WTA Guadalajara fogad√°si lehetŇĎs√©gek

WTA Guadalajara fogad√°si lehetŇĎs√©gek

WTA Tennis Guadalajara Open Akron 2022A WTA a nŇĎi tenisz versenyeit √©s lebonyol√≠t√°sukat v√©gzŇĎ szervezet, amely a 2022-es √©vben a WTA Tour 2022 keret√©ben hozza √∂ssze a legjobb, WTA Ranking szerint kiemelkedŇĎen teljes√≠tŇĎ nŇĎi teniszezŇĎket. A WTA tennis legjobb WTA torn√°i a WTA 1000 versenyek, amelyek k√∂z√© a kor√°bbi Premier versenyeken tartoznak. Ezek a versenyek kifejezetten az√©rt izgalmasak, mert n√©gy WTA 1000 versenyen is k√∂telezŇĎ a r√©szv√©tel a WTA vil√°granglista legjobb teniszezŇĎinek. Viszont a t√∂bbin nem √≠gy van, √©s az idei √©v egyik √ļj √°llom√°s√°nak sz√°m√≠t WTA Guadalajara verseny√©n sem kell ott lenni√ľk a WTA ranglista √©llovasainak, ha nem akarnak.

A WTA Guadalajara m√©g 2021 v√©g√©n, a 2022-es napt√°r bejelent√©sekor ker√ľlt be a tenisz h√≠rek k√∂z√©, hiszen miut√°n sikeresen megrendezte a v√°ros a WTA Finalst, √≠gy lehetŇĎs√©get kapott 2022-ben egy nem k√∂telezŇĎ jellegŇĪ WTA 1000-es verseny rendez√©s√©re.A WTA Guadalajara norm√°l tenisz szab√°lyok szerint ker√ľl lebonyol√≠t√°sra √©s b√°r nem k√∂telezŇĎ, val√≥sz√≠nŇĪleg a tenisz legjobbjai fogj√°k magukat majd k√©pviseltetni itt. De ha k√≠v√°ncsiak vagyunk arra, hogy pontosan kik √©s mire √©rdemes fogadni, akkor mindenkinek azt javasoljuk, hogy k√∂vesse az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, ahol sz√°mtalan h√≠r √©s √©rdekess√©g mellett fogad√°si tippek is el√©rhetŇĎek lesznek. A k√∂vetkezŇĎkben teh√°t lesz m√©g sz√≥:

  • A WTA Guadalajara verseny√©nek bemutat√°s√°r√≥l
  • Tenisz tippek k√∂z√∂tt is n√©zelŇĎd√ľnk a verseny vonatkoz√°s√°ban
  • Megn√©zz√ľk, hogy mit k√≠n√°l az LV BET erre a torn√°ra

A WTA Guadalajara 1000 versenyének bemutatása

A nŇĎi tennis vil√°g√°ban a WTA versenyek sz√°m√≠tanak a legnagyobbaknak a Grand Slamek mellett, √≠gy √°ltal√°ban ezeken a tenisz vil√°granglista legjobbjai tŇĪnnek fel. A 2022-es √©v √ļj versenyek√©nt, nem k√∂telezŇĎ tornak√©nt beker√ľlt a napt√°ra a WTA Guadalajara versenye, amelyet id√©n okt√≥ber 17. √©s okt√≥ber 23. k√∂z√∂tt bonyol√≠tanak majd le a mexik√≥i Guadalajara v√°ros√°ban. Ez egy kem√©nybor√≠t√°s√ļ p√°ly√°n zajl√≥ torna, amely nem szenior tenisz torna, a legjobbak vesznek majd r√©szt rajta. 64-es fŇĎt√°bl√°ra kell sz√°m√≠tani az egyesekn√©l, m√≠g a p√°rosokn√°l 28 p√°ros indul majd a viadalon.

2,5 milli√≥ doll√°rn√°l is nagyobb √∂sszeg gyŇĪlt √∂ssze a nyerem√©nyalapba, ami mindenk√©ppen azt mutatja, hogy a tenisz √©lŇĎ eredm√©nyek tekintet√©ben kifejezetten izgalmas meccsekre van kil√°t√°s. Azt m√©g nem tudni, hogy a Magyar Tenisz Sz√∂vets√©g ind√≠t-e majd valakit vagy indul-e magyar teniszezŇĎ, de ez kifejezetten j√≥ torn√°nak tŇĪnik a tenisz √©lŇĎ fogad√°s√°hoz. Elvileg lehet majd a vil√°g jelenlegi egyik legjobb teniszezŇĎj√©nek, Iga Swiateknek az indul√°s√°ra is sz√°m√≠tani. Ez pedig nagyban befoly√°solja majd a fogad√°si tippeket is! N√©zz√ľk is ŇĎket!

Fogadási tippek és szorzók a WTA Guadalajara tornájára

A WTA Guadalajara tenisz torn√°j√°n igaz√°b√≥l a WTA legjobb versenyzŇĎi vesznek majd r√©szt egy-k√©t kisebb kiv√©tellel √©s ez befoly√°solja a tenisz tippjeinket is. Hiszen jelenlegi form√°j√°t tekintve Iga Swiatek b√°rhol is feltŇĪnik, ott k√©pes nyerni, √ļgyhogy a 21 √©ves lengyel gyŇĎzelm√©re biztosan lehet tippelni, legal√°bbis a fŇĎt√°bla elsŇĎ meccsein. Ha a torna v√©gsŇĎ gyŇĎztes√©t akarjuk megtippelni, akkor valamelyest m√°r m√°s a helyzet, hiszen akkor az√©rt a tenisz ranglista szerint tov√°bbi neveket is √©rdemes figyelembe venni.

Jabeur √©s Badosa is kifejezetten j√≥ form√°ban van, sz√≥val a fŇĎ fogad√°si tipp√ľnk az, hogy a kiemeltek elsŇĎ meccsein fogadjunk a gyŇĎzelem mellett a szettekre, hiszen √°ltal√°ban ezeken a torn√°kon ezek a teniszezŇĎk nagyon gyorsan t√ļljutnak az elsŇĎ meccseiken. Ut√°na pedig m√°r csak a pillanatnyi forma fog d√∂nteni.

Fogadások a WTA Guadalajara tenisztornára az LV BET-nél

A tenisz messze az egyik legn√©pszerŇĪbb sport a sportfogad√°s vil√°g√°ban, ami azt jelenti, hogy minden bukm√©ker sz√°mtalan fogad√°si piaccal √©s esem√©nnyel v√°rja a fogad√≥kat. √ćgy van ez a legismertebb √©s legn√©pszerŇĪbb fogad√≥irod√°k egyik√©n√©l, az LV BET-n√©l is, amely nem csak a v√©gsŇĎ gyŇĎztesre √©s az egyes meccsek gyŇĎzteseire k√≠n√°l fogad√°si piacokat a WTA Guadalajara vonatkoz√°s√°ban, de fogadhatunk a szettekre, fogadhatunk az elnyert adogat√°sokra √©s a teljes pontsz√°mra is.

AlapvetŇĎen az LV BET is √ļgy l√°tja, hogy a WTA Guadalaja megnyer√©s√©re Swiatek az es√©lyes, de nagyj√°b√≥l az √∂sszes fŇĎt√°bl√°sra vannak m√°r el√©rhetŇĎ szorz√≥k. Nem is mutatjuk be ezeket, mindenkinek azt javasoljuk, hogy keresse fel szem√©lyesen az LV BET sportfogad√°si oldal√°t, ahol sz√°mtalan fogad√°si lehetŇĎs√©g √©s piac v√°rja, az LV BET sportfogad√°si blogja pedig sz√°mtalan fogad√°si tippet is k√≠n√°l!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *