Daytona 500 fogadási tippek

Daytona 500 fogadási tippek

A 2022-es Daytona 500 a NASCAR kupasorozatának 500 mérföldes, 805 kilométeres versenye, amelyet minden évben egyszer a Daytona International Speedway pályáján rendeznek a floridai Daytona városában. A Nascar 2021 szezonjában a daytonai versenyt Michael McDowell nyerte a kereken 200 kör levezetése után. Ami nagyszerű, hogy bár a magyar televíziókban nem fogunk találni közvetítéseket a versenyhez, de Daytona 500 közvetítés számtalan online oldalon elérhető, ezzel pedig nem csak előzetes, de élő fogadási lehetőségek is a rendelkezésünkre állnak. Ha szeretjük a motorsportok fogadását, akkor ez egy igazán nekünk való fogadási lehetőség! Az LV BET sportfogadási oldalán pedig meg fogjuk találni a legjobb piacokat és fogadási tippeket!

A Daytona 500 2022 versenyének rövid bemutatása

A 2022-es Daytona 500 versenye 2022. február 20-án kerül megrendezésre a floridai Daytona Beach települése mellett található hatalmas versenypályán a NASCAR kupasorozatának részeként. A 4 kilométeres körpályán kell 200 kört teljesíteni a futamon, amely egyébként az idei NASCAR szezon első versenye lesz majd. 42 versenyző és csapat fog indulni az idei versenyen, köztük értelemszerűen a tavalyi győztes, Michael McDowell is ott lesz a Front Row Motorsports csapatának tagja. De nem csak ő számít nagy névnek, hiszen több régi nagy győztes is ott lesz majd a pályán, például Austin Dillon vagy Kevin Harvick.

De rajtuk kívül még további három korábbi győztes is ott lesz majd a rajtrácson, ahogy fiatal feltörekvő tehetségek is, szám szerint három újonc is indulni fog majd. Általánosságban elmondható, hogy a Daytona 500 és az egész NASCAR kupasorozat nem csak a pilóták, de a csapatok és a márkák versenye is. Túlságosan sok márka egyébiránt nem képviselteti magát, Ford és Chevrolet szinte minden autó, leszámítva néhány Toyotát. Mivel elég hosszú versenyről van szó, így fogadási szempontból is nagyon ígéretes a Daytona 500, úgyhogy a következőkben megnézünk néhány igazán ígéretes fogadási tippet!

Fogadási tippek és szorzók a Daytona 500 versenyére

Alapesetben a Daytona 500 és más NASCAR versenyek vonatkozásában is a leggyakoribb fogadás a győztesre való fogadás. Azt jó ha tudjuk, hogy bár egy labdarúgó mérkőzés vonatkozásában akár több száz piacunk is lehet, a Daytona 500 esetén leginkább a győztesre szoktak fogadni illetve néha előfordulnak bizonyos távokra vonatkozó fogadási lehetőségek vagy éppen kiesésre vonatkozó piacok.

Tehát egy fogadónak, akár kezdőbb motorsport fogadóról van szó, akár tapasztaltabbról, leginkább a győztes fogadása ajánlott, főleg, hogy azért leszűkíthető 3-4 olyan pilótára az esélyesek köre, akik reálisan nyerhetnek. Hiszen például az egész NASCAR kupasorozat megnyerésére is nagyon esélyes Kyle Larson, szóval, ha rá fogadunk a Daytonán, akkor nem kockáztatunk óriásit. De Chase Elliott, Denny Hemlin és Ryan Blaney is esélyes lehet a végső sikerre. Ha kockáztatni akarunk, akkor pedig ott van mondjuk a nagy legenda, Kurt Busch, aki bármikor, bárhol villanhat egy nagyot.

Fogadások a Daytona 2022 eseményére az LV BET-nél

Ahogy korábban is említésre került, a Daytona 500 vonatkozásában nem nagyon van más fogadási piac általában, mint a végső győztes piaca. Erre pedig nagyon szép kínálatot rakott össze az LV BET is az oldalán, ahol Denny Hemlint hozták ki a legnagyobb esélyesnek, az ő sikere 10-szeres pénzt ígér. De tizenkétszeres szorzóval fut még Elliott és Larson is, Busch sikerére pedig 17-es oddszot ad az egyik legjobb online bukméker.

De ami igazán ígéretes és jó a Daytona 500 versenyében, hogy szinte bárki nyerhet, de tényleg, hiszen a tavalyi győztes McDowell sikere most 67-szeres pénzt fizetne az LV BET-nél. De fogjuk és böngésszük át mi magunk az LV BET teljes kínálatát, hiszen egy ilyen versenyre könnyedén találni fogunk izgalmas fogadási lehetőségeket!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *