Champions League Final fogadási lehetőségek

Champions League Final fogadási lehetőségek

real vs liverpool champions league finalA 2021-2022-es Bajnokok Ligája sorozata még 2021. június 22-én kezdődött az első selejtezővel és egy maratoni sorozat végén 2022. május 28-án eljön a CL final pillanata. A párizsi Stade de France stadionjában megrendezésre kerülő mérkőzésen a Liverpool a Real Madrid csapatával játszik majd azért, hogy eldőljön, ki az idei UEFA Champions League legjobb csapata. A Liverpool igazából sokkal esélyesebbnek tűnik a meccs előtt, hiszen az egész sorozaton úgy meneteltek végig, hogy igazából senki ellen nem izzadtak meg annyira. Ezzel szemben a Real Madrid az idei Champions League sorozatában az egyenes kieséses szakaszban egyetlen párharcot tudott könnyen megnyerni, a több párharcukban nagyon megszenvedtek – a négy párharcból háromszor csak hosszabbítás után tudtak továbbjutni. De hogy mire fogadjunk a Champions League idei döntőjében? Az LV BET sportfogadási blogjának böngészését javasoljuk, hiszen a legjobb fogadási tippek mellett napi szinten találhatunk itt érdekességeket!

A következőkben megmutatjuk:

  • A mérkőzést részletesen
  • A fogadási tippeket/
  • Azt, hogy mit kínál a meccs vonatkozásában az LV BET

A Champions League Final mérkőzés bemutatása

A Bajnokok Ligája történetének a 2021-2022-es szezon már a 67. kiadása, ezúttal a párizsi Stade de France stadionjában fognak majd megmérkőzni a felek, hogy eldöntsék ki a Champions League idei legjobb csapata. A Liverpool fog majd játszani a Real Madriddal ezen a meccsen, ami azt is jelenti, hogy az elmúlt évtized két igazán meghatározó BL csapata fog összecsapni. A Bajnokok Ligája 2021 győztese a Chelsea lett, amely a Manchester Cityt győzte le, tehát tavaly nem volt egyik csapat sem érintett a döntőben, viszont például 2018-19-ben a Liverpool nyerte meg a sorozatot, előtte évben pedig a Real Madrid, úgy, hogy pont a Liverpool gárdáját győzték le.

Ha szigorúan a formát nézzük, akkor is nagyon nehéz megmondani, hogy ki nyerhet a végén, hiszen a Liverpool az utolsó pillanatig harcban állt az angol bajnokság bajnoki címéért, míg a Real Madrid már fordulókkal a vége előtt simán behúzta a spanyol bajnokságot. Amiből talán ki lehet indulni, azok az egymás elleni eredmények és a legutóbbi meccseken mutatott forma, de egy sportfogadónak ugyan nincs könnyű dolga, viszont pont a mérkőzés tétje és erőssége miatt számtalan jó fogadási lehetőséget rejt a CL Final. De most nézzük is meg, hogy melyek a legjobb fogadási tippek!

UEFA Champions League knockout stage bracket

Fogadási tippek és szorzók a Champions League Final meccsre

A Bajnokok Ligája kétségtelenül az egyik legnépszerűbb sportfogadási esemény napjainkban, különösen, ha a CL final meccséről van szó. Erre a találkozóra aztán tényleg számtalan fogadási eseményt biztosítanak a bukmékerek, bőven nem csak a győztesre fogadhatunk. Van fogadási lehetőségünk a pontos eredmény mellett a gólszámokra, a szögletek számára, a büntetőlapok számára vagy éppen a gólszerzők személyére is. A fő tippünket a meccsre egyébként a két csapat múltbeli teljesítménye határozza meg.

A két csapat legutóbbi öt, egymás elleni meccséből négyszer a Real Madrid tudott diadalmaskodni, az egyetlen döntetlen ezeken a meccsek a legutóbbi meccsükön született, akkor 0-0 lett a vége. Úgyhogy bár a fogadóirodáknál valamelyest a Liverpool tűnik esélyesebbnek, mi úgy gondoljuk, hogy a Real képes lesz majd nyerni a végén. A gólszámok tekintetében jó tippnek tűnik a 2,5 gólnál több találat megfogadása, de érdemes mindkét csapat gólszerzésére is fogadni.

Fogadások a Champions League Final meccsére az LV BET-nél

Az egyik legnépszerűbbnek és legismertebbnek számító online bukméker, az LV BET sok tucat különféle fogadási piacot kínál a CL Final meccsére, a legfontosabb piacon, a győztes tekintetében 2,02-es szorzót ér a liverpooli siker, míg a Real Madrid sikere 3,65-ös szorzóval jár. Ha nem a 90 perc eredményére akarunk fogadni, hanem arra, hogy ki nyeri meg a trófeát a végén, akkor a Liverpool szorzója még kisebb, mindössze 1,55-ös. A gólszámos fogadásoknál is érdemes nézelődni, kifejezetten erős, 1,72-es szorzóval jár az, ha 2,5 gólnál több születik.

De nagyszerű fogadási lehetőséget jelent például a különféle félidős fogadások piaca, de ha legalább 10 szöglet lesz a meccsen, amire azért van esély, akkor 1,95-ös szorzót kaphatunk. De számtalan lehetőségünk van még, úgyhogy mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV platformját és győződjön meg maga a hatalmas kínálatról!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *