A röplabda világbajnokság 2022 fogadási lehetőségei

A röplabda világbajnokság 2022 fogadási lehetőségei

2022 FIVB Volleyball Men's World ChampionshipA röplabda világának nemzetközi szinten egyértelműen az egyik legnagyobb versenye a Volleyball World Championship, azaz a röplabda világbajnokság. A 2022-es röplabda világbajnokság most már a 20. világbajnokság lesz a férfiak között, ezúttal Lengyelország és Szlovénia közös rendezésében, a normál röplabda szabályai szerint, így például röplabda pálya is teljesen ugyanolyan, mint amilyet megszokhattunk a bajnoki meccseken. Különféle események hatásaként egyébként csak 2022. április 15-én döntött úgy a nemzetközi szövetség, hogy az idei férfi röplabda világbajnokság Lengyelországban és Szlovéniában kerül majd megrendezésre.

Ez a rendezés kifejezetten kedvez például Lengyelországnak, amely a legutóbbi világbajnokság győzteseként automatikusan kikerült volna a viadalra. Mellé került még minden egyes kontinentális viadal első két helyezettje, valamint a volleyball positions azaz a világranglista alapján a legjobb olyan 12 csapat, amely más úton még nem kvalifikálta magát. Volleyball néven fogjuk egyébként megtalálni a fogadási oldalak kínálatában a versenyt. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes és lehet fogadni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy folytassa az LV BET sportfogadási blogjának böngészését, hiszen itt bemutatjuk a legjobb röplabda fogadási stratégiákat, de lesz szó specifikus világbajnoki tippekről is. A következőkben tehát még esik majd szó:

  • A 2022-es FIVB Volleyball férfi világbajnokság versenyének részletes bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről a 2022-es FIVB Volleyball férfi világbajnokság kapcsán
  • Az LV BET kínálatáról a FIVB röplabda világbajnokság vonatkozásában

A röplabda világbajnokság idei versenyének részletes bemutatása

2022 augusztus 26-án kezdődik Lengyelország és Szlovénia közös rendezésében a 2022-es röplabda világbajnokság, amely 2022. szeptember 11-éig tart majd. Ahogy a bevezetőben volt már róla szó, 24 csapat vesz részt majd a küzdelmekben, köztük a korábbi világbajnok Lengyelország, valamint a kontinentális viadalok első két helyezettje és az utánuk következő 12 legerősebb csapat, valamint egy meghívott gárda. Így például itt lesz majd az észak-amerikai nyertes Puerto Rico, de eljön a legjobb dél-amerikai csapat, Brazília, a legjobb afrikai gárda, Tunézia, de a korábbi Európa bajnokságot megnyerő Olaszország is.

A legutolsó és így talán a leggyengébbnek mondható csapatok között Bulgária, Ukrajna és Kína jutott még ki a világbajnokságra. Az első körben egyébként a 24 csapatot hat négyes csoportba sorolták, innen az első két helyezett valamint a négy legjobb harmadik jut majd a második körbe. Nagyon komoly sorsolások alakultak ki, így például egy csoportba került Szerbia és Puerto Rico, de Brazília és Kuba csoportmeccse is nagyon ígéretesnek tűnik. A végső győzelemre leginkább esélyes lengyelek egészen vállalható csoportba kerültek, nagy meglepetés lenne, ha nem jutnának hibátlanul tovább. De nézzük is, hogy milyen fogadási tippek várnak minket az egyes meccsek és a világbajnokság egésze vonatkozásában!

Fogadási tippek és szorzók a röplabda világbajnokság 2022 versenyére

A fogadási lehetőségek vonatkozásában röplabdában hasonló piacokra fogadhatunk, mint más csapatsportágakban. Többnyire tehát fogadhatunk egy torna végső győztesére, egy csoport továbbjutójára valamint egy meccs győztesére. De aztán van bőven fogadási lehetőség az egyes játékrészekre vagy éppen arra, hogy mennyi pont lesz egy adott meccsen vagy egy adott játékrészben. Nincs ez másként a 2022-es röplabda világbajnokság vonatkozásában sem, ahova bár nem jutottak ki a magyarok, a Vasas röplabda szurkolói megtalálhatjuk a legjobb fogadási tippeket.

Értelemszerűen minden csoportban látható, hogy kinek van a legnagyobb esélye továbbjutni, de a végső győzelemre is láthatjuk, hogy Olaszország, Lengyelország vagy éppen Brazília a kifejezetten esélyes válogatott. Franciaországra, Puerto Ricóra is érdemes figyelni és fogadni, legalábbis a csoportmeccsek során nagy meglepetés lenne, ha ezek a csapatok nem nyernének meg minden meccset.

Groups at the FIVB Volleyball Men's World Championship

Fogadások a 2022-es röplabda világbajnokság meccseire az LV BET-nél

Miután a férfi röplabda világának egyik legkiemelkedőbb eseményéről van szó, így az egyik legnagyobb és legismertebb sportfogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási eseményt biztosít erre az eseményre. Fogadhatunk a végső győztes mellett a csoportok továbbjutóira és az egyes meccsek nyerteseire is. Nem meglepő módon, a két legjobb szorzóval bíró válogatott a végső győzelemre Brazília és Lengyelország, de Olaszország sikere sem lenne akkora meglepetés.

De nem is soroljuk fel az összes lehetőséget, azt javasoljuk mindenkinek, akit érdekel fogadási szempontból a röplabda VB, az keresse fel az LV BET oldalát, ahol számtalan fogadási lehetőség mellett a blogon még tippeket is találhatunk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *