NBA 2021/22-es szezon kezdete

NBA 2021/22-es szezon kezdete

A 2021/22-es NBA (National Basketball Association, Nemzeti Kosárlabda Szövetség) szezonjának alapszakasza 2021. október 19-én kezdődik majd helyi idő szerint, ami október 20-a hajnalt jelent Magyarországon (és Európa nagy részén). Az első meccset itthoni idő szerint hajnali fél 2-kor, míg a másodikat hajnali 4 órakor játsszák majd. A Milwaukee Bucks a Brooklyn Nets-szel a Fiserv Forumban csap össze, Milwaukee-ban, Wisconsinban, míg a Golden State Warriors a Los Angeles Lakers-szel a STAPLES Centerben, Los Angelesben, Kaliforniában.

Meg akar tudni többet az NBA új szezonjáról és az ezzel kapcsolatos NBA fogadásokról?

Látogasson el az LV BET Sport blogjára és találja meg a legjobb NBA odds-okat! Ne maradjon le az NBA új szezon kezdési dátumáról!

Az NBA a kezdetektől mostanáig

Az NBA ligát a második világháború után, 1946-ban alapították New Yorkban, és már a kezdetektől két részből áll egy-egy idény: alapszakaszból és rájátszásból. Ez a világ egyik legnézettebb ligája, jelenleg a 4., több mint 22 millió nézővel. Az NBA amikor új szezon következik, mindig magára vonzza a nézők kíváncsi tekinteteit a világ minden sarkában. Az NBA menetrend sok másik sporthoz képest keveset változott az utóbbi több mint 70 évben. A legsikeresebb csapatok a liga történetében a Minneapolis / Los Angeles Lakers 17 győzelemmel és ugyanennyi aranyéremmel, de jóval kevesebb döntős hellyel a Boston Celtics, majd 6-6 győzelemmel a Philadelphia/San Francisco/Golden State Warriors és a Chicago Bulls, 5 győzelmet tudhat magáének a San Antonio Spurs és 15 másik csapatnak sikerült legalább egyszer a (képzeletbeli) dobogó legfelső fokán állni. A további 7 csapat, bár mindegyikük vett már részt döntőben legalább egyszer, még nem szerzett aranyérmet.

De ennyi küzdelem és néző mellett nem véletlen, hogy az NBA tippek a fogadásban is nagyon érdekesek szoktak lenni. Mélyedjünk el ebben is az LV BET oldalának segítségével.

Fogadási tippek és szorzók az NBA 2021/22-es szezonjára

Aki fogadott már előre egy sport ligában, amely még el sem kezdődött, tudja, hogy mekkora meglepetések jöhetnek még ki. A legnagyobb fogadóoldalak jelenleg az alábbi csapatokra fizetnek a legkisebb szorzót győzelem esetén:

  • Brooklyn Nets
  • Los Angeles Lakers
  • Milwaukee Bucks
  • Golden State Warriors.

Ismerősen csengenek a nevek? Nemcsak azért, mert jól ismerjük ezeket a csapatokat, hanem mert rögtön az NBA legelején újra találkozhatunk velük!

Fogadások az NBA 2021/22-es szezonra az LV BET-en

Első kérdés: lehet fogadni az LV BET-en az új NBA szezonra? A válasz természetesen igen. 51 különböző sportban szó szerint több ezer különböző mérkőzésre lehet fogadni, ennek része az NBA idei és jövő évi szezonja is.

Nézzük, melyek a legnépszerűbb fogadások. Kiemelkedik a mérkőzés győztese, két esélyes fogadás. Ebben a két kezdő meccsen szoros küzdelmeket láthatunk majd minden bizonnyal:

  • Brooklyn Nets és Milwaukee Bucks 1,8-as és 2,02-es szorzók, míg
  • Golden State Warriors és Los Angeles Lakers 2,65-ös és 1,4-es szorzók. Nem könnyű egy olyan legendával felvenni a küzdelmet, mint a Lakers csapata. De a sport azért (is) olyan élvezetes, mert tele van nem várt eseményekkel.

De ez természetesen nem minden, még körülbelül egy tucat másik fogadási lehetőségünk is van, minden meccsre. A rendes játékidőn belül lehet fogadni a győzelmek mellett döntetlenre is (20 feletti szorzóval), a kicsit kaszinó stílusban arra, hogy a végső pontok összege páros vagy páratlan lesz (persze csapatonként), ahogy azt is meg lehet tippelni, hogy az első, második, harmadik, negyedik negyed összesített pontja páratlanok vagy párosak és azt is, hogy milyen pontkülönbséggel végez majd a két csapat.

Paragraph 4 : types of bets available on this sport, exact LV BET’s offer for this event (if not available then suggestions what should be available in the future), encouragement to visit LV BET’s site (smth like “You want to discover all possible bets on [topic of the article]? Visit the website of the best online bookmaker – LV BET!” etc.).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *