A Snooker British Open torna fogadási lehetőségei

A Snooker British Open torna fogadási lehetőségei

2022 Cazoo British Open - World SnookerA 2022-es British Open akár snooker világbajnokság versenyének is beillene, hiszen egy kifejezetten erős mezőnnyel induló snooker tornáról van szó. A British Open snooker Cazoo British Open néven is ismerte szponzorációs okokból. Világranglista pontokat is lehet gyűjteni a versenyen, ahol a világ 128 legjobb snookerese csap össze a korábbi snooker eredmények alapján. Az eseményre szeptember 26-a és október másodika között kerül majd sor Angliában, Milton Keynesben a Marshall Arénában. A címvédő Mark Williams, aki a Snooker British Open 2021 versenyén 6-4-re győzte le Gary Wilsont. Az élő snooker tornára a selejtezők augusztus 9. és augusztus 14. között kerülnek lebonyolításra.

A British Open kifejezetten nagy snooker torna, így nem meglepő módon elég könnyen tudunk snooker élő közvetítés lehetőséghez jutni, ami azért is jó, mert így a snookert kevésbé ismerők is jó információkat gyűjthetnek a fogadásaikhoz. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire is lehet fogadni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol a számtalan hír és érdekesség mellett kifejezetten jó profitot ígérő fogadási lehetőségeket is olvashatnak a fogadók. A következőkben pedig még lesz majd szó:

  • A British Open 2022 részletes bemutatásáról
  • Fogadási tippekről és szorzókról a British Open snooker tornájára
  • Megnézzük, hogy milyen fogadási lehetőségeket kínál az LV BET a British Open tornájára

A Snooker British Open részletes bemutatása

2022 szeptember 26-án rajtol el a Snooker British Open versenye Angliában, Milton Keynesben és a világ aktuálisan legjobb 128 snookerese versenyez majd egészen október másodikáig. Ez egy olyan torna, amelyre a snooker világranglista legjobbjai automatikusan bekerülnek, a maradék helyre pedig augusztusban lesznek majd selejtezők. A teljes összdíjazása a versenynek kifejezetten nagy, 470 ezer fontot fognak majd szétosztani, ebből a győztes kap 100 ezer fontot. 2021-ben a győztes Mark Williams lett.

A lebonyolítás szerint a 128 versenyző öt körön keresztül küzd majd egyenes kieséses beosztás szerint. Az első, második és harmadik kör után jön majd a negyeddöntő és az elődöntő, ezen meccsek során egyre több frémből kell majd a jobbnak lenni. Végül október másodikán lesz majd a döntő, ahol 19 frémből kell majd a legjobbnak lennie a győztesnek. De nézzük is, hogy kik esélyesek a British Open megnyerésére!

A Snooker British Open fogadási tippjei és szorzói

A snooker sem nehezebben fogadható sportág bármi másnál, ami azt jelenti, hogy alapesetben arra fogunk tippelni, hogy ki fog nyerni egy adott mérkőzésen. Ekkor még nem is nagyon számít a frémek száma, csak az, hogy ki az erősebb és jobb játékos, ebben azért a világranglista elég sokat tud segíteni. Aztán lehet pontos eredményre is fogadni, ami kifejezetten kockázatos tippnek számít. Végül pedig fogadhatunk brékekre és az egyes frémek nyerteseire is. Szóval elég sok fogadási lehetőség van, ezek közül sok elérhető a Snooker British Open vonatkozásában is.

A torna legnagyobb esélyese egyébként Ronnie O’Sullivan nem meglepő módon, de Judd Trump és Mark Selby is mindig esélyesként indul egy-egy tornán. Persze Mark Williamset és Gary Wilsont sem írhatjuk le, de alapból mi biztosan egy O’Sullivan fogadással kezdenénk, hiszen a snooker élő legendája mindenhol óriási esélyesnek számít.

A Snooker British Open snooker torna szorzói és lehetőségei az LV BET-nél

A snooker manapság már kifejezetten népszerűnek nevezhető, ez pedig együtt jár azzal is, hogy egyre több és jobb fogadási lehetőségünk van. Az egyik legismertebb és legnagyobb fogadási oldal, az LV BET is tisztában van ezzel, így minden ismertebb snooker eseményre, így a British Openre is kifejezetten sok fogadási lehetőség érhető el. Nem csak arra fogadhatunk tehát, hogy ki nyeri meg a tornát a végén, de fogadhatunk az egyes meccsek győzteseire és a frémek arányaira is.

A 2022-es British Open esetén a legnagyobb esélyes Trump, Selby és O’Sullivan, ami együtt jár azzal is, hogy az első meccsek vonatkozásában elég sok fixebb meccset tudunk a szelvényünkre felpakolni. De nem is soroljuk fel az összes résztvevő szorzóját, aki kíváncsi a fogadási lehetőségekre, annak azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET oldalát és böngéssze át saját maga a teljes kínálatot. Fogadási tippekért pedig az LV BET sportfogadási blogját ajánljuk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *