Champions League döntő fogadási tippek

Champions League döntő fogadási tippek

A 2021-2022-es UEFA Champions League azaz a Bajnokok Ligája még tavaly júniusban kezdődött az első selejtezőkkel, de a hosszú sorozat 2022. május 28-án befejeződik, amikor majd Párizsban összecsap egymással a Champions League Final meccsén a két legjobb csapat. A legjobb 16 meccseiből már láthatóvá vált nagyon gyorsan, hogy óriási meglepetés nem nagyon lesz abból a szempontból, hogy kik lesznek a döntő résztvevői, hiszen a legjobb nyolc közé is már olyan csapatok jutottak el, amelyeknek komoly tapasztalataik vannak a Bajnokok Ligájában. Viszont ha kíváncsi vagy arra, hogy mely csapatoknak van a legnagyobb esélye bekerülni a döntőbe és ott a végén kinek van a legnagyobb esélye a győzelemre, akkor érdemes követni az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan bemutató és stratégia mellett a legjobb tippek is elérhetőek!

Az UEFA Champions League döntőjének bemutatása

A Bajnokok Ligája döntője minden évben az egyik leginkább várt mérkőzés a labdarúgás világában és a legnépszerűbb élő foci közvetítés is szerte a világon. A 2021-2022-es Bajnokok Ligája döntőjét Párizsban rendezik majd május 28-án, este 9 órakor a párizsi Stade de France stadionjában. A korábbi döntők résztvevőit és a legjobb 8-ba most bekerült csapatot figyelembe véve azért óriási meglepetésekre nem kell számítani, viszont ettől függetlenül a fogadóknak azért nagyszerű fogadási lehetőséget tartogat egy ilyen mérkőzés.

A Bajnokok Ligája 2021 döntőjét ugye tavaly májusban játszották, akkor a Chelsea meglepetésre legyűrte a Manchester City csapatát. A korábbi döntőket nézve azért az látható, hogy az elmúlt négy döntőben mindig volt angol csapat, kétszer nyert is az angol alakulat, de az azt megelőző években pedig a spanyol dominancia volt nagyon jelentős. Az elmúlt 10 Bajnokok Ligája döntőt nézve csak kettő olyan volt, amikor nem volt angol vagy spanyol csapat az UEFA Champions League Final mérkőzésén és hát az idei évben is nagy meglepetés lenne, ha nem kerülnének oda ezen két nemzet képviselői. De hogy kikre és miért érdemes fogadni az idei BL döntő kapcsán, azt a következőkben röviden megmutatjuk!

Fogadási tippek és szorzók a Champions League Final meccsére

A Bajnokok Ligája sorozata és döntője messze az egyik legnépszerűbb esemény a foci és a sportfogadás világában, minden meccset milliók néznek online és a TV-ben és sok millióan fogadnak egy-egy találkozóra. Ezekre a meccsekre érhető el a legtöbb fogadási piac, nem ritka, hogy egy meccs vonatkozásában akár 300 különféle fogadási lehetőségünk is van. A legnépszerűbbek természetesen a győztesre való fogadás, az alatta/felette piacok, a pontos eredmény, a gólszámos és hendikepes fogadások.

A 2021-2022-es Champions League döntőjébe jutásra a legnagyobb esélye kérdés nélkül a Manchester City csapatának van, ők pontosan azok is, akik nagy valószínűséggel meg is tudják nyerni a tornát. A jelenlegi formákat figyelembe véve két csapat van, amelyik meg tudja őket szorítani, egyrészt a Bayern München, másrészt a Premier League-ben is a City-t üldöző Liverpool csapata. Nagy meglepetés lenne ha ezen három csapat közül nem lenne ott valamelyik a döntőben. Értelemszerűen a Benfica vagy a Villarreal BL- győzelme történelmi meglepetés lenne!

Fogadások a Champions League Final meccsére az LV BET-nél

Az egyik legnépszerűbb és legjobb online sportfogadási oldal, az LV BET minden BL meccs vonatkozásában sok száz fogadási piacot kínál a fogadók számára, a Champions League döntő pedig messze az egyik legkiemeltebb meccs a BL sorozatában. Az látható, hogy az LV BET is hasonlóan gondolkodik az esélyekről, hiszen a Manchester City döntőbe jutása 1,6-os szorzót ígér, míg a végső győzelemre 2,85-ös szorzót kínál ez a bukméker. A döntőbe jutásra a másik legesélyesebb csapat a Liverpool, ha az ő döntőbe jutásukra fogadunk, 1,8-as szorzó ütheti a markunkat.

A Bayern München végső sikere az LV BET-nél négyes szorzót ígér, a Liverpoolé hármast, az összes többi csapat esélye jóval kisebb, bőven 10 feletti szorzót kaphatunk a Chelsea vagy a Real Madrid végső győzelme esetén. De nem is lehet listázni azt a rengeteg fogadási lehetőséget, amit az LV BET biztosít a fogadóknak a Bajnokok Ligája döntő vonatkozásában, így mi azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy látogasson el a bukmékerhez és böngéssze át a kínálatot maga!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *