ATP Tour Miami Open 2021 fogadási tippek

ATP Tour Miami Open 2021 fogadási tippek

A Miami Masters vagy Miami Open néven is ismert tennis ATP verseny egy olyan tenisztorna, amit minden évben március és április között tartanak a floridai Miami Gardensben és amely az Indian Wells tornával együtt a „napfényes dupla” egyik versenye, azon két keményborítású viadalé, amit a szezon elején az Egyesült Államokban tartanak. A Miami Open 2019 legendás versenyként vonult be a tenisz történelmébe, főleg, hogy utána a pandémia kicsit megborította a rendezés menetrendjét. A Grand Slamek mellett ez az egyik olyan nagy torna, ahol a főtábla eseményei 8 napnál tovább tartanak és ide is az ATP ranking legjobb versenyzői kerülnek meghívásra a tennis point ranglista pontok alapján. Nem csak szurkolóknak, de fogadóknak is nagyszerű lehetőség a fogadáshoz. De ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes fogadni, akkor olvassuk az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan jó tippet fogunk találni rendszeresen!

Az ATP Tour Miami Open tornájának bemutatása

A Miami Open tornája 2022-ben március 23-án kezdődik majd és április harmadikáig tart, 96 egyéni teniszező és 32 páros részvételével. A pénzdíj közel 9 millió dollár, úgyhogy nem meglepő módon az egyik legnépszerűbb torna a versenyzők és a szurkolók között is. A főtábla első mérkőzéseire március 23-án kerül sor, a második kör meccsei március 25-én következnek majd, a negyeddöntők március végén kerülnek megrendezésre, április elsején és harmadikán pedig jönnek az elődöntők és maga a döntő. Látható tehát, hogy bőven lesz mire fogadni az LV BET tippjei segítségével!

Azt már most látjuk, hogy tényleg komoly mezőny jön össze az idei ATP Miami Open versenyére is, az ATP ranking szerinti legjobbak közül Dominic Thiem a legnagyobb hiányzó, ő sérülés miatt nem fog majd indulni. De biztosan jönni fog Daniil Medvegyev, Alexander Zverev, Rafael Nadal és Tsitsipas is, szóval itt lesz mindenki, aki könnyedén eljuthat a döntőig. Nem is könnyű eltalálni a végső győztes személyét, érdemes megnézni az LV BET blogját naponta a friss tippekért és tanácsokért!

Fogadási tippek és szorzók az ATP Tour miami tornájára

Tenisz vonatkozásában alapvetően fogadóként jó dolgunk van, hiszen egyrészt csak két kimenetel közül kell választanunk, másrészt az ilyen nagy tornák vonatkozásában az első körökben bőven találhatunk fix mérkőzéseket, de levadászhatunk meglepetéseket is. Főleg, ha mondjuk nem csak a végső győztes piacot nézzük, hanem a szettek vagy éppen az alatta/felette piac kínálata is érdekel minket. De egy olyan nagy torna tekintetében, mint az ATP Tour Miami Open, bőven lesz még speciális piac, és hát a torna végső győztesének megfogadása mindig komoly lehetőségeket tartogat.

Nehéz megtippelni, hogy ki lehet majd a végső győztes az ATP Miami Openen, de nagy esélye van a sikerre Daniil Medvegyevnek, Nadalt és Tsitsipast sem lehet kizárni az esélyesek közül. Az első körökben érdemes néhány biztosabbnak tűnő meccsből összetett fogadásokat összerakni, hiszen ilyenkor az esélyesek szorzója elég alacsony ahhoz, hogy önmagában ne legyen benne érték a fogadáshoz.

Fogadások a 2022-es Miami Open eseményére az LV BET-nél

Nem meglepő módon a piac egyik legjobb bukmékere, az LV BET is széleskörű kínálatot biztosít az ATP Tour Miami Open versenyére, alapvetően a végső győztes mellett minden egyes mérkőzésre számtalan fogadási piacunk van. Fogadhatunk a meccs győztesére, de megpróbálhatjuk megtippelni a szettek eredményét vagy használhatjuk a teniszben igen jól jövedelmező alatta/felette piacokat is. Persze az elején érdemes odafigyelni a nagyokra, Medvegyevre vagy éppen Nadalra, de a statisztikák alapján levadászhatunk olyan ismeretlenebb neveket is, akik egy kört valószínűleg tudnak majd menni.

Az LV BET segítségével végig tudjuk követni nem csak a döntő és elődöntő meccseket, de már az első naptól kezdve elérhető minden mérkőzés, amelyek között lesznek komoly szorzókat ígérő ki-ki meccsek is, de lesznek olyan találkozók is, főleg az elején, amikor nagyon alacsony szorzókkal adják az esélyesek meccseit. Mi azt javasoljuk, hogy amikor elindul a torna, mindenki tegye be a kedvencek közé az LV BET platformját és naponta nézze az aktuális eseményeket valamint a blogon a friss fogadási tippeket és tanácsokat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *