ben létrehozták. 2021. augusztus 13-án kezdődött a legutóbbi sorozat és 2022. május 22-én fejeződött be a Premier Leauge menetrend 2021-ben elfogadott dátumai alapján. A 2021-es címvédő a Manchester City, amely csapat az elmúlt években elég komoly uralta a bajnokságokat és nagyon gyorsan öt bajnoki címet söpört be.

És bár a korábbi szezonok valamint a 2021-2022-es szezon során a Premier League eredmények azt mutatták, hogy 3-4 csapat van olyan erőben, hogy harcolni fog folyamatosan a bajnoki címért, néhány igazán komoly mérkőzésre is sort került és kerül a bajnokságban, amelyen kiscsapatok okoznak meglepetéseket és óriási rangadókon születik rengeteg gól. Hiszen gondoljunk arra, hogy 2021. decemberében volt egy 6-3-as mérkőzés a Manchester City és a Leicester City között, de azért arra sem számítottak sokan, hogy a Southampon otthonában fog majd nyerni 6-0-ra a Chelsea csapata. A következőkben megnézzük, hogy mindezen eredmények összesítésével, a Premier League table alapján melyik csapat nyerheti meg a bajnokságot. Szeretnénk tudni a legjobb tippeket a bajnoki címre? Akkor kövessük az LV BET sportfogadási blogját, ahol megtaláljuk a legjobb fogadási ajánlatokat, kiegészítve számtalan érdekességgel. Amiről szó lesz:

  • Bemutatjuk a Premier League bajnokságát
  • Megmutatjuk a legjobb tippeket
  • Végigfutjuk az LV BET sportfogadási oldal kínálatát

A Premier League szezonjának teljeskörű bemutatása

A legutóbbi, 2021-2022-es Premier League menetrend szerint 2022. májusában zárult az angol elsőosztályú bajnokság idei szezonja, de az utolsó pillanatig kérdéses volt az, hogy ki nyerheti meg a sorozatot és ez általában mindig 4-5 csapatra szűkíti le az esélyeket. Újoncként a bajnokságban legutóbb a Norwich City, a Watford és története során először a Brentford indulhatott a ligában és gyorsan kiderült, hogy előbbi kettő csapat csak gyors átszállójegyet váltott. De összességében a feljutók nem nagyon szólnak bele a bajnoki cím sorsába, sajnos vagy éppen nem sajnos, de mindig ugyanaz az 5-6 csapat küzd a bajnoki címért. Ez alól talán kivétel volt az az év, amikor a Leicester City hajtott végre szédületes bravúrt és nyerte meg a bajnokságot. A 2021-es bajnok Manchester City a 2022-es szezon előtt is a legnagyobb esélyesnek számított a győzelem megszerzésére és a szezon során végig meg is mutatták, hogy tényleg nagyon jó formában vannak.

A Chelsea, a Manchester United és a Tottenham Hotspur is mindig harcban vannak a bajnoki címért, de például tavaly az utolsó hetek kérdése igazából az maradt, hogy a Liverpool vagy a City fogja megnyerni a Premier League bajnoki címét. Ez a két csapat mindenben kimagaslott a 2021-2022-es Premier League szezonja során, ők rúgták a legtöbb gólt, ők kapták a legkevesebbet, úgyhogy ez a bajnokság gyorsan kétcsapatos tornává vált, már ami a bajnoki címet illeti. Nézzük is meg, hogy milyenek az esélyek a Premier League megnyerésére!

Fogadási tippek és szorzók a Premier League szezonjának győztesére

A tavalyi, 2021-2022-es szezonban a Premier League bajnoki címére mindössze két csapat volt esélyes a bajnokság végső szakaszában, a Liverpool és a Manchester City. Annak tükrében, hogy ez a két gárda milyen hamar elhúzott a többiektől, azt mutatta, hogy erőben és formában is kimagaslottak a többiek közül. De például a 2020-2021-es szezonban is a City volt ott a végső harcban a Manchester United, a Liverpool és a Chelsea csapataival együtt. Ugye például a 2021-2022-es szezonban  a City és a Liverpool is mindössze néhány alkalommal veszített és így a Premier League tabellán elég gyorsan bőven 10 pont feletti előnyre tettek szert.

Összességében elmondható tehát, hogy a fogadók nem nagyon lőnek mellé akkor, ha négy-öt csapat közül az új igazolások figyelembe vételével választják ki azt, aki szerintük nyerhet a végén. Ez a 4-5 csapat a Manchester United, a City, a Liverpool, a Chelsea, esetleg még az Arsenal és a Tottenham Hotspur.

Fogadások a Premier League győztesére az LV BET-nél

A labdarúgó-bajnokságok közül az egyik legnépszerűbb a szurkolók és a fogadók között a világon a Premier League sorozata. Ennek megfelelően az egyik legnagyobb online bukméker, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál a bajnoksághoz, nagyjából minden meccsre több száz fogadási piacunk van, de ugyanígy fogadhatunk hosszabb távú piacokra is, mint mondjuk a Premier League végső győztese vagy a legtöbb gólt szerző játékos.

Az LV BET minden Premier League szezonra számtalan fogadási lehetőséget kínál, de látható, hogy általában mindig ugyanaz a néhány csapat esélyes leginkább a bajnoki címre. De hogy még mire lehet fogadni? Keressük fel az LV BET oldalát, ahol számtalan fogadási lehetőséget fogunk találni minden meccs és az egész bajnokság összességére vonatkozóan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *