UEFA Bajnokok Ligája csoportkör: harmadik játéknap

UEFA Bajnokok Ligája csoportkör: harmadik játéknap

A világ összes futball eseménye közül kiemelkedik a BL, amely jelenleg a júliusi selejtezőkör óta is nagy izgalmakat hozott el. A csoportkörben a harmadik játéknapok időpontja október 19 és 20, ezalatt 8 + 8 = 16 mérkőzést játszanak majd le a csapatok. A mérkőzések pontos kezdési időpontjai 18:45 és 21.00 óra, a helyszínek természetesen meccsenként változnak.

Meg akar tudni többet az UEFA Bajnokok Ligája csoportkör: harmadik játéknapjáról? A legjobb Bajnokok Ligája tippekhez látogasson el az LV BET Sport blogjára, keresse meg a legjobb Bajnokok Ligája fogadas lehetőségeket és tegye meg tétjeit!

Az idei Bajnokok Ligája és az ide vezető út

Idén májusban a BL döntőben két angol csapat, a Manchester City és a Chelsea mérte össze az erejét, méghozzá a portugáliai Porto városában, az Estádio do Dragão nevű stadionban, május 29-én. Az emlékezetes mérkőzésen a Chelsea 1 góllal győzedelmeskedett.

A nyugat-londoni Fulham székhelyű csapat 2. alkalommal vitte el a BL aranyérmét, míg egyszer döntős volt már: ezzel még mindig több győzelmet kell szereznie a címvédő csapatnak, hogy megelőzze az előtte álló 10 másik csapatot: a mezőnyből kiemelkedik a Real Madrid 13 győzelemmel, akit az AC Milan követ 7 győzelemmel.

Kevesebb mint 3 hónappal később, a törökországi Isztambulban tartották a csoportok sorsolását. Míg az első kalapba kerültek a “prémium” csapatok, mint a rangsor szerinti első 6 csapat, az Európa-liga győztese és a Bajnokok Ligája győztes, míg a 2., 3. és 4. csoportba az idei UEFA együtthatóiak alapján kerültek.

A 32 résztvevő csapat 8 db négycsapatos csoportba került, majd az egy országból jövő csapatok párba álltak egymással, és ezeket a televíziós közvetítétsek miatt további, 4szer 2 fős csoportokra osztották.

Miután a csoportok és a beosztás létrejött, kezdődhettek a csoportkörök és a játéknapok.

Szorzók és fogadási tippek a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. játéknapjára.

Természetesen egy ekkora sporteseményen abszolút elmaradhatatlan a sportfogadás is. Ha azt keressük, hogy melyek lesznek szoros meccsek a szorzók alapján, az FC Porto – AC Milan rangadóra érdemes vetnünk kíváncsi szemeinket. Itt a szorzók állása 2,65 vs 2,4. Itt még semmi nincs eldöntve!

De például a Besiktas – Sporting CP is nagy meglepetéseket okozhat, ahol 3,05-ös és 2,25-ös a két szorzó.

És melyek a leginkább lefutottnak tűnő mérkőzések?

Több ilyet is találunk: A Chelsea FC győzelme a Malmö FF ellen 1,08-as szorzót fizet, míg a Malmö győzelme 33-szoros összeget! A döntetlen 10-szeres szorzóval fut.

De 11-es szorzót fizetne a Dynamo Kijev győzelme az FC Barcelona ellen is. Itt a döntetlen 6,5-szeres szorzót, a Barca győzelme pedig 1,22-es szorzót fizet.

És a 10-es szorzót ugyan nem éri el, de nagyon közelítenek hozzá a Club Brugge KV – Manchester City mérkőzés szorzói: 9,75-ös és 1,28-as szorzókra van szó ennél a meccsnél. Itt a döntetlen 5,9-es szorzót fizetne.

Fogadások a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. Játéknapján az LV BET-en

Nemcsak 16 különböző meccsre lehet fogadni, de mérkőzésenként további 286 – 316 további fogadási lehetőség is van. Még végignézni rajtuk is időigényes!

Van lehetőség dupla esélyra fogadásra, gólok számára fogadni (pl. 2,5 alatt / felett), gól hendikepre, arra, hogy mindkét csapat betalál, mi lesz a félidő eredménye, hány gól lesz összesen a félidőben, ázsiai hendikep a gólok esetében, első vagy második csapat 0-ra nyer és még szó szerint több száz további lehetőség.

Érdekli, hogy milyen lehetőségek vannak még szavazni? Nem kell mást tennie, mint ellátogatni az LV BET oldalra, ott a sportfogadás részlegre kattintania, majd a bal oldalon kiválasztania, hogy melyik sportág melyik mérkőzésére, eseményére kíván fogadni és milyen fogadási típusban.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *