Monaco Grand Prix fogadási tippek

Monaco Grand Prix fogadási tippek

A 2022-es Formula 1 szezon március 20-án kezdődött a Bahreini Grand Prix versenyével és egészen novemberig fognak menni majd a futamok 22 különböző helyszínen. A Formula 1 versenynaptár 7. versenye a Monaco Grand Prix, amely május 20-án kerül majd lebonyolításra. Ez az egyik legizgalmasabb futam a Formula 1 versenysorozatában, hiszen utcai pályán zajlik a verseny és a lakóházak között száguldanak több száz kilométer per órás sebességgel a versenyautók. Ez az egyetlen olyan Grand Prix a Forma 1 sorozatában, amely nem teljesíti a FIA által minden versenyre megszabott 305 kilométeres minimális versenytávot. Szóval nagyon izgalmas versenynek és így fogadásoknak nézünk elébe Monacóban, de ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire és hogyan érdemes itt fogadni, olvassuk tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan nagyszerű fogadási tippel segítik a fogadókat!

A Formula 1 Monaco Grand Prix teljeskörű bemutatása

A Formula 1 idei sorozatában a hetedik verseny lesz május 20-án a Monaco Grand Prix és a szezon eddigi versenyei alapján valószínűleg nagyon komoly küzdelemre lesz kilátás a szűk utcákon és éles kanyarokban. Az első Monaco Grand Prix versenyét 1929-ben rendezték meg és a futam igazi királyának Graham Hillt és Ayrton Sennát lehet nevezni, előbbi ugyanis ötször, utóbbi hatszor nyert a városállam utcáin. A Monaco Grand Prix 2021 versenyét tavaly Max Verstappen nyerte meg, aki egyébként később a Formula 1 2021 szezonjának világbajnoki címét is megszerezte.

A pálya számtalan kihívással nehezíti a versenyzők dolgát, hiszen nagyon éles kanyarok és szűk utcák vannak végig a kijelölt útvonalon, így előzni sem könnyű. Ráadásul van egy alagút is a pályán, ahol a pilótáknak gyorsan kell alkalmazkodniuk a sötétség és a fény változásához, ahogy előbukkannak az alagút végén a pálya leggyorsabb szakaszán. A valaha volt legjobb időt a jelenleg kijelölt pályán még 2019-ben Lewis Hamilton futotta, 1 perc 10 másodperc alatt végighajtott a pályán. Az ő győzelmére egyébként annak ellenére is komoly esély van a Monaco Grand Prix versenyén idén, hogy a szezont nem kezdte túlságosan jól. De hogy kikre és mire érdemes fogadni? A következőkben segítünk néhány érdekes és hasznos tippel!

Fogadási tippek és szorzók a Formula 1 Monaco Grand Prix versenyére

A Formula 1 versenyei vonatkozásában nem kell sokat gondolkodni azon, hogy melyik a legnépszerűbb fogadási piac: hosszútávú fogadásoknál a világbajnoki győztesre fogadnak leginkább a fogadók, a szezon során pedig az adott versenyek győztesére. De van fogadási lehetőség arra is, hogy ki kerül be a legjobbak közé, hasonlóan mint a lóversenyek fogadásánál. De fogadhatunk a leggyorsabb körre, a legjobb időre és arra is, hogy lesz-e safety car a versenyen. Az esélyek vonatkozásában sincs annyira nagyon nehéz dolga a fogadóknak, hiszen 4-5 versenyző közül fog kikerülni a győztes nagy valószínűség szerint.

Az látható már most a Monaco Grand Prix előtt, hogy a Ferrari, a Mercedes és a Red Bull pilótái között fog majd eldőlni a győzelem sorsa, az eddigi versenyek alapján és már csak a hazai pálya miatt is Charles Leclerc győzelmére van a legnagyobb esély. Esélyes lehet még a győzelemre természetesen Max Verstappen, Lewis Hamilton és Carlos Sainz Jr. is, nagy meglepetés lenne, ha nem közülük kerülne ki a futam győztese a végén.

Fogadások a 2022 Formula 1 Monaco Grand Prix versenyére az LV BET-nél

A szerencsejátékos piac egyik legjobb bukmékere, az LV BET az egész Formula 1 versenynaptár során végig számtalan piaccal segíti a fogadókat a versenyeken, de természetesen hosszútávú fogadási lehetőségeink is vannak bőségesen. Az eddig látottak alapján a végső győzelemre a legnagyobb esélye még mindig Max Verstappennek van, 1,8-as szorzót ad az LV BET az ő sikerére, míg Leclerc világbajnoki címe 2,75-ös szorzót ér. A Monaco Grand Prix vonatkozásában is a monacói versenyzőnek van a legnagyobb esélye a sikerre, de azért még Hamiltont sem kell leírni.

A verseny vonatkozásában a győzelemre szintén Verstappennek és Leclercnek van a legnagyobb esélye, de érdemes például megcélozni azt, hogy a legjobb időt és leggyorsabb kört az ezen a pályán mindig jól teljesítő Hamilton húzza majd be. Ha szeretnénk tudni, hogy milyen lehetőségeink vannak még fogadásra a Monaco Grand Prix vonatkozásában, akkor bátran látogassunk el az LV BET platformjára, ahol nyugodtan átböngészhetjük a teljes kínálatot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *