ESL Challenger League fogadási tippek

ESL Challenger League fogadási tippek

Az ESL Challenger League az egyik legnépszerűbb e-sportnak, a CS:GO-nak az egyik tornasorozata, amelynek keretében meghívásos alapon a legjobb CS GO csapatok mérkőznek meg egymással az ESL, Electronic Sports League szervezésében. A következő tornára 2022. február 11.-e és 2022. február 13.-a között kerül majd sor online. A CS:GO egyébként alapvetően a könnyebben fogadható e-sportok közé tartozik, hiszen a szabályokat nagyon könnyen meg lehet érteni. Viszont ettől függetlenül azért azzal nem árt tisztában lenni, hogy mire is lehet fogadni egy ilyen tornán. Úgyhogy olvassuk rendszeresen az LV BET sportfogadási blogját, hogy megtalálhassuk a legjobb fogadási tippeket és tanácsokat ESL fogadás témában is!

A Challenger CS GO liga rövid bemutatása

A 2022. február 11-13. között megrendezésre kerülő 48. ESL CS GO liga elég egyszerű lebonyolítás szerint kerül majd online megrendezésre. Négy meghívott és négy selejtezőből felkerült csapat került be a nyolcas mezőnybe, köztük olyan legendás csapatok, mint a Dignitas vagy a Movistar Raiders. Az európai selejtezőkből a HEET jutott be, a dél-amerikai selejtezőkből a 9z Team, az óceániai régióból az ORDER, míg Észak-Amerikából a Complexity fog majd még szerepelni a másik két meghívott alakulat, a Virtus.pro és a FURIA Esports ellen.

Fogadási szempontból alapvetően azért a meghívott csapatok között érdemes keresni a legjobbakat, a Virtus.pro ugyanis egyike napjaink legjobb CS:GO csapatának, talán a FURIA Esportstól számíthatunk rá, hogy majd megszorítják őket. A lebonyolítási forma szerint két csoportba kerülnek majd beosztásra a csapatok, innen fog a legjobb két csapat továbbmenni az elődöntőkbe és onnan majd a döntőbe. A Challenger CS GO liga 48. tornáján a pénzdíjazás 100 ezer dollár, úgyhogy komoly küzdelemre számíthatunk minden egyes mérkőzésen. Nézzük meg, melyek a legjobb fogadási tippek az újabb ESL tornán!

Fogadási tippek és szorzók az ESH Challenger League tornájára

Az első és legfontosabb fogadási lehetőség a végső győztesre való fogadás, ahol minden csapatnak külön-külön szorzója van és akkor nyerünk, ha eltaláltuk, hogy ki nyer a végén. Az egyes mérkőzések vonatkozásában viszont már jóval több piac közül választhatunk, hiszen fogadhatunk az egyes térképek eredményére, az összesített körök számára vagy éppen hendikepes piacokra is. Természetesen ezekre a speciális fogadásokra csak úgy van értelme rárepülni, ha élőben is követni tudjuk a mérkőzést vagy jó ismeretünk van a csapatokról.

Az ESL CS GO Liga kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a kevésbé tapasztalt eSport fogadóknak érdemes elsőként a végső győztesre rárepülni, hiszen a Virtus.pro sikere azért elég nagy valószínűséggel meg fog történni, de még két kiválasztott csapat megfogadásával is komolyabb profitot érhetünk el. Ezeket az esélyeket az egyes mérkőzések vonatkozásában is figyelhetjük, elég ha megnézzük, milyen erős roostere van a Virtusnak mondjuk az ORDER-hez képest.

Fogadások az ESL Challenger League-re az LV BET-nél

Az LV BET oldalán komoly kínálat érhető el a különféle eSportok, így a CS:GO vonatkozásában is. Számtalan fogadási piacunk van a most bemutatott ESL Challenger League-re is, így értelemszerűen itt is fogadhatunk a végső győztesre. A legjobb szorzót a Virtus.Pro és a FURIA biztosítja, érdemes ezen csapatok körül nézelődni, amikor fogadásra szánjuk magunkat, de ez igaz az egyes meccsek esetén is, hiszen egy Virtus.pro vs ORDER meccsen óriási meglepetés lenne, ha nem a Virtus nyerne.

Az egyes csoportmeccsek vonatkozásában is jó kínálatunk van, érdemes abban gondolkodni, hogy élőben is tudjuk nézni a meccseket, mert akkor abból egészen jó dinamikákat tudunk leszűrni arra vonatkozóan, hogy melyik csapat melyik térképen fog majd diadalmaskodni. De azért nem ilyen könnyű a történet, érdemes végignézni az összes fogadási piacot a legjobb online bukmékernél, az LV BET-nél, hogy megtaláljuk a lehető legjobb fogadási tippeket!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *