A Diamond League Zurich fogad√°si lehetŇĎs√©gei

A Diamond League Zurich fogad√°si lehetŇĎs√©gei

Wanda Diamond League Final Zurich 2022Az atl√©tika legnagyobb √©ves versenye egy√©rtelmŇĪen a most m√°r 13. szezonj√°ba l√©pett IAAF Diamond League, azaz az Atl√©tika Gy√©m√°nt Liga. A verseny 2010 √≥ta a legn√©pszerŇĪbb atl√©tikai versenysorozat. 12 versenybŇĎl √°ll maga a Diamond League 2022 plusz van egy Gy√©m√°nt Liga d√∂ntŇĎ is, amelyet Sv√°jcban, Z√ľrichben rendeznek meg. AlapvetŇĎen az atl√©tika versenysz√°mai egytŇĎl egyig k√©pviseltetik magukat a Diamond League versenyein, azzal a fontos tudnival√≥val, hogy a z√ľrichi nagyd√∂ntŇĎt lesz√°m√≠tva sehol sincs megrendezve mindegyik versenysz√°m. Az atl√©tika hu vonalon kev√©sb√© n√©pszerŇĪ a Diamond League, ami fŇĎleg annak tudhat√≥ be, hogy kev√©s itt a magyar r√©sztvevŇĎ. Visszat√©rve mag√°ra a sorozatra, a z√ľrichi nagyd√∂ntŇĎt 2022-ben szeptember hetedik√©n √©s nyolcadik√°n rendezik majd.

Az elsŇĎ komoly atl√©tikai versenyt 1928-ban rendezt√©k meg Z√ľrichben √©s mivel ebben az idŇĎszakban a legend√°s Paavo Nurmi aratott itt, sok√°ig Nurmi-tal√°lkoz√≥k√©nt is ismert volt. Rengeteg vil√°gcs√ļcs is sz√ľletett m√°r az itteni versenyeken, √©s m√©g az is megt√∂rt√©nhet, hogy a 2022-es Diamond League d√∂ntŇĎ is hoz mag√°val ilyen cs√ļcsokat. De k√≠v√°ncsiak vagyunk m√©g t√∂bb r√©szletre? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy olvassa az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, hiszen sz√°mtalan √©rdekess√©g √©s fogad√°si tipp mellett megmutatjuk a Diamond League Zurich legjobb versenyzŇĎit is! A k√∂vetkezŇĎkben lesz teh√°t sz√≥:

  • A z√ľrichi viadal bemutat√°s√°r√≥l
  • A legjobb fogad√°si tippekrŇĎl a Diamond League sv√°jci d√∂ntŇĎj√©rŇĎl
  • Az LV BET k√≠n√°lat√°r√≥l a gy√©m√°nt liga kapcs√°n

A Diamond League Zurich viadalának részletes bemutatása

2022 szeptember 7-√©n √©s 8-√°n ker√ľl megrendez√©sre a Diamond League 2022-es sorozat√°nak d√∂ntŇĎje Sv√°jcban, Z√ľrich v√°ros√°ban. Ez m√°r nem az elsŇĎ ilyen verseny lesz, 1928 √≥ta tal√°lkoznak itt √©vente a vil√°g legjobb atl√©t√°i. A viadalon lesz 16 f√©rfi versenysz√°m √©s 16 nŇĎi versenysz√°m is, ezzel pedig a z√ľrichi verseny az egyetlen olyan, ahol a Diamond League sor√°n minden versenysz√°m megrendez√©sre ker√ľl. Lesz teh√°t itt 9 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fut√≥sz√°m √©s 7 √ľgyess√©gi sz√°m, k√∂zte diszkoszvet√©s, s√ļlyl√∂k√©s, magasugr√°s √©s √≠gy tov√°bb. A fut√≥sz√°mok 100 m√©ter, 200 m√©ter, 400 m√©ter, 800 m√©ter, 1500 m√©ter, 5000 m√©ter, 110 m√©ter g√°t, 400 m√©ter g√°t √©s 3000 m√©teres akad√°lyverseny kateg√≥ri√°kban ker√ľlnek lebonyol√≠t√°sra.

√Čs hogy t√©nyleg √©rdemes odafigyelni erre a versenyre, azt mi sem mutatja jobban, mint a t√©ny, hogy 100 m√©teren Yohan Blake 2012-ben futott itt m√°r 9,76-os idŇĎt, de Warholm 46.92-es idŇĎeredm√©nye 400 g√°ton szint√©n kiv√©telesen erŇĎs eredm√©ny. De n√©zz√ľnk is n√©h√°ny fogad√°si tippet!

Fogadási tippek és szorzók a Diamond League Zurich versenyére

A Diamond League √©s egy√°ltal√°n az eg√©sz atl√©tika egy nagyon k√∂nnyen fogadhat√≥ sport. Az esetek t√∂bbs√©g√©ben arra fogadhatunk, hogy ki nyer meg egy futamot, esetleg ki fut vil√°grekordot vagy ki az, aki nem jut be m√°r a d√∂ntŇĎbe sem. A f√©rfiakn√°l a z√ľrichi viadal vonatkoz√°s√°ban van j√≥ p√°r kiv√©telesen j√≥ teljes√≠tm√©ny, amely miatt √©rdemes megfontolni a fogad√°sokat. √ćgy p√©ld√°ul igen es√©lyes a gyŇĎzelemre Jakob Ingebrigtsen az 1500 m√©teres sz√°mban, ahogy 400 m√©teres g√°ton j√≥ eredm√©nyre sz√°m√≠thatunk Alison dos Santost√≥l is.

Vannak tuti tippek is, hiszen p√©ld√°ul a f√©rfi diszkoszn√°l eddig az √∂sszes versenyt a szlov√©n Kristjan Ceh nyerte meg, de a g√∂r√∂g Tentoglu is csak egyetlen versenyt vesz√≠tett a teljes Diamond League sorozatban. A nŇĎkn√©l a s√ļlyl√∂k√©sben vannak tuti tippjeink, hiszen Chase Ealey minden egyes verseny√©t megnyerte eddig a Gy√©m√°nt Lig√°ban.

Fogad√°sok a 2022-es Diamond League z√ľrichi verseny√©re

Tekintve, hogy mennyire n√©pszerŇĪ a Gy√©m√°nt Liga √©s egy√°ltal√°n az atl√©tika, nem meglepŇĎ, hogy az LV BET, az egyik legismertebb online sportfogad√°si platform sz√°mtalan fogad√°si lehetŇĎs√©get k√≠n√°l a futamokra Z√ľrichben is. Kifejezetten alacsony szorz√≥val fogadhatunk p√©ld√°ul a fentebb eml√≠tett Chase Ealeyre, j√≥val izgalmas fogad√°st jelent viszont p√©ld√°ul a nŇĎi akad√°lyfut√°s 3000 m√©teren. Itt mi √ļgy l√°tjuk, hogy Norah Jeruto sz√°m√°ra komoly es√©ly mutatkozik arra, hogy nyerjen megint, √ļgy, hogy legut√≥bb legyŇĎzt√©k.

A 400 m√©teres nŇĎi s√≠kfut√°s is komoly szorz√≥val kecsegtet, itt Paulin√≥nak √©s Miller-Uibonak van nagy es√©lye a gyŇĎzelemre. De rengeteg a versenyzŇĎ √©s a sz√°m, √ļgyhogy nem mutatunk be mindenkit, aki a teljes k√≠n√°latra k√≠v√°ncsi, keresse fel az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, ahol sz√°mtalan nagyszerŇĪ fogad√°si tippet is tal√°l majd az egyes futamokhoz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *