SSC Napoli Inter Milan fogadási tippek

SSC Napoli Inter Milan fogadási tippek

Február 12-én, az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokság, a Serie A egyik legnagyobb idei rangadójára kerül sor, hiszen az élen álló Inter csapata fogadja a Napoli gárdáját. Győzelme esetén a Napoli egyetlen pontra megközelítheti az élen álló milánói csapatot a Serie A tabella tekintetében, szóval biztosan kettőzött erővel fognak rohamozni. Azonban az Inter nemhiába rúgta a legtöbb gólt és kapta a legkevesebbet, így nem lesz fogadási szempontból könnyű eltalálni a végeredményt vagy akár a gólszámot sem. De nem lehetetlen, az LV BET sportfogadási blogjának cikkei segítenek megtalálni a legjobb fogadási tippeket a nagy Serie A rangadóra!

Az SSC Napoli Inter Milan mérkőzés bemutatása

Február tizenkettedikén az olasz bajnokság újabb fordulójában az első helyen álló Inter Milan a Napoli csapatához fog látogatni. A mérkőzés előtt az Inter áll a tabella első helyén négy pont előnnyel a második helyen álló nápolyiakkal szemben, ráadásul a Napoli eggyel már többet is játszott, mint a vendégek. A legutóbbi öt meccs vonatkozásában majdnem tökéletes az Inter mérlege, négy győzelem mellé egyetlen döntetlen csúszott be még az Atalanta ellen.

A Napoli ezzel szemben a legutóbbi öt meccséből csak hármat tudott megnyerni és meglepő módon ezeken a meccseken 7 gólt kaptak, tehát már nem a régi a védelmük úgy tűnik. Nagyon pozitív, hogy egyik csapatban sincs a mérkőzés előtt sérült és eltiltott, az SSC Napoli játékosok legjobb felállásukban léphetnek tehát majd pályára. Viszont nem minden fogadási tipp rejt magában igazi értéket, nézzük, hogy mire is érdemes igazán fogadni!

Fogadási tippek és szorzók a Napoli Inter Milan meccsre!

A topligák egyik legnagyobb rangadója ez a mérkőzés, így nem meglepő módon sok száz különféle piacra fogadhatunk a meccs vonatkozásában. Értelemszerűen a legnépszerűbb fogadási piac a gólszámos fogadás és a végső győztes megfogadása, de sokan szeretnek ma már fogadni élőben és szögletfogadásos vagy éppen büntetőlapos stratégiát alkalmazni. A gólszámos fogadások elég ígéretesnek tűnnek, hiszen mindkét csapat legutóbbi öt meccséből többségében 2,5 gólnál több született és általában mindkét csapat rúg is egy gólt a meccseiken.

A fő tippünk az SSC Napoli játékosok fogadkozása ellenére az, hogy az Internazionale idegenben is meg tudja majd nyerni ezt a mérkőzést, viszont arra csekély az esély, hogy nagyon sok gól születik. Egyszerűen azért, mert mindkét fél valószínűleg úgy fog kimenni a gyepre, hogy ha elkerülik a kapott gólokat, akkor nagyobb esélyük van pontot vagy éppen pontokat szerezni. Bár arra is mutatkozik némi esély, hogy mindkét csapat képes lesz gólt rúgni, szóval akár a kombinált fogadások is segíthetnek a nyeremény megszerzésében.

Fogadások a Napoli Inter Milan meccsre az LV BET-nél

Az LV BET platformján a sok száz fogadási piac között biztosan találunk nekünk tetszőt a Napoli Inter Milan mérkőzésre vonatkozóan. Ha az egyszerűbb fogadásokban gondolkodunk, akkor az Inter győzelmére 2,3-as szorzót kaphatunk, míg a Napoli sikere 2,95-ös szorzót kínál. Ha 2,5 gólnál kevesebb találat születik, amire azért jó esély mutatkozik, akkor 2,07-es szorzót kaphatunk, ami egy rendkívül jól fizető piac. Az első félidei fogadások is jók lehetnek, hiszen ha a Napoli tudna vezetni az első félidő után, akkor majdnem 3,5-es szorzót kaphatunk az LV BET-től.

De érdemes böngészni az elérhető piacokat, hiszen a számtalan pontos eredményes vagy gólszámos piacban nyugodtan alá lehet merülni, ahogy abban is, hogy hány szöglet lesz vagy éppen melyik csapat szerzi az első gólt. Nézzük tehát bátran végig az LV BET teljes fogadási kínálatát, mert egy ilyen meccsen biztosan fogunk találni egy nagyon jól fizető és eléggé biztos tippet. Ha pedig nem tudunk dönteni a meccs napjáig, akkor szálljunk be egy jól fizető élő fogadásra, hogy gyorsan reagálhassunk egy kiállításra vagy egy korai gólra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *