ATP Doha 2022 fogadási tippek

ATP Doha 2022 fogadási tippek

A Qatar Open, amely jelenleg a Qatar ExxonMobil Open néven ismert, keménypályán játszott tenisztorna az ATP 250 sorozatának részeként Katar fővárosában, Dohában. Minden év elején tartják 1993 óta, a következő ATP Tour Doha február 14. és február 19. között kerül megrendezésre a Khalifa International Tennis and Squash Complexben. Az év egyik első ATP tornájának számít és több mint 1 millió dolláros az összdíjazása minden évben. Ha szeretjük a tenisz fogadásokat, akkor érdemes próbát tenni az idei qatar tennis tornával is, a legjobb tippeket és tanácsokat pedig a fogadáshoz az LV BET sportfogadási oldalán fogjuk megtalálni! Vágjunk is bele a legjobb piacok és fogadási tippek megismerésébe!

Az ATP Doha 2022 versenyének rövid bemutatása

  1. február 14. és február 19. között a katari fővárosban, Dohában kerül megrendezésre az ATP Doha idei sorozata. A versenyt általában a legendás teniszezők szokták uralni, így a legtöbb győzelme Roger Federernek van, viszont az utóbbi évben feltűntek meglepőbb nevek is a győztesek között, az ATP Doha 2020 sorozatát például Andrey Rublev nyerte, míg tavaly Nikoloz Basilashvili diadalmaskodott. Az idei torna is komoly mezőnyt sorakoztat fel, hiszen Basilashvili mellett Bublik, Monfils és Shapovalov vagy a sokszor jó eredményt felmutató Bautista Agut is indul majd.

Ami nagyon biztató, hogy a magyar tenisz is képviselteti magát majd a tornán, hiszen Fucsovics Márton is ott lesz majd Dohában és reális esélye van arra, hogy egy-két kört legalább menjen majd. Főleg azután, amilyen teljesítményt láthattunk tőle tavaly, amikor egészen a negyeddöntőig menetelt, ahol nem kikapott, hanem sérülése miatt visszalépett. Fogadási szempontból tehát a magyar teniszt szeretőknek is van miért Dohára figyelniük februárban, de összességében is jó fogadási lehetőséget kínál az ausztrál open után a Qatar Open, ami az egyik legnagyobb éveleji tornának számít az ATP sorozatban. De nézzünk is meg néhány jó fogadási tippet az eseményre!

Fogadási tippek és szorzók az ATP Doha 2022 tornájára

Ugye a teniszről sokan szokták azt mondani, hogy a legjobb sportág a kezdő fogadóknak és ez igaz is, hiszen teniszben csak két kimenetel van, nem kell döntetlennel számolnunk. Ahogy általában a nagyobb tenisztornák, úgy a dohai torna kapcsán is számtalan fogadási lehetőségünk van, tehát fogadhatunk a végső győztesre, egy adott mérkőzés nyertesére, a szettek eredményeire vagy éppen a teljes pontszámra is. Érdemes figyelni a tornát már az elejétől kezdve, hiszen minden nagyobb teniszversenyen van arra példa, hogy sérülés vagy éppen rossz formaidőzítés miatt búcsúznak a nagyobb versenyzők közül néhányan.

Így kezdhetünk mindjárt azzal is, hogy a végső győztesre fogadunk, hiszen Basilashvili a tavalyi győzelme után idén is esélyes lehet a végső sikerre, de Monfils és Bautista Agut is odaérhet a végére. Ha nem vagyunk ennyire magabiztosak, akkor nézelődjünk az egyes mérkőzések fogadásai kapcsán, különösen jók az élő fogadási lehetőségek, hiszen már az első szettben lehet látni, hogy egy adott teniszező milyen teljesítményt fog nyújtani – ritkábban fordul elő az, hogy egy teniszező hatalmas fordítást mutat be a verseny első szakaszában.

Fogadások az ATP Doha 2022 eseményére az LV BET-nél

Ahogy szinte az összes nagyobb teniszverseny vonatkozásában, úgy az ATP Doha tornáján is számtalan fogadási lehetőség várja a fogadókat az LV BET oldalán. Fogadhatunk a végső győztes mellett az első meccsek eredményeire is és hát nem okoz csalódást nekünk a bukméker azzal, hogy az egyébként is esélyesebb teniszezőket, így mondjuk Monfilst vagy Basilashvilit hozza ki a legjobb szorzókkal esélyesnek.

De azért is jó az LV BET platformján fogadni a Qatar Open versenyére, mert minden egyes meccs vonatkozásában számtalan speciális piac áll rendelkezésünkre, azaz például fogadhatunk arra, hogy egy adott szettet ki nyer meg, kinek lesz a legtöbb ásza egy meccsen és így tovább. De ha kíváncsiak vagyunk, hogy pontosan mire fogadhatunk még, akkor érdemes felkeresni a legjobb online bukméker, az LV BET oldalát és átnézni az összes elérhető fogadási lehetőséget!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *