Az úszás Európa Bajnokság 2022 fogadási lehetőségei

Az úszás Európa Bajnokság 2022 fogadási lehetőségei

LEN European Aquatics Championships - A 2022-es úszás és vizes Európa Bajnokság 2022 2022. augusztus 11-én kezdődik az olaszországi Rómában és egészen augusztus 21-éig tart majd. Nem sokkal azután, hogy a világbajnokságon a világ legjobbjai találkoztak, most Olaszországban az Európa Bajnokság keretein belül versenyeznek egymással a legjobb európai úszók. Úszás eredmények tekintetében szokott figyelni mindenki ezekre a versenyekre, de most a Roma 2022 viadalán lesz az úszás mellett műugrás vagy éppen szinkronúszás is. Sőt, Ostiában nyílt vízi úszás rendszer keretein belül is lesz majd verseny. Egyértelműen Európában is a nagy európai nemzetektől várhatjuk az érmeket, így az olaszoktól egyértelműen sok arany várható.

De Magyarország, Ukrajna, Románia, Franciaország is minden EB-n szokott bőven érmeket szerezni, ráadásul mivel ez egy Európa Bajnokság, így az olyan nemzetek, mint Egyesült Államok, Japán vagy Ausztrália hiánya nagy lehetőséget biztosít olyan országok számára is, amelyek egyébként nem tartoznak a legjobbak közé. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes még fogadni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan fogadási stratégia bemutatása mellett nagyszerű tippeket is találhatunk az Európa Bajnokság 2022 versenyére. De még miről lesz szó: 

  • A Roma 2022 versenyének részletes bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről az úszás Európa bajnokság 2022 kapcsán
  • Az LV BET kínálatáról az Európa Bajnokság kapcsán

Az úszás Európa Bajnokság 2022 versenyének részletes bemutatása

2022-ben, nem sokkal azután, hogy befejeződik a budapesti világbajnokság, Rómában augusztus 11-én kezdődik a 2022-es úszás Európa Bajnokság. 10 napon keresztül versenyeznek egymással a legjobb európai vízi sportolók, főleg úszás tekintetében, de lesz ettől függetlenül még műugrás, szinkronúszás és nyíltvízi úszóverseny is. Úszás tekintetében nagyjából az összes szám le lesz fedve az EB-n, amit megszokhattunk a világbajnokságokon és az olimpiai játékokon is. Lesz így tehát itt 50 méteres, 100 méteres, 200 méteres, 400 méteres de még 800 és 1500 méteres versenyszám is, női és férfi szakágban is.

Az úszásnemek mindegyike is képviselteti magát majd a versenyek során, tehát lesz gyorsúszás, mellúszás és pillangóban is megy majd a versenyzés, de sor kerül majd váltóversenyekre is.

A menetrend szerint az úszóversenyek már az első napon elkezdődnek és egészen augusztus 17-ig mennek majd az előfutamok és a döntők, ezzel párhuzamosan pedig a szinkronúszók is a medencében lesznek augusztus 15-éig. Nagyjából ekörül kezdődnek majd a nyíltvízi versenyek és a műugró versenyek is. Vízilabda nem lesz, hiszen alapvetően ez csak egy úszó Európa Bajnokság, ami részese a nagy európai versenysorozatnak.

Fogadási tippek és szorzók az úszás Európa Bajnokság 2022 versenyére

Úszás tekintetében alapvetően a fő fogadási piacok mindegyike akörül forog, hogy melyik számban fog tudni melyik úszó nyerni. Van még lehetőség általában fogadni arra, hogy az előfutamokból ki jut be a döntőkbe, illetve néha előfordul olyan is, hogy megfogadhatjuk azt, hogy melyik ország versenyzője nyer majd aa végén. Nagyszerű fogadási tippeket találhatunk, hála annak, hogy egyébként a világbajnokság nem is olyan régen fejeződött be. Fogadhatunk például az ötvenméteres női hátúszásban a francia Analia Pigreere, aki a világbajnokságon bronzérmes lett.

De például a magyar Milák Kristóf is óriási esélyesnek számít, főleg, hogy a világbajnokságon sem volt nagyon ellenfele saját magán kívül. Szintén a franciák között találhatunk még esélyeseket, példának okáért Marie Wattel személyében a női 100 méteres pillangóban, aki szintén óriásit úszott a világbajnokságon.

Fogadások az úszás Európa bajnokság 2022 versenyére

A 2022-es úszás Európa Bajnokság a sportágak egyik kiemelt versenyének számít, így nem meglepő módon komoly fogadási lehetőségeket biztosít hozzá az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportfogadási oldal, az LV BET is. Alapvetően a legtöbb piac itt is a győztesekre vonatkozik, de van lehetőség tippelni például arra, hogy születik-e világrekord a versenyek valamelyik számában. Kifejezetten biztos tippnek tűnik például a magyar Milák Kristóf sikere is.

De nagyon sok a versenyszám és sok az induló, úgyhogy mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy inkább keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol számtalan fogadási esemény és piac mellett még nagyszerű fogadási tippeket és tanácsokat is lehet találni az LV BET sportfogadási blogján.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *