The Players Championship 2021 golf torna fogadási tippek

The Players Championship 2021 golf torna fogadási tippek

A The Players Championship golf tornája egy évente megrendezésre kerülő golf torna, amely a PGA Tour részét képezi. 1974-ben rendezték meg az elsőt, azóta pedig egy adott szezon legnagyobb pénzdíját ígérő tornájává nőtte ki magát. Általában az aktuális világranglista 50 legjobb játékosa küzd egymás ellen a versenyen, amely a floridai Ponte Vedra Beachen található pályán bonyolódik. Az idei versenyre 2022. március 8.-a és 13.-a között kerül sor és miután a világ legjobb játékosai próbálnak itt minél jobb teljesítményt elérni, nagyszerű küzdelemre és így ígéretes fogadási lehetőségekre van kilátás. Szeretnénk tudni, hogy melyek ezek az ígéretes lehetőségek? Folytassuk az LV BET sportfogadási blogját, ahol nem csak fogadási tippeket, de a golf fogadásának titkait is megtalálhatják a látogatók!

H2 : The Players Championship 2022 golf tornájának bemutatása

  1. március 8-án kezdődik és egészen 13.-áig tart a The Players Championship golf tornájának idei kiadása a floridai Ponte Vedra Beachen. A győztes 3,6 millió dolláros pénzdíjat kap, ami 18%-a teljes, 20 milliós összdíjazásnak. Emellett még szerez 80 pontot is a világranglistán, aminél többet csak az ún. major tornákon lehet szerezni a győzelemmel. Alapvetően 144 golfjátékos indul mindig a The Players Championship golf tornáján, akik mindegyike valamilyen módon a világ legjobbjai közé tartozik. Így például a világranglista első 50 helyezettje mellett az elmúlt öt év major tornáinak győztesei vagy éppen a Korn Ferry Tour legtöbb pénzt nyerő játékosa.

A pálya egyébként elég nagy, összesen 6574 méter hosszú. Klasszikus 18 szakaszos pályáról van szó, amelyre a meghatározott par érték 72, ezt kell a lehető legrövidebben, leggyorsabban teljesíteni. A tavalyi győztes Justin Thomas, aki egyébként még sosem tudott itt nyerni korábban. Ő az angol Lee Westwoodot utasította maga mögé. Az utóbbi években egyébként egyre inkább nemzetközi a verseny, míg az első The Players Championship tornákat csak amerikai golfozók nyerték, egy ideje már elég változatos nációkból kerülnek ki a győztesek.

Fogadási tippek és szorzók a The Players Championship 2021 golf tornájára

A golf sem nagyon bonyolult fogadási szempontból, hiszen a legnépszerűbb és legfontosabb fogadási lehetőség és piac itt is a végső győztes. Jelen esetben azt próbáljuk majd megtippelni, hogy ki lesz a The Players Championship 2022 golf tornájának győztese. De fogadhatunk arra is, hogy egy adott versenyző bekerül-e a legjobb háromba, esetleg az első tízbe. De fogadhatunk az egyes szakaszok / lyukak nyerteseire is, sőt például az LV BET bukmékere rendszeresen lehetőséget ad arra is, hogy két játékos egymás elleni teljesítményére is fogadhassunk, azaz ki ér majd el jobb eredményt.

Nem egyszerű megtippelni, hogy ki nyerheti meg az idei The Players Championship tornát, de azért alapvetően meghatározható annak a pár játékosnak a neve, akik odaérhetnek a végén. Így érdemes például fogadni Patrick Cantlayra, Viktor Hovlandra vagy éppen a tavalyi győztesre, Justin Thomasra is, de Rory McIlroy vagy Will Zalatoris sem teljesen esélytelen a végső győzelemre. És hát alapvetően a végső győztesre vonatkozó fogadások elég jó szorzókat kínálnak mindenki vonatkozásában!

Fogadások a 2022-es The Players Championship golf eseményére az LV BET-nél

Az LV BET egy nagyszerű online sportfogadási platform, amely számtalan golfeseményre kínál fogadási lehetőségeket minden időpillanatban. Alapvetően minden torna, így a The Players Championship kapcsán is elérhető a végső győztesre vonatkozó fogadási piac, de szakaszokra és helyezésekre is tudunk fogadni. Az LV BET esetén is egészen jó fogadási ajánlatot jelent például Justin Thomas végső győzelme, ahogy jó pénzt szerezhetünk Patrick Cantlay sikerével is. Csak hallgassunk a megérzéseinkre és a különféle statisztikákra!

Érdemes megnézni azt is, hogy a korábbi tornák vonatkozásában melyik golfozó hogyan teljesített vagy akár megnézni az LV BET oldalán, hogy a mostani esélyeseknek milyen esélyei és eredményei vannak más tornákon, ez azért segítség lehet a tippünk meghatározásában. Hiszen végülis 144 játékos indul a tornán, köztük a világranglista aktuális 50 legjobb golfozója, ami azért segíthet belőni, hogy kire tegyük a voksot az LV BET-en. De jobban járunk, ha fogjuk magunkat és megnézzük magunknak az összes elérhető szorzót és fogadási eseményt a The Players Championship tornájára!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *