Champions League legjobb 16 fogadási tippek

Champions League legjobb 16 fogadási tippek

A 2021-2022-es UEFA Champions League Round of 16 azaz legjobb 16 mezőnyének küzdelme február 15-én kezdődik majd és május végén, Szentpéterváron fog befejeződni a döntővel, ahol eldől, hogy ki lesz a Champions League Final és így a világ legrangosabb labdarúgó-sorozatának győztese. A legjobb 16-ba az a 8 csapat került, amelyik megnyerte a csoportját a csoportszakaszban illetve az a 8 csapat, amelyik második helyen végzett a csoportokban. A Champions League draw azaz a sorsolás erre a szakaszra még decemberben zajlott, ott dőlt el, hogy melyik csapat kivel fog játszani. Ha szeretnél bővebben olvasni a Champions League legjobb 16-os mezőnyéről, akkor böngészd az LV BET sportfogadási blogjának cikkeit, ahol a legjobb fogadási ajánlatokat is megtalálhatod!

Az UEFA Champions League legjobb 16-os körének bemutatása

Február 15-én kezdődik az UEFA Bajnokok Ligájának egyenes kieséses szakasza, amelynek első meccseit február 15-én, 16-án, 22-én és 23-án fogják majd játszani. A második meccsekre a párokban majd március 8-án, 9-én, 15-én és 16-án kerül sor. Többször is voltak hibák a sorsolás során, de végül nagyon erős párosítások alakultak ki, hiszen azért az Inter Milan Liverpool elleni meccse óriási harcot ígér és rengeteg lehetőséget a fogadóknak.

A további párosításokban találhatnak maguknak jó meccseket azok, akik egyszerűbb párharcot keresnek, de azok is, akik nagy rangadókra kíváncsiak. Hiszen a Bayern München és a Salzburg párharca igazi papírformának ígérkezik, de a Sporting CP és a Manchester City mérkőzésein is igazából a gólszámos fogadások tartogatnak magukban értéket. A Benfica Ajax elleni meccse komoly harcot ígér, ahogy a Chelsea sem fog könnyen boldogulni a francia bajnokságban amúgy szenvedő Lille ellen. És hát ott a hatalmas királyi rangadó, amelyen a Real Madrid fog játszani a Paris Saint-Germain csapatával, ahol aztán ember legyen a talpán, aki képes előre megjósolni bármit is. De nézzük is meg, hogy melyek a legígéretesebb fogadási tippek a Champions League utolsó körére!

Fogadási tippek és szorzók a Champions League legjobb 16-os körére

A Bajnokok Ligája meccsei mindig is a legnépszerűbb fogadási események közé tartoztak az online bukmékereknél, így nem meglepő módon minden egyes mérkőzésre sok száz különféle piacon lehet fogadni. Fogadhatunk a BL végső győztesére, a meccsek győzteseire, félidei eredményekre, hendikepre vagy éppen pontos eredményekre is. Értelemszerűen a papírformát keresőknek ott van a Manchester City vagy éppen a Bayern München első párharca, ahol bőven számíthatunk idegenbeli győzelmekre is. Aztán a ki-ki meccseket és így a nagyobb szorzókat keresőknek ajánlható az Atlético Madrid Manchester United elleni párharca, ahol a madridiak hazai győzelme azért eléggé valószínűsíthető.

A végső győztes vonatkozásában érdemes azért jól felkötni a nadrágot, hiszen a legjobb 16 csapatból leszűkíthető 4-5 csapatra a tényleg győzelemre esélyes csapatok köre: a Paris Saint-Germain, a Real Madrid, a Manchester City és a Bayern München fogadásával sem kockáztatunk óriásit.

Fogadások a Champions League legjobb 16-os mezőnyének meccseire az LV BET-nél

Az LV BET online sportfogadási platformjánál is tudják, hogy a Champions League messze a legnépszerűbb fogadási eseménynek számít, így bőségesen találunk piacokat minden egyes mérkőzés vonatkozásában. Az első meccsek tekintetében is találunk azonnal papírforma fogadásokat, hiszen az LV BET 1,3-as szorzóval adja a Manchester City portugáliai győzelmét, de meglepő módon a Liverpool milánói sikere is 2,1-es szorzót ígér, tehát megfontolható.

De nem csak ilyen egyszerűbb piacokban érdemes gondolkodni, hiszen minden egyes meccsre a legjobb 16 között több száz fogadási piacunk van az LV BET-nél. A Salzburg meccse a Bayern ellen például a győztes fogadásában nem tartogat nagy értéket, viszont például a 3,5 gólnál több találat már 2 feletti szorzót biztosít. Viszont nem is lehet leírni azt a rengeteg fogadási piacot, amelyet minden egyes mérkőzésre kínál a legjobb online bukméker, az LV BET, így a legjobban akkor tesszük, ha fogjuk magunkat és végignézzük a kínálatot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *