NBA Playoffs 2022 fogadási tippek

NBA Playoffs 2022 fogadási tippek

A 2021-2022-es amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA 76. szezonja már és hosszabb kihagyás után ez az első olyan, ahol már a normál menetrendet követi a bajnokság, tehát 82 meccsből áll az alapszakasz. A normál alapszakasz 2021. október 19-én kezdődött és 2022. áprilisában fog zárulni. 2022. április 16-án kezdődik majd az NBA Playoffs, amelybe az NBA tabella mindkét főcsoportjából a legjobb 8-8 csapat kerül be. Az NBA Playoffs teljesítmények alapján aztán ki fog derülni, hogy melyik két csapat kerül majd a döntőbe, amelynek meccseire 2022. június 2. és 2022. június 19. között kerül majd sor. Kíváncsiak vagyunk arra, hogyan lehet és mikre érdemes fogadni a 2022-es NBA Playoffs meccseire? Azt javasoljuk, hogy kövesse mindenki az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan fogadási tipp mellett jó tanácsokat is adunk a kosárlabda fogadásához!

Az NBA Playoffs 2022 teljeskörű bemutatása

Ahogy a bevezetőben szó volt róla, az NBA Playoffs idén áprilisban kezdődik majd és egészen júniusig pattog majd a labda a meccseken. A playoffba a keleti és a nyugati konferencia legjobb 8 csapat kerül majd be a korábban elért NBA eredmények alapján és minden mérkőzés az egyik csapat negyedik győzelméig tart majd. Ebben a szakaszban azért ez ritkán szokott előfordulni, itt sokszor láthatunk például söprést is, amikor egyik csapat 4-0-ra győzi le ellenfelét. Az egyébként már most látható az NBA eredmények és NBA hírek alapján, hogy melyik 4-5 csapat lehet az, amelyik küzdeni fog majd a bajnoki címért.

Az idei szezonban újdonság az NBA Playoffs vonatkozásában, hogy a legjobb 8 csapat nem szimplán az alapszakasz eredményei alapján kerül meghatározásra, de lesz egy úgynevezett Play-in torna is, amikor az egyes főcsoportok 7., 8., 9., és 10. helyezett csapatai megmérkőznek egymással azért, hogy melyik kettő gárda kerüljön be a playoffba végül. Az idei szezonból kimagaslik egyébként a Phoenix Suns, amely az első olyan csapat volt a szezonban, amelyik biztosította nem csak a playoff részvételét, de a hazai pálya előnyét is végig. De hogy mire és mely csapatokra érdemes fogadni az NBA Playoffs vonatkozásában, azt most részletesen megmutatjuk!

Fogadási tippek és szorzók az NBA Playoffs 2022 mérkőzéseire

A kosárlabdán belül messze a legnépszerűbb fogadási eseménynek az NBA és azon belül is az NBA Playoffs és Finals meccsei számítanak. Alapvetően a legtöbb fogadó egy-egy meccs győztesére fogad, de a rájátszás vonatkozásában az egyes párharcok továbbjutói is népszerű fogadási lehetőségek. NBA meccsek tekintetében még szoktak fogadni a fogadók sűrűn alatta/felette piacokra, játékrészekre és hendikepes fogadások is sűrűn megkötésre szoktak kerülni.

Az idei NBA szezonban az NBA Playoffs vonatkozásában az alapszakaszban nyújtott teljesítmény meghatározó lehet, így nem nyúlunk nagyon mellé, ha a Phoenix Suns, a Memphis Grizzlies, a Miami Heat és a Milwaukee Bucks csapatait figyelemmel kísérjük. Nagy meglepetés lenne, ha ezek a csapatok nem tudnának legalább egy kört menni a rájátszásban. De például óriási hiba lenne leírni a Golden State Warriors vagy a Chicago Bulls alakulatát is. De nézzük, mit kínál az NBA Playoffs vonatkozásában az LV BET!

Fogadások az NBA Playoffs meccseire az LV BET-nél

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb online bukméker, az LV BET minden egyes NBA meccs vonatkozásában sok-sok fogadási piacot kínál a fogadóknak, tehát nem csak a népszerű fogadási lehetőségeket használhatjuk ki (mint győztes vagy hendikep), de fogadhatunk speciális lehetőségekre is, azaz a hárompontosok alatta/felette piacára vagy arra, hogy egy-egy sztárjátékos milyen teljesítményt nyújt a meccseken.

A jelenlegi formákat figyelembe véve nem meglepő, hogy az LV BET is a Phoenix Suns dominanciáját várja a playoffban, sőt, a Suns az NBA végső győzelmére is a legesélyesebb csapat, alig 4-es szorzót kaphatunk, ha ők nyernek. Ez a bukméker még nagyon jó teljesítményt vár a Nets, a Bucks és a Warriors csapatától is, nem nyúlunk nagyon mellé egyébként, ha a playoff első körében az ő továbbjutásukat megjátsszuk. De nagyszerű egyéb lehetőségek is vannak ennél a fogadóirodánál, azt javasoljuk, hogy minden fogadó keresse fel az LV BET platformját és böngéssze át a kínálatot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *