A Nemzetek Ligája 2022 legjobb fogadási lehetőségei

A Nemzetek Ligája 2022 legjobb fogadási lehetőségei

UEFA Nations League Table and StandingsA Nemzetek Ligája 2022-es sorozata az ötödik és hatodik fordulóval folytatódik szeptember 21-én és egészen szeptember 29-éig tartanak majd a mérkőzések. Az UEFA Nemzetek Ligája ugye négy különböző ligából áll, most mindegyikben el is fog dőlni, hogy kik lesznek majd a feljutók és kiesők, illetve hogy mit tartogat a Nemzetek Ligája Magyarország számára. Az A-ligában szerepelnek a Nations League legjobb csapatai és négy forduló után még mindig nem dőlt, hogy ki fog kiesni a csoportokból, illetve ki jut majd be a döntőbe. Egy osztállyal lejjebb is hasonló a helyzet, bár van itt pár csoport, ahol kevesebb meccset játszottak eddig.

A C-liga viszont kifejezetten ígéretes azon fogadók számára, akik szeretik a biztos tippeket, hiszen itt mindegyik csoportot veretlenül vezetnek az érintett válogatottak. És végül a D-liga sem teljesen reménytelen, csak itt azért van néhány igen kiegyenlített erőviszonyt jelentő mérkőzés az utolsó körökben is. De ha kíváncsiak vagyunk, hogy kire érdemes fogadni, akkor azt javasoljuk, hogy kövessük az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség mellett megtaláljuk majd a legjobb fogadási tippeket is! A következőkben lesz majd szó:

  • A Nemzetek Ligája 2022 résztvevőiről és a fordulók meccseiről
  • A legjobb fogadási tippekről az 5. és 6. játéknapra
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET fogadási oldala a mérkőzésekre

A Nemzetek Ligája 2022 résztvevői és a meccsek bemutatása

Az UEFA Nations League a labdarúgás világában kifejezetten népszerű sorozat lett, főleg, hogy az osztályos lebonyolítás miatt folyamatos az izgalom a kiesés és a feljutás vonatkozásában is. Mivel az összes európai csapat szerepel a sorozatban, így bőven lesznek labdarúgás eredmények, amelyek jó profitot termelhetnek a fogadóknak is. Az 5. és 6. játéknapon is lesz néhány komoly ki-ki mérkőzés mindegyik osztályban. Így a szeptember 21. és szeptember 29. között zajló meccsek között ott lesz az A1 csoportban a Dánia-Franciaország rangadó, amelyen ha a dánok nyernek, akkor bejutnak a Nations League döntőbe, a franciák pedig kiesnek az A-ligából.

De a labdarúgás élő fogadásában nagyszerű lehetőséget kínál az A3 csoportban Magyarország és Olaszország meccse Magyarországon, hiszen a magyarok akár egyetlen ponttal is bent maradhatnak a csoportban. De van izgalom a B-ligában is, a B4 csoportban Norvégia hazai pályán játszik Szerbiával és amennyiben nyernek, fel is jutnak az A-ligába. Úgyhogy van bőven mire fogadni!

A legjobb fogadási tippek az UEFA Nations League 5. és 6. játéknapra

Az UEFA Nemzetek Ligája 5. és 6. játéknapján a számtalan mérkőzés között elég izgalmas fogadási lehetőségeket is találhatunk, például Dánia és Franciaország mérkőzésén szeptember 25-én mi bravúrt sejtünk, azaz a dánok győzelmére fogadnánk. Ugyanígy, bármennyire is szeretjük a magyar válogatottat, Németországban nagyon nagy bravúr lenne ha Magyarország tudna pontot szerezni. Bár ezen a meccsen látunk esélyt arra, a magyar csapat is képes lesz gólt szerezni.

A B3 csoportban is van izgalmas fogadási lehetőség, hiszen Bosznia hazai pályán játszik majd a csoportelsőségért Montenegró csapatával és mi úgy gondoljuk, hogy a vendégek képesek lesznek legalább egy pontot megszerezni. Végül pedig tutifixnek tűnik a C1 csoportban Görögország hazai meccse Észak-Írország ellen is, nagy meglepetés lenne még a vendégek gólszerzése is.

UEFA Nations League Group A Table     UEFA Nations League Group B Table

UEFA Nations League Group C Table     UEFA Nations League Group D Table

Az UEFA Nations League fogadási lehetőségei az LV BET-nél

A labdarúgás, az európai foci és a nagy válogatott mérkőzések mindig is a legnépszerűbb fogadási eseményeknek számítottak. Így nem meglepő módon a labdarúgás vonatkozásában van a legtöbb fogadási esemény a bukmékereknél. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb fogadási oldal, az LV BET is bőségesen kínál fogadási lehetőségeket a Nemzetek Ligája 5. és 6. játéknapjára. Fogadhatunk a Horvátország – Dánia mérkőzésre szeptember 22-én, tippelhetünk a Spanyolország – Svájc rangadóra szeptember 24-én és megpróbálhatjuk eltalálni a magyar-olasz meccs végeredményét is.

De nagyon sok a mérkőzés, úgyhogy nem is fogjuk bemutatni az összes fogadási eseményt és piacot. Mindenkinek azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát a teljes kínálatért, ha pedig fogadási tippeket szeretnénk kapni, akkor az LV BET sportfogadási blogja fog segítő kezet nyújtani. A lényeg azonban, hogy az UEFA Nemzetek Ligája meccseinél jobb fogadási lehetőségeket nem sűrűn találunk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *