Bajnokok Ligája csoportkör: szeptember 28-29

Bajnokok Ligája csoportkör: szeptember 28-29

Az idei UEFA Bajnokok Ligájában a legelső selejtezőkör július elején kezdődött el és azóta már 105 meccset játszottak le. Most a második csoportkörnél járunk: itt is, csakúgy, mint az első körben, 16 meccset játszanak majd az eddig legjobban teljesítő csapatok. Egészen pontosan szeptember 28-án és 29-én, mindkét nap 18:45-kor és 21:00-kor. Egy időben egy vagy egyszerre öt mérközést játszanak.

Szeretne többet megtudni a Bajnokok Ligája mostani csoportköréről? Érdemes az LV BET sport blogján utánajárni a 2021-es Bajnokok Ligája tippeknek, szorzóknak és így ki tudjuk választani a a várhatóan legizgalmasabb meccseket és persze megtehetjük a tétjeinket is. Attól függően, hogy mennyire szeretjük az izgalmakat, fogadhatunk a leginkább biztosra tűnő meccsekre vagy a legnagyobb küzdelmekre is: esetleg valamilyen kombinációra.

Az UEFA Bajnokok Ligája, 2021-ig, röviden

A Bajnokok Ligájában (angolul Champions League, röviden BL) jelenleg minden európai országból (kivéve Liechtensteint) 1, 2, 3 vagy 4 csapat indulhat el. Ez függ az ország méretétől – és persze a lobbierejétől is. A Bajnokok Ligája győztes több mindenre jogosult: az UEFA ún. szuperkupa döntőjében az Európa-Liga győztesével játszik és ezentúl automatikusan részt vehet a klubvilágbajnokságon (FIFA) is.

Az UEFA Bajnokok Ligája elődjét, az Európa Kupát (teljes, hivatalos nevén Bajnokcsapatok Európa-kupája) 1955-től kezdték megrendezni, míg az új, ma használt nevet az 1992-93-as szezonban kapta.

Az Bajnokok Ligája és elődje győztes sztárcsapatai, amelyek közül sok már az ‘50-es években is nagyon sikeres volt, többek között az alábbiak:
– a Real Madrid,

– az AC Milan,

– az Internazionale,

– az Ajax,

– a Bayern München,

– a Liverpool,

– a Chelsea,

– az FC Barcelona,

– a Manchester United és

– az SL Benfica.

A Bajnokok Ligája szabályai sokszor megváltoztak már, a legutóbbi nagy változások a  2018-19-as szezonban léptek érvénybe, míg 2024-től ismét újabb szabályokra számíthatunk.

Merüljünk el most abban, hogy 2021 szeptemberében a Bajnokok Ligája fogadas, tippek, esélyek szorzók világában mik az újdonságok és a legfontosabb tudnivalók.!

Fogadási tippek és szorzók az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörben

A cikk megírásának a pillanatában több nagyon szoros mérkőzésre is számíthatunk.

Szeptember 28-án a legszorosabb meccsek az alábbiak lesznek:
– egy mediterrán rangadó: AC Milan – Atletico Madrid 3-as és 2,55-ös szorzóval és

– Paris Saint-Germain FC – Manchester City 3-as és 2,35-ös szorzóval.

A legsimábbak pedig az alábbiak:

– A Real Madrid CF – FC Sheriff Tiraspol: 1,1-es és 25-ös szorzó. Érdekesséb, hogy Tiraspol városa a kevéssé ismert Moldovai Köztársaság szakadár részében, az egy ország által sem ismert Transznyisztriában, más néven Dnyeszteren túli köztársaságban található.

– Az Ajax Amsterdam – Besiktas: 1,16-ös és 19-es szorzóval és

– a Borussia Dortmund – Sporting CP: 1,4-es és 8-as szorzóval.

A döntetlenek esetében a szorzók 3,2 és 10 között mozognak.

Szeptember 29-én a legszorosabbak a szorzók alapján az alábbiak lesznek:

– SL Benfica – FC Barcelona, két korábbi UEFA bajnok csapat: 2,9-es és 2,45-ös szorzóval és

– a Wfl Wolfsburg az FC Sevilla ellen, itt a szorzók 2,95-ön és 2,55-ön állnak.

Ha pedig a legsimább győzelmekre és fogadásokra vagyunk kíváncsiak, akkor érdemes körülnézni az alábbi mérkőzéseken:

– Atalanta – BSC Young Boys: 1,47-es és 6,5-ös szorzó és

– Manchester United – Villarreal CF: 1,5-ös és 6,5-ös szorzó.

Ha döntetlen fogadásokban is gondolkodunk, a szorzók 3,25 és 11 között változnak.

És ki lesz a torna végső győztese idén? A legesélyesebb öt csapat a mi véleményünk szerint a Paris Saint-Germain, a Bayern München, a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea.

Fogadások és szorzók az LV BET-en a Bajnokok Ligájában

Fontos tudni, hogy az LV BET-en az előzőek mellett rengeteg más fogadási lehetőség is van: ilyenek a dupla esély (1X, 12, X2), az összesített gólok, ahol figyelni kell, hogy mi a vonal (2,5 vagy 3) és e felett vagy alatt lesz a gólok számának összesen. Ezek mellett az egyik fő fogadási kategória az ázsiai hendikep, ahol szintén különösen figyelni kell a vonalra (ezek most -2,75 és 1,25 közöttiek).

De nemcsak néhány fogadás létezik: az LV BET-en szó szerint több mint 300 más fogadási típus is lehetséges minden egyes mérkőzés esetében.

Bármelyik fogadás is most – vagy lesz hamarosan kedvencünk, esetleg ha csak a szorzókat ízlelgetnénk, az LV BET az egy szuper sportfogadási oldal, ahol kiváló szorzókat kapunk könnyű használhatóság mellett.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *