Atletico Madrid Sevilla fogadási lehetőségek

Atletico Madrid Sevilla fogadási lehetőségek

players in the fight for the ball in the Spanish La LigaMájus 15-én a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság, a La Liga küzdelmeiben nagyobb rangadóra kerül sor, amikor az Atletico Madrid hazai pályán fogadja a Sevilla FC gárdáját. Mindkét csapat jelenleg olyan pozícióban áll, ami Bajnokok Ligája indulást ér. Az Atletico a negyedik, 34 meccsből szerzett 18 győzelmével, 7 döntetlenjével és 61 pontjával, úgyhogy nekik igyekezniük kell, mert a Laliga ötödik helyén álló Betisnek 58 pontja van négy fordulóval a vége előtt. A Sevilla ezzel szemben a La Liga tabella harmadik helyén áll, 34 meccsből szerzett 17 győzelmével, 13 döntetlenjével és 64 pontjával, tehát ők azért már biztonságosabb helyzetben vannak, főleg a La Liga menetrend hátralévő meccseit nézve. De mire is érdemes fogadni ezen a meccsen? Az LV BET sportfogadási blogja nagyszerű tippek mellett érdekességekkel és napi hírekkel is segíti a fogadókat! A következőkben megmutatjuk:

  • A mérkőzést részletesen
  • A fogadási tippeket
  • Azt, hogy mit kínál a meccs vonatkozásában az LV BET

Az Atletico Madrid Sevilla FC mérkőzés bemutatása

A május 15-én megrendezésre kerülő Atletico Sevilla FC mérkőzés pikantériáját az adja, hogy mindkét csapat Bajnokok Ligája indulást érő pozícióban van és komoly tétje van számukra minden pontnak, ha meg akarják őrizni jelenlegi helyzetüket. A La Liga eredmények tekintetében az Atletico áll mostanában rosszabbul, hiszen az utolsó öt meccsükből csak egyetlen egyet tudtak megnyerni, két döntetlen és két vereség mellett. Ezzel szemben a Sevillának az utolsó öt meccsén csak két veresége volt a két győzelem és az egy döntetlen mellett.

A múltban azért elég sokszor játszottak már egymással a csapatok, a legutóbbi öt meccsükből kétszer tudott nyerni a Sevilla két döntetlen mellett, az Atletico egyetlen egyszer nyert, még 2021 elején. Góllövésben nagyon nem jeleskedik a hazai csapat, hiszen a legutóbbi öt meccsükön csak két gólt rúgtak, bár a La Liga egész idei szezonját nézve a harmadik legtöbb találat az övék, de a Sevilla sem panaszkodhat. Szóval a gólszámos fogadások is ígéretesek lehetnek, de nézzük is meg, mire érdemes fogadni ezen a meccsen!

Fogadási tippek és szorzók az Atletico Madrid Sevilla meccsre

A spanyol bajnokság kifejezetten népszerű manapság, így az Atletico Sevilla meccsre is több száz különféle fogadási piacot kínálnak a bukmékerek. Fogadhatunk a győztes mellett hendikeppel, fogadhatunk az első félidőre, fogadhatunk a pontos eredményre és élhetünk az élő fogadások kínálta nagyszerű esélyekre is. Ami egyébként a tippünket a leginkább meghatározza az az Atletico hazai pályán nyújtott teljesítménye. Ugyanis a hazai csapat a legutóbbi öt meccsén nem kapott ki saját szurkolói előtt.

A gólszámok tekintetében mindkét csapat eléggé leadta a teljesítményét a szezon végére, ráadásul ezen a rangadón valószínűleg mindketten ugyanazt a megközelítést fogják követni és a gólszerzés elkerülésére játszanak. Ennek tükrében inkább annak van esélye, hogy 2,5 gólnál kevesebb lesz, sőt az is valószínű, hogy egyetlen gól fog majd dönteni, tehát a mindkét csapat szerez egy gólt fogadási piacon mi a nemre fogadnánk. De mit is kínál a meccsre az LV BET?

Fogadások az Atletico Madrid Sevilla meccsre az LV BET-nél

Az LV BET az egyik legnagyobb és legismertebb online sportfogadási platformként rengeteg különféle fogadási lehetőséget biztosít a spanyol liga eseményeire, így az Atletico Sevilla meccsre is. Az LV BET-nél valamelyest nagyobb az esélye az Atletico győzelemnek, már csak a hazai pályán nyújtott teljesítmény miatt is, az ő sikerüket 1,95-ös szorzóval adja a bukméker. Viszont jól mutatja, hogy mennyire erős az Atletico odahaza, hogy majdnem ötös a szorzóval a Sevilla sikerének és 3,4-es szorzót adnak a döntetlenre is.

A gólszámos fogadások tekintetében ha 2 gólnál kevesebb lenne és erre azért jelentős esélyt látunk, akkor az LV BET 2,1-es szorzót biztosít a fogadóknak. De van bőven mit böngészni itt, hiszen számtalan különféle egyéb piacra is fogadhatunk, akár még arra is, hogy melyik percekben mi történik a meccsen. De nem is mutatjuk be ezeket a lehetőségeket, hiszen több oldal sem lenne rá elég. Azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát saját maga és böngéssze át a kínálatot és közben pedig olvassa az LV BET blog folyamatosan frissülő tartalmait!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *