NBA All Star Game 2022 fogadási tippek

NBA All Star Game 2022 fogadási tippek

Az NBA, azaz az amerikai profi kosárlabda-bajnokság egyik legnagyobb ünnepének számít az All Star Gála, amelyből a 2022-es kiadást 2022. február 20-án rendezik meg a Cleveland Cavaliers csarnokában, a Rocket Mortgage FieldHouse-ban. Ez lesz a 71. All Star gála és egyben a harmadik olyan, amit Clevelandben rendeznek. Már össze is álltak szépen a keretek és a versenyzők a gálára, hiszen nem csak egy nagy All Star mérkőzésre kerül sor, de lesz a szokásoknak megfelelően hárompontos dobóverseny vagy éppen zsákolási verseny is. És ami a legjobb benne, hogy nagyszerű fogadási lehetőségeink is vannak erre a hétvégére. De hogy melyek ezek? Ezt akkor tudjuk meg, ha tovább böngésszük az LV BET sportfogadási blogjának friss posztjait!

Az NBA All Star Game 2022 teljeskörű bemutatása

Tehát a 2022-es NBA All Star gála február 20-án kerül megrendezésre és a normál szezonban látható NBA eredmények vonatkozásában igazán komoly szórakozásra van kilátás, főleg, hogy már ismerjük kik fognak pályára lépni a főmérkőzésen. A Team LeBron edzője a Phoenix csapatát edző Monty Williams lesz, míg a Miami Heat vezetőedzője, Erik Spoelstra fogja a Team Durantet irányítani. Ebből ki is derült, hogy kik a legnagyobb sztárok a Kelet és a Nyugat csapatában: keleten Kevin Durant a Brooklyn Netsből, míg nyugaton LeBron James a Los Angeles Lakers csapatából.

De a többi kiválasztott játékos nevét nézve is biztosak lehetünk a hatalmas mennyiségű pontban és a nagyszerű zsákolásokban, hiszen a Kelet csapatában ott lesz például Trae Young az Atlanta sztárja, DeMar DeRozan, akitől néhány igazán szép utolsó pillanatos győztes kosarat láthattunk már a szezonban és ott lesz a legendás görög, Giannis Antetokounmpo is. De a másik oldalnak sincs miért szégyenkeznie, hiszen Stephen Curry másodvirágzását éli a Golden State Warriorsban, de Nikola Jokic a Denver Nuggetsből is egymaga viszi hátán a csapatát. És hogy mire lehet fogadni egy ilyen NBA All Star gálán? Jöjjenek a legjobb fogadási tippek a hétvégére!

Fogadási tippek és szorzók az NBA All Star Game 2022 mérkőzéseire

Egy NBA All Star hétvége vonatkozásában nagyjából ugyanolyan fogadási lehetőségekre kell számítanunk, mint egy normál NBA kosármeccsen, azaz fogadhatunk arra, hogy ki nyeri majd Kelet és Nyugat összecsapását és ennek a fő mérkőzésnek a vonatkozásában fogadhatunk a legtöbb pontot dobóra, az egyes játékrészek eredményére és még arra is, hogy ki adta a legtöbb gólpasszt. És hát vannak a speciális eseményekre is fogadási lehetőségek, így a legjobb zsákoló címére is.

Fogadási szempontból a jelenlegi formákat nézve valószínűleg inkább a Kelet felé hajlik a mérleg nyelve, Durant vagy éppen Giannis is képes lehet egymaga eldönteni a meccset, LeBron pedig nincs annyira jó formában mostanában. De pontszám tekintetében sokat várhatunk Currytől a nyugati oldalon, aki valószínűleg Trae Younggal fog küzdeni azért, hogy ki dobja a legtöbb pontot a mérkőzésen.

Fogadások az NBA All-Star 2022 hétvégéjére az LV BET-nél

Az NBA legszórakoztatóbb hétvégéjére az LV BET, az egyik legjobb online bukméker is számtalan fogadási piacot kínál, így fogadhatunk arra, hogy Kelet vagy Nyugat fog majd nyerni és fogadhatunk arra is, hogy mondjuk félidőben melyik csapat áll majd a legjobban, vagy éppen ki fogja majd a legtöbb pontot dobni. A korábbiakból kiindulva egyébként jó fogadási lehetőség az összpontszám is, hiszen egy ilyen All Star meccsen mindig bőven 150 pont felett tudnak dobni a csapatok.

A szorzók eléggé közel vannak egymáshoz, hiszen mindkét csapat azért hasonló erőkkel bír a meccs előtt, így az LV BET a végső győztes vonatkozásában is nagyszerű szorzókat kínál bármelyik oldal mellett is tesszük le a voksot. Ha viszont kíváncsiak vagyunk arra, hogy még mire fogadhatunk, akkor keressük fel a legjobb online bukméker, az LV BET oldalát és nézzük meg magunk a kínálatot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *