Fedettpályás atlétikai világbajnokság 2022 fogadási tippek

 Az atlétika a sportok királynője, szokták mondani elég sokan és bár más sportok is népszerűek, az tény, hogy egy atlétikai világbajnokság mindig felkelti minden sportszerető figyelmét. 2022. március 18. és 20. között kerül megrendezésre a szerbiai fővárosban, Belgrádban az idei fedettpályás atlétikai világbajnokság. Az atlétikai versenyszámai általánosságban azonosak egy világbajnokságon függetlenül attól, hogy fedettpályás-e az adott bajnokság vagy sem. És ez igaz a fogadásokra is, hiszen teljesen ugyanúgy fogadhatunk az atlétika eseményeire egy fedettpályás vb kapcsán is, mint mondjuk az olimpiai játékok során. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen lehetőségeink vannak a sportfogadásra a fedettpályás atlétikai világbajnokságon? Kövessük és böngésszük az LV BET sportfogadási blogjának írásait és biztosan fogunk találni nagyszerű fogadási lehetőségeket!

A 2022-es fedettpályás atlétikai világbajnokság rövid bemutatása

A 2022-es fedettpályás atlétikai világbajnokságot március 18. és 20. között rendezik a szerbiai Belgrád városában. A rendezés jogát a szerb főváros még 2019. november 22-én nyerte el, azóta zajlik a szervező munka. Az atlétika versenyszámai a fedettpályás VB kapcsán is ugyanolyanok, mint a nem fedettpályás tornákon, így a versenyzők 13 különféle sportágban fogják összemérni erejüket női és férfi szakágban is. Értelemszerűen általában a szurkolók és a fogadók is a futószámokat várják nagyon, így a 60 méteres, 400 méteres, 800 méteres, 1500 méteres és 3000 méteres számokat.

A futószámokban indul a legtöbb versenyző, csak a hatvanméteres futásban 56 különböző futóra fogadhatunk ma. De azért bőségesen lesznek majd indulók a magasugrásban, a rúdugrásban, a távolugrásban és a hármasugrásban is. Mindig is érdekességnek számított az atlétika világában a Belgrádban is szereplő súlylökés, a 4×400-as váltó és a hétpróba is. És ne gondoljuk, hogy a fedettpályás atlétikai világbajnokságon nincsenek sztárok tömegével, 2018-ban például a rúdugrásban a francia szupersztár, Renaud Lavillenie nyert, viszont például a 4×400-as váltóversenyét nagy meglepetésre a lengyelek nyerték az amerikaiak előtt. De most nézzünk is meg néhány nagyon ígéretes fogadási tippet!

Fogadási tippek és szorzók a 2022-es fedettpályás atlétikai világbajnokságra

Az atlétika tipikusan az a sportfogadási esemény, amelyre legtöbbször csak a nagy tornák és bajnokságok alkalmával lehet fogadni. Így például a fedettpályás atlétikai világbajnokság is nagyon ígéretes fogadási eseménynek számít, az esetek többségében egyébiránt a fogadók az egyes futamok vagy számok végső győzteseire fogadnak. De vannak speciális piacok is, mint például, hogy ki áll majd dobogóra, vagy születik-e világrekord illetve világbajnoki rekord.

Fogadási tippként mi is azt javasoljuk, hogy a március 18-án kezdődő futószámok körül nézelődjünk, főleg az előfutamoknál, hiszen az esélyesek itt azért elég valószínű, hogy hozni fogják majd a kötelezőt. De ugyanez azért igaz például az ugrószámokra is, nem nagyon számíthatunk arra, hogy ismeretlenebb versenyzők legyűrik majd a nagy esélyeseket. Külön érdekesség a súlylökés, amiben elég jól lehet használni a korábbi versenyeken látott statisztikákat, a versenyzők ritkán döntenek nagyon sokat a személyes csúcsokon.

Fogadások a 2022-es fedettpályás atlétikai világbajnokságra az LV BET-nél

A 2022-es fedettpályás atlétikai világbajnokság szintén elérhető lesz az egyik legjobb online bukméker, az LV BET platformján, de fogadhatunk más atlétikai eseményekre is, úgyhogy hiányt nem fogunk szenvedni. Általánosságban a győztesekre vonatkozó piacok érhetőek el az egyes számoknál, de néha előfordul egy-egy speciálisabb piac is, de ami külön jó, hogy néha még statisztikákat is fogunk találni.

Mi azt javasoljuk a fogadóknak, hogy nyugodtan böngésszék át az LV BET által biztosított fogadási lehetőségeket a 2022-es atlétikai világbajnokság fedettpályás kiadás vonatkozásában, hiszen minden szám kapcsán fogadhatunk előfutamokra és döntőkre is. És mivel a versenyszámok folyamatosan zajlanak a torna összes napján, így minden egyes napra jutni fog majd izgalmas fogadási lehetőség. Az LV BET kínálata nem csak atlétika, hanem számos más sportág vonatkozásában bőséges, nem csak a legnépszerűbb sportokra és piacokra fogadhatunk, de fogadhatunk speciálisabb és egyedibb sportágakra és akár különleges piacokra is!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *