Formula 1 Silverstone Grand Prix fogadási tippek

Formula 1 Silverstone Grand Prix fogadási tippek

formula 1 car on the silverstone circuitA 2022-es Forma 1 versenynaptár 10. állomása a 2022-es szezonban az Angol Nagydíj, amelynek a Silverstone Circuit ad otthont. Érdekesség, hogy a Forma 1 történetének legrégebbi futamáról van szó, hiszen az első F1 világbajnokság első futama is a Silverstone Grand Prix volt még 1950-ben. Az olasz nagydíj mellett az angol nagydíj a másik olyan futam, amelyet a világbajnokság elindulása óta minden évben megrendeznek.

Egy majdnem 6 kilométer hosszú pályáról van szó, amelyen átlagosan egy verseny 52 körön át zajlik és 306 kilométert kell teljesítenie a versenyautóknak. A legtöbb győzelmet itt a hazai pályán versenyző Lewis Hamilton aratta, szám szerint nyolcat, a konstruktőrök között pedig a Ferrari tudott felmutatni 16 győzelmet. De hogy az idei Formula 1 Silverstone Grand Prix mit ígér a fogadóknak és mire érdemes tippelni? Olvasgassuk az LV BET sportfogadási blogját, ahol rengeteg Forma 1 jótanács mellett fogadási tippeket is fogunk találni a futamra! A következőkben tehát:

  • Bemutatjuk az angol nagydíjat
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az F1 Silverstone Circuit vonatkozásában

A Formula 1 Silverstone Grand Prix teljeskörű bemutatása

A 2022-es Formula 1 Silverstone Grand Prix versenyét július harmadikán rendezik majd meg Silverstone városában, az Egyesült Királyságban. Július harmadika egy vasárnapi nap, értelemszerűen ekkor kerül majd lebonyolításra a futam, de az ezt megelőző két napban is lesznek szabadedzések és az 1 órás, a pole pozíció sorsát eldöntő időmérő. Az F1 hírek figyelembevételével az idei évben nagyon komoly versenyre számíthatunk, ahol már nem csak az lesz a kérdés, hogy mekkora előnnyel nyer majd Hamilton.

Az F1 2021 szezonjában Silverstone-ban egyébként Lewis Hamilton nyerte ezt a futamot, Charles Leclerc és Valtteri Bottas előtt, az idei szezonban nagy meglepetés lenne, ha ugyanilyen felállás lenne a végén. Mindezt annak ellenére mondhatjuk, hogy egyébként Hamilton nem csak 2021-ben, de 2020-ban és 2019-ben, sőt 2017-ben is nyerni tudott az angol pályán. A közel 6 kilométeres Silverstone Circuit azon pilótáknak kedvez, akik szeretik a gyors egyeneseket, ugyanis ezen a pályán inkább az erő és kevésbé a vezetési technika dominál. De hogy mire érdemes fogadni? Nézzük meg a legjobb Formula 1 Silverstone Grand Prix tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Silverstone Grand Prix versenyére

Az F1 alapvetően a fogadók körében is nagyon népszerű sportág, hiszen elég egyszerű fogadni rá és nem kell nagyon bonyolult szabályokat megérteni. A fogadók jelentős többsége a világbajnokság végső győztesére fogad és minden hétvégén elég sokan fogadnak arra is, hogy ki fogja megnyerni az adott futamot vagy legalábbis ki kerül be a legjobb háromba. Lehet aztán még fogadni a leggyorsabb körökre, a pole pozícióra vagy éppen arra, hogy bejön-e a safety car valamikor a verseny során.

A 2022-es Silverstone Grand Prix vonatkozásában kijelenthető, hogy egyértelműen nem Lewis Hamilton az esélyes a győzelemre, hanem az idei évben komoly meglepetésre taroló Charles Leclerc, akit talán Verstappen, Russell vagy Sainz Jr. tud majd megszorítani. A leggyorsabb kör vonatkozásában mindenképpen érdemes azért megkockáztatni Hamilton sikerét, de a futam győzelmére a legnagyobb esélye Leclercnek van.

Fogadások a 2022 Formula 1 Silverstone Grand Prix versenyére az LV BET-nél

Mivel a sportfogadások világában a Forma 1 az egyik legnépszerűbb sport és egyértelműen a legnépszerűbb motorsport, nem meglepő módon a legnagyobb és legnépszerűbb online bukmékerek közé tartozó LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál hosszútávú fogadások tekintetében és minden hétvégi futam vonatkozásában. Fogadhatunk a szabadedzésekre, az időmérőkre és a futamra, ráadásul számtalan különféle fogadási piacon tehetjük ezt meg.

A fogadóiroda a 2022-es Formula 1 Silverstone futam vonatkozásában Leclercre biztosítja a legjobb szorzót, de Hamilton és Russell szorzója sem annyira elviselhetetlenül magas. De a leggyorsabb idő tekintetében Hamiltontól és Verstappentől is várhatunk jó eredményeket, de a konstruktőrök között a Ferrari sikerére fogadni a legbiztosabb tippnek tűnik. De kíváncsiak vagyunk mi mindenre lehet még az LV BET-nél fogadni? Keressük fel a bukméker oldalát saját magunk és böngésszük át a kínálatot, biztosan fogunk találni olyan fogadásokat, amelyekre érdemes lesz beszállnunk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *