Borussia Dortmund Hertha BSC fogadási lehetőségek

Borussia Dortmund Hertha BSC fogadási lehetőségek

Soccer boots and ball, playground2022 május 14-én Németország labdarúgó-bajnokságában, a Bundesliga küzdelmeiben érdekes mérkőzésre van kilátás, amikor a Hertha BSC csapata vendégként látogat a Borussia Dortmund BVB csapatához. A BVB számára már túlságosan nagy kérdések nincsenek nyitva a bajnokságban, hiszen a Bundesliga tabella második helyén álló dortmundiak bajnokok már nem lehetnek és két fordulóval a vége előtt 5 pont az előnyük a harmadik helyezettel szemben, szóval nem nagy esély van rá, hogy visszazuhannak a dobogó harmadik fokára. A Hertha BSC számára azonban ez a találkozó a bentmaradásukhoz szükséges pontokat biztosítaná, hiszen jelenleg a berliniek az utolsó, még nem kiesőhelyen állnak a ligában. De kíváncsiak vagyunk arra, hogy mire lehet fogadni egy ilyen különleges mérkőzésen? Akkor nézzük bátran és rendszeresen az LV BET sportfogadási blogját, ahol a nagyszerű tippek mellett sok-sok érdekességet is találhatunk!

A Borussia Dortmund Hertha BSC mérkőzés bemutatása

Május 14-én a Signal-IDUNA-Park stadionjában a Hertha vendégként látogat majd a Dortmund csapatához és a berliniek számára jóval nagyobb a tét, mint a BVB számára. Hiszen a legutóbbi Bundesliga eredmények segítettek csak abban a Herthának, hogy négy pont előnyre tegyen szert a legjobb kiesőhellyel szemben két fordulóval a vége előtt. És bár ez már tekintélyes előny, valószínűleg a Stuttgart nem fogja feladni a kiesés elleni harcot az utolsó fordulókban. Ettől függetlenül azért a Bundesliga 2 már elég messze került a Hertha BSC csapatától.

A formákat figyelve azért a Dortmund van sokkal rosszabb helyzetben, hiszen a legutóbbi öt meccséből két győzelem után három vereségük jött sorozatban, ami nem jellemző a BVB-re. A Hertha ezzel szemben a legutóbbi három meccsén nem talált legyőzőre, két győzelem után volt egy döntetlenjük, de ami még ennél is jobb, az az, hogy nem rég a nagy rivális Stuttgart csapatát tudták legyűrni. Fogadni ennek ellenére nem könnyű a meccsre, mi most megmutatjuk, hogy mik a legjobb fogadási tippek!

Fogadási tippek és szorzók a Dortmund Hertha BSC meccsre!

A Bundesliga messze az egyik legnépszerűbb topliga a labdarúgás és a sportfogadás világában is, így bőségesen fogunk erre a meccsre is fogadási eseményeket találni. Nem csak a győztesre vagy éppen a gólszámokra fogadhatunk, de van lehetőségünk ázsiai hendikepre, pontos eredményre és akár gólszerzők személyére is fogadnunk. Érdemes is mindig többféle piacot elemezni, hiszen nagyon sok esetben ezek jóval jobb esélyt kínálnak a nyereményre, mintha szimplán a győzelemre fogadnánk.

Ezen a meccsen a fő tippünk a győztesre az, hogy bár a Hertha jóval kisebb játékerőt képvisel, mint a BVB, nem fognak veszíteni, legalább döntetlenre hozzák a meccset. Aki pedig ennyire nem bizakodó, neki is inkább a kétesélyes fogadást javasolnánk, tehát döntetlenre és BVB győzelemre fogadnánk együttesen. Abból kiindulva pedig, hogy a legutóbbi öt meccsén a BVB 14 gólt rúgott, és a Herthának is sikerült hat találatot begyötörnie, reális esélye van annak is, hogy 2,5 gólnál több születik majd, bár ez inkább a Dortmundnak lesz köszönhető.

Fogadások a Borussia Dortmund Hertha BSC meccsre az LV BET-nél

Az LV BET online sportfogadási platformja az egyik legnépszerűbb és legnagyobb kínálatot felvonultató bukméker napjaink sportfogadási piacán, így bőségesen van már fogadási esemény erre a meccsre is. A Dortmund győzelmére egyébként elég alacsony, 1,28-as szorzót csak, de ez főleg annak köszönhető, hogy a BVB jóval erősebb csapat, mint a vendég Hertha BSC. A Hertha sikere tízszeres pénzt ígér a fogadóknak, de a döntetlen eredmény is hatos oddszot kínál, ami mutatja, hogy milyen nagyszerű nyerési lehetőség ez a meccs. A hazai vagy döntetlen kétesélyes fogadása 1,07-es szorzóval kecsegtet.

Nagyon érdekes, de a bukméker annyira sokat vár a Dortmund csapatától, hogy a 3,5 gólnál több gól jelenti a gólszámos fogadásokban azt, ami jó esélyt biztosít, hiszen ha ennél több gól születne, akkor 1,8-as szorzót kaphatunk és hát erre reális esély van. Viszont nem fogjuk most felsorolni az összes fogadási lehetőséget, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel maga az LV BET sportfogadási oldalát, ahol végig tudjuk böngészni a sok tucat különféle fogadási piacot és a blogon még érdekességeket is olvashatunk a Bundesliga tekintetében is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *