A nem fedett pályás atlétikai világbajnokság fogadási tippjei

sprinter at the start of the runAz atlétika sportágának egyik legnagyobb ünnepe a világbajnokság, amelynek 2022-es versenyét július 15. és július 24. között fogják megrendezni az Egyesült Államokban, Oregon államban található Eugene városában. Eredetileg 2021-ben rendezték volna, de akkor a pandémiás helyzet miatt halasztásra került egy évvel.

Minden szempontból igazi sportünnepről van szó, amelyen a fogadók is bőven találhatnak nekik való eseményeket, hiszen 25 különféle számban versenyeznek majd a sportolók. A 2022-es atlétikai világbajnokságon ráadásul már egy csapatdíjat is kiosztanak az egyéni számokban szerzett pontok alapján. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes az idei atlétikai világbajnokság kapcsán fogadni? Olvassuk tovább az LV BET sportfogadási oldalát, ahol a számtalan érdekes cikk mellett hasznos fogadási tippeket is fogunk majd találni. A következőkről lesz szó:

  • Megmutatjuk az atlétikai világbajnokság fő tudnivalóit
  • Beszámolunk arról, hogy mire érdemes fogadni az atlétikai világbajnokságon
  • Kitérünk az LV BET atlétikai kínálatára is

Az atlétikai világbajnokság bemutatása

  1. július 15-én kezdődik és egészen július 24-éig tart az Egyesült Államokban az atlétikai világbajnokság, amelyen az atlétika versenyszámai vonatkozásában a sportágak krémje verseng egymással. Lesz itt számtalan futószám, mint a 100 vagy a 200 méteres síkfutás, nézhetjük a maratonfutókat és gyaloglókat, de élvezhetjük a magasugrás, rúdugrás és a különféle dobószámok küzdelmeit is. És hát általában az atlétikai világbajnokság csúcsa a különféle váltószámok, amelyek a szokásoknak megfelelően majd az esemény utolsó napjain kerülnek megrendezésre.

Az atlétika hu és egyéb nyelveken is elérhető közvetítésekkel bír a televíziós csatornákon és online oldalakon, így biztosan követhetjük majd az idei világbajnokság eseményeit is élőben. Nagyszerű versenyre van kilátás az nem kérdés, hiszen olyan sztárok fognak majd megjelenni az Egyesült Államokban, mint Armand Duplantis a rúdugrásban, vagy a 400 méteres síkfutásban szuper teljesítményt nyújtó Warholm és a brazil Dos Santos. De értelemszerűen jönnek majd a kenyaiak a hosszabb futószámokban, mint Kipchoge maratonban vagy Cheruiyot 1500 méteren. De nézzük is, hogy kikre és mire érdemes fogadni ezen a versenyen!                                                    Fogadási tippek és szorzók az atlétikai világbajnokság versenyeire

Az atlétika fogadás egy igen különleges fogadási lehetőség, hiszen például a 2022-es atlétikai világbajnokság vonatkozásában 25 különféle sportágra fogadhatunk. Általánosságban a fogadóirodák a futamok győzteseire vonatkozó piacokat kínálják a legtöbbször, de az előfutamok esetén a továbbjutásra is lehet fogadni és a világrekordok megdöntése vonatkozásában is elég sokszor van lehetőség fogadni. Fontos, hogy bizonyos sportágak esetén azon rövidsége miatt nincs élő fogadásra lehetőség.

Nagyon jó fogadási lehetőséget biztosít például a 2022-es világbajnokság vonatkozásában a maraton, ahol szinte biztos, hogy valamelyik kenyai fogja megnyerni a világbajnokságot, lehet ez akár Kamworor, de Chepngetich is. A 100 méteres síkfutás is komoly esélyt biztosít a fogadóknak, hiszen az idei szezonban eddig is nagyon komoly eredmények születtek, gondoljunk csak Azamati 9.90-es eredményére vagy Matthew Bolingra, aki áprilisban futott 9.98-as időeredményt. A rúdugrásban is van keresnivalója a fogadóknak, hiszen Duplantis igazi nagyágyú, akinek csalódás lenne már a második hely is, miközben azért az amerikai kihívókat, Lightfootot és Nilsent sem lehet nagyon leírni.

Fogadások a 2022-es atlétikai világbajnokság versenyeire az LV BET oldalán

A sportágak királynőjének tartják az atlétikát, nem csoda, hogy nagyon sokan szeretik nézni és sokan szeretnek fogadni is rá. Az atlétika nem mindig tűnik fel a különféle bukmékerek kínálatában, de az egyik legnagyobb és legismertebb online fogadóiroda, az LV BET minden komoly atlétikai versenyre, így az atlétikai világbajnokságra is számtalan fogadási lehetőséget biztosít. Ezek természetesen főleg a futamok győzteseire fókuszáló piacok, de néhány speciális fogadási lehetőséget is kifoghatunk.

A fogadási eseményeket böngészve jól látható azért például az, hogy Duplantisnak rúdugrásban nem igazán lesz idén sem kihívója, viszont például a távolugrást a férfiaknál nagyon megborította, hogy két indiai versenyző is óriásit ugrott már az idén, az ő végső győzelmükre fogadni a világbajnokságon talán nem is akkora kockázat. De hangsúlyoznunk kell, hogy 25 különféle sportágban versenyeznek majd egymással a sportolók, úgyhogy bőven van fogadási lehetőség, amit érdemes átböngészni. Azt is javasoljuk a fogadóknak, hogy keressék fel az LV BET oldalát és nézzék meg maguk az összes sportág vonatkozásában elérhető piacokat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *