Stade Rennais FC Olympique Marseille fogadási lehetőségek

Stade Rennais FC Olympique Marseille fogadási lehetőségek

Shot on goal, with the stadium full of standsMájus 14-én nagyon komoly rangadóra kerül sor a francia bajnokság, a Ligue 1 küzdelmeiben, amikor a Stade Rennais csapata hazai pályán fogadja az Olympique de Marseille gárdáját. Franciaország tekintetében már a végefelé közeledik a bajnokság, az már nem is kérdés, hogy a PSG csapata lett a bajnok idén is, viszont a további helyekért komoly küzdelem zajlik. A Ligue 1 tabella második helyén az Olympique Marseille áll, míg a harmadik helyezett a Stade Rennais FC vagy rövidebb nevén a Rennes csapata. Két nagyon erős csapat fog tehát majd összecsapni május 14-én, de hogy mire érdemes fogadni? Érdemes böngészni az LV BET sportfogadási blogját, ahol a legjobb tippek mellett számtalan egyéb érdekesség is olvasható!

A Stade Rennais FC Olympique Marseille mérkőzés bemutatása

Ahogy a bevezetőben említettük, május 14-én fog összecsapni egymással a Roazhon Parkban a Rennes és a Marseille csapata és nem túlzás azt állítani, hogy ez a meccs fog dönteni a Ligue 1 tabella második helyéről. Jelenleg ugyanis a Marseille 35 meccsből szerzett 19 győzelmével, 8 döntetlenjével és 65 pontjával áll a második helyen, de a harmadik Rennes alakulatának nem reménytelen még a helyzete, főleg, hogy van hátra három forduló még a bajnokságból.

A Rennes 35 meccsből szerzett 19 győzelmet és volt 5 döntetlenjük, így szereztek 62 pontot, tehát győzelmükkel be is foghatnák a tabellán a Marseille gárdáját. Érdekesség, hogy a két csapat nem igazán kapott túl sok gólt a bajnokságban, de a Rennes a párizsiak mellett a legtöbbet lőtte. Azt még érdemes megemlíteni, hogy a Rennes veresége esetén akár még az ötödik helyre is visszazuhanhat, annyira szoros az élmezőny. Így a fogadásoknál is érdemes ezt figyelembe venni, de lássuk is, hogy melyek a legjobb fogadási tippek a meccs vonatkozásában!

Fogadási tippek és szorzók a Stade Rennais Olympique Marseille meccsre!

Alapvetően ez egy nagyon komoly rangadó az egyik európai topligából, így bőségesen van lehetőség fogadni a bukmékereknél, sok helyen 300 piac közül is válogathatunk. A legnépszerűbbek természetesen a győztesre való fogadások, de a hendikepes tippek és gólszámos fogadások is mindig népszerűek Franciaország bajnoksága vonatkozásában is. De az élő fogadás is nagyszerű opció napjainkban, hiszen így van lehetőségünk például kihasználni a cashout lehetőségét és akár a meccs előtti fogadásainkat is tudjuk kicsit biztosítani. Plusz egy élő közvetítés követése még izgalmasabb úgy, ha közben fogadásokat is küldünk játékba.

A fő tippünk a Stade Rennais Olympique Marseille meccs vonatkozásában az, hogy a hazai gárda képes lesz megnyerni a meccset. Már csak azért is, mert elég jó formában vannak, plusz a hazai pályájuk félelmetesen erős, a legutóbbi öt meccsükből négyet meg is nyertek odahaza és itt még a PSG is vereséget szenvedett. Ami még szintén ígéretes tipp a meccs előtt az a 2,5 gólnál több találat, hiszen a Rennes a legutóbbi öt meccsén 13 gólt rúgott és hetet kapott, míg a Marseille utolsó öt meccséből háromszor volt 2,5 gólnál több találat.

Fogadások a Stade Rennais Olympique Marseille meccsre az LV BET oldalán

Az online sportfogadási szektor egyik legnépszerűbb oldalán, az LV BET-en is elérhetőek már a szorzók a Ligue 1 egyik nagy szezonvégi rangadójára sok tucat különféle piac formájában. A meccs győztese vonatkozásában az LV BET is úgy látja, hogy a Stade Rennais FC csapata valamivel esélyesebb, hiszen 2,17-es szorzót kaphatunk, ha ők nyerik meg a meccset. Ezzel szemben a Marseille sikere 3,1-es szorzót ér, szóval ez tipikusan az a meccs, ahol érdemes elgondolkodni egy hendikepes fogadásban is. Arra az esély egyébként, hogy 2,5 gólnál több lesz a meccsen, elég nagy, az LV BET ennek ellenére 1,75-ös szorzót biztosít.

Ha valaki bátortalanabb, akkor ő akár megpróbálkozhat egy kétesélyes fogadással is, a hazai siker és döntetlen fogadása esetén is kaphatunk 1,35-ös szorzót, ami ilyen minimalizált kockázat mellett bőven elfogadható. De ha kíváncsiak vagyunk, hogy még mire lehet fogadni ezen a rangadón, akkor érdemes felkeresni az LV BET sportfogadási oldalát, ahol sok tucat különféle piacot böngészhetünk végig ennek a meccsnek a vonatkozásában is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *