Super Bowl LVI fogadási tippek

Super Bowl LVI fogadási tippek

Február 13-án a kaliforniai Inglewood város SoFi nevet viselő stadionjában kerül megrendezésre a 2021-es amerikai foci profi bajnokság, az NFL legfontosabb mérkőzése, a Super Bowl LVI, amelyen a Los Angeles Rams csapata csap össze majd a Cincinnati Bengals gárdájával. Ez lesz most már sorozatban a második olyan Super Bowl, amikor az egyik résztvevő csapat, jelen esetben a Rams a saját stadionjában játszhatja a döntőt. Aki szereti az amerikai focit és szeret is fogadni a legjobb meccsekre, annak ez a nap igazi örömünnep lesz. De ha szeretnéd megtudni, hogy milyen fogadási lehetőségek várnak és lesz-e Super Bowl közvetítés magyar nyelven, akkor folytasd az LV BET sportfogadási blogjának böngészését, hiszen itt megtalálod a legjobb fogadási ajánlatokat és információkat!

A Super Bowl LVI mérkőzésének bemutatása

A Super Bowl 2021 magyar idő szerint már február 14-én, vasárnap hajnalban kerül megrendezésre, amikor is az NFC győztes Los Angeles Rams fogadja az AFC győztes Cincinnati Bengals csapatát. A Rams most már a második Super Bowl győzelmét szeretné megszerezni, bár az elsőt még akkor szerezték, amikor St. Louisban volt a csapat, tehát los angelesiként először nyerhetnének. Ezzel szemben a Bengals története első sikerére készül, ráadásul 1988 óta most szerepelnek először Super Bowlban.

A mérkőzés nem csak a foci miatt annyira népszerű, de a Super Bowl 2021 halftime show fellépők is mindig hatalmas nézettséget generálnak a meccsnek. Az idei döntő félidei műsorában olyan neves sztárok fognak majd fellépni, mint Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar, szóval a magyar rajongók is találhatnak érdekességeket a kínálatban. De azért minden szem a két csapatra és a tojáslabdára fog szegeződni, főleg, hogy két olyan csapatról van szó, amelyek a lebonyolítás szeszélyének köszönhetően idén még nem is játszottak egymás ellen. Nagyon sok érdekes kérdés van a csapatokkal, a várható eredménnyel kapcsolatban és hát a fogadások szempontjából is kiemelt eseményről van szó. A következőkben megnézzük a legjobb Super Bowl LVI fogadási tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Super Bowl LVI mérkőzésére

Az NFL vonatkozásában számtalan fogadási piac várja a fogadókat minden online bukméker és így az LV BET oldalán is. A Super Bowl kapcsán mindig a legnépszerűbb a végső győztesre történő fogadás, amiben azért eléggé a Rams felé billen a mérleg. Rendkívül jól igazolt a los angelesi csapat a szezonban, gondoljunk Beckham megszerzésére vagy éppen a Lionstól érkezett irányító, Matthew Stafford virágzására, aki 40-nél is több touchdown passzt dobott. Egyértelműen a Rams az esélyes a végső győztes piacán.

A többi piac vonatkozásában is vannak azért izgalmas lehetőségek, hiszen a Bengals esetén nagyon komoly elkapói hármas állt fel Joe Burrow irányító labdára, így ha mondjuk játékrészekben vagy pontszámban gondolkodunk, akkor a Bengalstól szinte biztosan számíthatunk egy-két touchdownra, elég jó eséllyel egy pontokban gazdag találkozóra van kilátás.

Fogadások a Super Bowl LVI mérkőzésére az LV BET-nél

Nem meglepő módon az LV BET kínálatában is számtalan piaccal képviselteti magát az NFL 2021-es szezonjának legnagyobb mérkőzése. És hát itt is visszaköszön az, amit a korábbi szekcióban említettünk, a Rams sokkal esélyesebbnek tűnik jelenleg, mint a Bengals, 1,45-ös szorzót ad az LV BET arra, hogy a los angelesiek nyernek. Érdemes kiemelni fogadási szempontból a hendikepes lehetőséget, hiszen 4,5-ös előnnyel már a Bengals van jobb helyzetben, 1,85-ös szorzót kínál a csapat sikere. Ez azt jelenti, hogy Bengals-szurkolóknak megéri ebben gondolkodni!

A teljes pontszámos piacon is van keresnivalónk, hiszen jelentős az esély arra, hogy 26,5 pontnál több születik, amire viszont még így is 1,75-ös szorzót ad az LV BET, szóval bőven megéri megpróbálni. De érdemes amúgy az összes piacot végignézni, hiszen az LV BET hatalmas kínálattal várja a fogadókat, a legkülönfélébb speciális piacok vonatkozásában is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *