IEM Katowice CSGO fogadási tippek

IEM Katowice CSGO fogadási tippek

Az Electronic Sports League, az ESL szervezésében zajlik Lengyelországban az IEM Katowice CS GO e-sport verseny, ami egy offline viadal lesz, tehát élőben fognak majd találkozni egymással a csapatok, nem online. A verseny február 15. és február 27. között kerül lebonyolításra, de a tényleges verseny majd február 25-én kezdődik. Addig a selejtezők kerülnek lebonyolításra illetve a csoportkörök meccseit fogják a csapatok végigjátszani. Nagyon komoly, a CS GO liga tekintetében kiemelkedően jó profi csapatok fognak majd felvonulni az IEM versenyén, úgyhogy az e-sport fogadások szerelmeseinek nagyon ajánlott ez a torna. De ha fogadni is szeretnénk a meccsekre, akkor érdemes böngészni az LV BET sportfogadási blogját, hogy megtalálhassuk a legjobb fogadási tippeket az IEM Katowice idei megmérettetésére!

Az IEM Katowice versenyének rövid bemutatása

A 2022. február 15-én kezdődött IEM Katowice versenye nagyon komoly megmérettetésnek számít a CS GO világában, hiszen ahogy az IEM Katowice Liquipedia oldala is írja, az első helyezett 400 ezer amerikai dolláros pénzdíjban részesül, de még a 8. helyezett is kapni fog 24 ezer dollárt a számtalan szponzornak köszönhetően. Nagyon komoly mezőny gyűlt össze már a selejtezőkre is, így a csoportmeccseken már tényleg a világ legjobb CS GO csapatai csapnak össze, köztük a Gambit Esports, a Natus Vincere, a G2 Esports vagy éppen a Heroic.

A fogadásokat is elég jól meghatározzák azért a csapatok, hiszen a kiemelt, és meghívással Katowicében versenyző gárdák a végső győzelemre is esélyesek, így a Virtus.Pro, a Team Liquid, a Furia vagy éppen a Team Vitality is bőven esélyes lehet a végén. A lebonyolítás egyébként elég egyszerű és érthető, a selejtezőkből jutottak a csapatok a csoportmeccsek körébe, ahol már a kiemelt gárdák is bekapcsolódtak. Innen mennek aztán tovább az egyenes kiesés szakaszba, ahol már a végső győzelemért és pozíciókért küzdenek. Szóval bőven van itt fogadási lehetőség, nézzük is a legjobbakat!

Fogadási tippek és szorzók az IEM Katowice tornájára

Azt érdemes tudni a CS GO esport fogadása kapcsán, hogy az esportok között alapvetően egy elég könnyen fogadható sportról van szó, hiszen a játék maga is az egyszerűbben érthetők közé tartozik, ráadásul bonyolult szabályokat sem kell megértenünk. Nem meglepő módon a legtöbb fogadás az adott meccsek győztesére érkezik, de sokan szeretnek fogadni hendikeppel vagy éppen az egyes térképek eredményére is. Az előző évek tornáinak eredményét is érdemes figyelni, hiszen például az IEM Katowice 2019 tornáját nagyon jól szerepelt a most is induló Natus Vincere vagy a Team Vitality, de a Virtus.Pro csapatát sem igazán lehet leírni.

Úgyhogy aki a végső győztes fogadásában gondolkodik, annak ezekben a csapatokban érdemes gondolkodnia, de például nagyon jó erőket képvisel a Gambit Esports és a G2 Esports is. Szóval a csoportmeccsek során ezen gárdák sikerére azért elég jól lehet fogadási szempontból építeni, míg a selejtezőkből érkezett csapatoktól nem igazán várhatunk óriási eredményeket vagy végső győzelmet.

Fogadások az IEM Katowice tornájára az LV BET-nél

Nem meglepő módon, az IEM Katowice CS GO tornájának népszerűségét figyelembe véve az LV BET sportfogadási oldalán is számtalan fogadási lehetőséget találunk erre a versenyre. Fogadhatunk a végső győztes mellett az egyes meccsek győztesére, de vannak speciális piacok is, mint például a térképek győztesére vonatkozó piacok vagy éppen a hendikepes fogadási lehetőségek. A csoportkörben bátran fogadhatunk az LV BET-en is a Virtusra vagy éppen a Team Vitalityre, miközben azért a bukméker egészen jó szorzókat kínál ezekre a csapatokra.

Az IEM Katowice tornája vonatkozásában nagyon pozitív, hogy minden egyes meccsre van bőséges fogadási lehetőségünk, szóval az élő közvetítéseknek is köszönhetően könnyedén végig tudjuk fogadni és szórakozni az egész versenyt. De nem is írunk le mindent, azt javasoljuk, hogy mindenki bátran böngéssze végig a teljes kínálatot a piac egyik legjobb online bukmékerének, az LV BET-nek az oldalán!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *