Joshua vs Usyk ökölvívó mérkőzés

Joshua vs Usyk ökölvívó mérkőzés

Anthony Joshua és Oleksandr Usyk szeptember 25-én mérik össze ökleik erejét, a Tottenham Hotspur Stadiumban, Londonban. A mérkőzést Dare to do (Merd megtenni / Vállald be) és The Perfect Storm (A tökéletes vihar) néven illették és ebben a cirkálósúly vitathatatlan bajnoka küzd majd meg a WBA (Super), IBF, WBO és IBO nehézsúlyú világbajnokával. A meccs érzelmekkel és kemény ütésekkel telinek ígérkezik.

Többet is meg akar tudni Jusha és Usyk boksz mérkőzéséről? Nézze meg a boksz fogadás tippeket az LV BET Sport blogján és tegye meg tétjeit!

Cirkáló- és nehézsúlyú ökölvívás: Joshua és Usyk

2018-ban Usyk lett a világ első négy öves vitathatatlan cirkálósúlyú bajnoka, miután megnyerte a World Boxing Super Series-t. Ezután úgy döntött, hogy a következő évben feljebb lép a nehézsúlyba, és miután Joshua júniusban elvesztette címét Andy Ruiz Jr. ellen, Usyk sikeresen kérvényezte a WBO-nál, hogy kötelező kihívója lehessen. A WBO szabályai szerint egy “szuperbajnok” jogosult a kötelező kihívói státuszra abban az esetben, ha más súlycsoportba lép. ‘19 decemberében Joshua visszaszerezte a címeit Ruiz legyőzésével a visszavágón, ami arra késztette a WBO-t, hogy elrendelje a Joshua és Usyk közötti mérkőzést. A következő napon az IBF azt rendelte el, hogy Joshua a kötelező kihívójával, Kubrat Pulevvel is megmérkőzzön. 2020 decemberében, miután Joshua teljesítette az IBF kötelezőjét azzal, hogy legyőzte Pulevet, megnyílt az út a vitathatatlan nehézsúlyú címmeccsre.

Eközben Usyk csapata tárgyalásokat kezdett Joe Joyce-szal, azzal a szándékkal, hogy a WBO ideiglenes címéért küzdjön meg. 17-én azonban, egy nappal azután, hogy Fury megerősítette a Joshua elleni mérkőzés időpontját, május 17-én jött a hír, hogy egy bíró elrendelte, hogy Fury teljesítse korábbi szerződéses kötelezettségét, és 2021 szeptembere előtt megmérkőzzön Deontay Wilderrel. A következő napon a WBO Joshua promóterének, Eddie Hearn-nek kiadott egy utasítást, hogy adja elő az indokait. Ebben 48 órát adott neki, hogy bizonyítsa a Joshua és Fury közötti szerződést, és ennek elmulasztása arra kényszeríti Joshuát, hogy tárgyalásokat kezdjen Usykkal. Hearn a határidő meghosszabbítását kérte, amit a WBO elutasított, majd elrendelte, hogy Joshua 10 napon belül egyezzen meg Usykkal, mielőtt licitet tartana a mérkőzés jogaira.

A sok sportpolitika után azonban szerintünk az eredmény a legérdekesebb: néhány nap múlva megmérkőzik Joshua és Usyk Londonban.

Fogadási tippek és szorzók a Joshua vs Usyk meccsre

Az ökölvívás fogadások világában igen gyakori, hogy a szorzók alapján úgy tűnik, egyértelmű, ki fogja megnyerni a mérkőzést. Sok esetben ez addig megy el, hogy sok bokszolóra 1,00-s szorzót ajánlanak csak fel a fogadási oldalak. A Joshua vs Usyk fogadás online is lehetséges, és igen kemény küzdelemre lehet készülni a szorzók alapján. A bokszban szokásos money line fogadás Anthony Joshuának 1,33-as szorzót kínál, míg Oleksandr Usyknak 2,9-eset az LV BET oldalán.

Fogadási típusok a Joshua vs Usyk mérkőzésre az LV BET-en

A már említett money line fogadási típus mellett népszerű a bout betting, ahol nemcsak a két küzdő fél győzelmére lehet fogadni, hanem döntetlenre is. Ennek szorzója most is nagyon magas, 20-szoros. A döntetlen, mint opció behozatala pedig valamivel növeli a money line szorzókat: Joshuára 1,35-ös szorzóval, Usykra 3,05-ös szorzóval lehet fogadni.

De ez nem minden a Joshua vs Usyk fogadási tippek közül: lehetőség van a győzelem módjára fogadni: Joshua KO, TKO, DQ-val vagy pontozással vagy döntetlen vagy Usyk KO, TKO, DQ-val vagy pontozással.

Igennel és nemmel lehet arra fogadni, hogy végigmegy-e a küzdelem (Joshua eddig meccsei: 24–1 (22 KO-val), míg Usyké 18–0 (13 KO-val).

Az összesített körök megtippelése során pedig a ki lehet választani a határt 1,5-től 10-ig, majd fogadni arra, hogy alatta vagy felette lesz az összesített körök száma.

De ez még mindig nem minden, további hét különböző típusú fogadás áll még rendelkezésre és ezeken belül több tucat lehetőség közül lehet választani.

Látogassa meg az LV BET oldalát, hogy minden lehetőséget első kézből tekinthessen meg és megtalálhassa a legjobb fogadási szorzókat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *