Formula 1 Kanada Grand Prix fogadási tippek

A Forma 1 versenynaptár 9. állomása a 2022-es szezonban a kanadai Forma 1 futam, amelyet idén június 19-én rendeznek a Montréal városában található Circuit Gilles Villeneuve nevet viselő pályán. 1967 óta része az F1 versenysorozatának a kanadai nagydíj, amely a sorozaton belül is különösen népszerűnek számít, az elmúlt időszakban több olyan év is volt, amikor a legnézettebb Forma 1 verseny volt az adott világbajnokságon belül.

A pálya egyébként nem tartozik a nehezek közé és vannak specialistái is, hiszen például Lewis Hamilton az elmúlt 10 Formula 1 Kanada Grand Prix versenyből hatot meg tudott nyerni. Az idén júniusban megrendezésre kerülő F1 Kanada Grand Prix is igen izgalmasnak ígérkezik, ezért fogadási szempontból is különösen vonzó sportesemény. De mire érdemes fogadni? Olvassuk csak tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan fogadási tipp mellett a Forma 1 fogadási tanácsaival is igyekszünk segíteni a fogadóknak! A következőkben.

A Formula 1 Kanada Grand Prix teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Kanada Grand Prix versenyét június 19-én rendezik majd Kanadában, Montréal városában. A nagydíj hasonló lesz az F1 többi versenyéhez, tehát ezen a hétvégén lesz két szabadedzés, utána szombaton egy újabb szabadedzés jön és egy 1 órás időmérő futam, ezen alakul majd ki a rajtrács, amelyről június 19-én indulnak majd az autók a meghatározott sorrendben. Az F1 2021 naptárja eléggé furcsán alakult a pandémiás helyzet miatt, így a kanadai nagydíjat sem rendezték meg ilyen okokból.

A pálya nagy ászának Michael Schumacher és Lewis Hamilton nevezhető, az elmúlt 10 versenyből hatot az angol versenyző nyert meg, de Schumacher is tudott itt diadalmaskodni korábban hét alkalommal. Az idei verseny különösen nagy izgalmakat tartogat, hiszen az F1 hírek között mostanában címlapon szereplő Charles Leclerc dominálja a sorozatot, de az is meglepetés, hogy például Russell és Sainz Jr. is versenyben van Verstappennel és Hamiltonnal. De mire érdemes a Forma 1 Kanada Grand Prix kapcsán fogadni? Nézzük melyek a legjobb fogadási tippek erre a pályára és versenyre vonatkozóan!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Kanada Grand Prix versenyére

F1 tekintetében nincs nehéz dolga annak sem, aki egyébként nem annyira tapasztalt sportfogadó, hiszen a kanadai nagydíj vonatkozásában a legnépszerűbb és egyben legegyszerűbb fogadási piac az, amikor megpróbáljuk megtippelni, hogy vajon melyik pilóta nyerheti majd meg a versenyt. De fogadhatunk még befutóra is, azaz megpróbálhatjuk eltalálni, hogy egy adott pilóta bekerül-e a legjobb háromba vagy sem. Aztán fogadhatunk még a leggyorsabb körökre vagy éppen melyik konstruktőr fog a legjobban teljesíteni a versenyen.

Fogadási szempontból a Kanada Grand Prix tekintetében 2022-ben is a végső győztesre érdemes fogadni. És bár Hamiltonnak annyira nem megy az idei szezonban, nagyon jól megy neki ezen a pályán Montréalban, már csak ezért is érdemes megpróbálni egy fogadást kötni az ő győzelmére, kiegészítve mondjuk azzal, hogy megtesszük Leclerc sikerét is, még így is profitnál maradhatunk. A speciális piacok tekintetében talán kockázatosnak tűnik, de Hamiltonnak van esélye a leggyorsabb kör megszerzésére, de erre Russellnek is van esélye.

Fogadások a 2022 Formula 1 Kanada Grand Prix versenyére az LV BET-nél

Az LV BET az egyik legismertebb és legnagyobb online bukméker napjainkban a piacon, így nem meglepő, hogy a teljes Forma 1 szezont lefedik fogadási eseményekkel. Minden egyes nagydíj vonatkozásában számtalan fogadási piacra fogadhatunk, így például a kanadai nagydíj esetén is sok tucat fogadási lehetőségünk van. Elég jónak tűnik például Leclerc szorzója a végső győzelemre, ahogy például Verstappen és Hamilton szorzói is egészen vállalhatóak. Azaz ha hiszünk benne, hogy a két nagyágyú visszaszerezheti a kezdeményezést, azok nagyon jól járhatnak a kanadai hétvégén.

Természetesen vannak speciális fogadási piacaink is az LV BET-nél, a leggyorsabb kör fogadási piacán mi az F1 történetének egyik leggyorsabb versenyzőjét, Hamiltont részesítenénk előnyben, de azért Leclerc szorzója is teljesen vállalhatónak tűnik. Mindenesetre mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy látogasson el maga az LV BET honlapjára és böngéssze át a kínálatot saját maga, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *