Conference League Final fogadási lehetőségek

Conference League Final fogadási lehetőségek

UEFA Conference League Finale AS Roma vs Feyenoord RotterdamA 2021-2022-es UEFA Conference League a harmadik számú kupasorozat Európában és ez az első szezonja. Azért hozták létre, hogy egyrészt erősebbé tegyék a küzdelmet az Európa Ligában, másrészt, hogy még több csapatnak biztosíthassanak lehetőséget a nemzetközi kupaküzdelmekre. Az első sorozat máris nagy siker lett, hiszen kifejezetten jó csapatok tűntek fel itt. A küzdelem még tavaly július hatodikán kezdődött a Conference League első sorozatában és 2022. május 25-én ér majd véget, amikor az Arena Kombëtare stadionjában, Albániában összecsapnak a győztesek. A Konferencia Liga első döntőjét két egészen erős és régóta a legjobbak közé tartozó csapat, a Roma és a Feyenoord vívja majd. Egyik gárda sem sétagalopp után került ide a döntőbe, úgyhogy komoly mérkőzésre van kilátás. De hogy mire érdemes fogadni? Az LV BET sportfogadási blogja nagyszerű fogadási tippek mellett számtalan érdekességgel is igyekszik segíteni a fogadókat az Európa Konferencia Liga fogadásában!

A következőkben megmutatjuk:

  • A meccset részleteiben
  • Mire érdemes tippelni
  • És mit kínál az LV BET erre a nagyszerű találkozóra

A Conference League Final mérkőzés bemutatása

A Conference League első sorozata minden elváráson túlnőtt, hiszen megdöbbentően erős és jó mezőny jött össze, a legjobb 16-ban például már olyan meccsek voltak, amelyek simán befértek volna az Európa Liga küzdelmeibe is. A döntőt az AS Roma csapata vívja majd a Feyenoorddal és mindkét gárda komoly küzdelmek árán jutott el a fináléba. A Roma már augusztusban beszállt a sorozatba az utolsó selejtezőkörben, amelyben simán kiverték az idei török bajnokot a Trabzonsport. A csoportkört aztán már sikerrel ledominálták és egyetlen vereséggel, csoportgyőztesként jutottak be az egyenes kieséses szakaszba.

Innen aztán már simán jutottak el a döntőig a Vitesse, a Bodo/Glimt és a Leicester legyőzésével. A Feyenoord még előbb kezdte a selejtezőket, már júliusban meccseket játszott a holland csapat. Viszont innentől kezdve nagyon komoly sorozatot kezdett a Feyenoord, mindhárom selejtezőkört simán abszolválták, majd a csoportjukat is veretlenül megnyerték. Az egyenes kieséses szakaszban is veretlenül meneteltek a döntőbe, úgy, hogy a Partizan, a Slavia Praha és a Marseille sem tudta igazán komoly küzdelemre késztetni őket. Ennek tükrében talán ők egy kicsit esélyesebbnek tűnnek, de nézzük is meg a legjobb fogadási tippeket erre a találkozóra!

Fogadási tippek és szorzók a Conference League Final meccsre

A Konferencia Liga megjelenése újabb nagyszerű lehetőséget hozott azon fogadóknak, akik szeretnek nemzetközi klubmeccsekre fogadni. Ebben a sorozatban is sok száz piac állt a fogadók rendelkezésére minden meccsen, így például a döntő esetében is. Fogadhatunk a győztes mellett számtalan hendikepes, gólszámos piacra és megpróbálhatjuk megtippelni azt is, hogy ki lesz majd a gólszerző az első vagy akár a második félidőben. A Roma és a Feyenoord a múltban eddig kétszer találkozott egymással még 2015-ben, akkor egy döntetlen és egy Roma-siker született.

Ha a formából indulunk ki, akkor valamelyest a Roma talán esélytelenebbnek tűnik, viszont ezt kompenzálja az, hogy a csapat kerete erősebb, mint a hollandoké. A gólszámos fogadásban is lehet keresnivalónk, hiszen például a Feyenoord legutóbbi öt meccséből négyszer fordult elő 2,5 gólnál több és ugyanennyi alkalommal volt arra is példa, hogy mindkét csapat rúgott legalább egy gólt. A Roma esetében intő jel a fogadások tekintetében, hogy egyetlen győzelmük van a legutolsó öt meccsükön.

Fogadások a Conference League Final meccsére az LV BET-nél

Az LV BET egy rendkívül népszerű és ismert online sportfogadási oldal, amely szinte minden létező labdarúgó-bajnokság meccseire kínál fogadásokat. Nem kérdés tehát, hogy komoly kínálatot biztosít az UEFA Conference League döntőjére is. A mérkőzés eredménye tekintetében 2,25-ös szorzót ad a bukméker arra, hogy a Roma nyerni tud, a rotterdami csapat sikere 3,1-es szorzóval jár. Tökéletesen látható tehát, hogy miért annyira ígéretes lehetőség a fogadók számára ez a mérkőzés. Ha 2,5 gólnál több gól születne, akkor az LV BET-től 1,8-as szorzót kaphatunk, ami kifejezetten jó ajánlat.

De érdemes átböngészni az LV BET teljes kínálatát, hiszen sok száz különféle piacra fogadhatunk, ráadásul az LV BET sportfogadási blogján tippeket és érdekességeket is olvashatunk az első Konferencia Liga sorozatáról és a döntőjéről is. Fogadásra fel, hiszen a Roma és a Feyenoord meccse igazi rangadónak ígérkezik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *